اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی در مورد حافظه AT45DB161

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطلاعاتی در مورد حافظه AT45DB161

با سلام
    میخواستم بدونم کسی با این حافظه AT45DB161 کار کرده؟سرعت خوندن ، نوشتن ، پایداری دیتا و... چقدره؟
    من میخوام اطلاعات رو به دفعات در حافظه ضخیره کنم.که نمیشه از EEPROM استفاده کنم چون هم سرعت نوشتن کمه هم اینکه
    واسه نوشتن محدودیت داره.میخوام مثل nvram باشه.حالا این حافظه کار من رو راه میندازه؟
    کار باهاش عرقت رو در میآره یا نه؟زود میشه راهش انداخت.
    میخوام با avr و زبون بیسیک برنامش رو بنویسم.
    ممنون میشم اگه هرکی اطلاعاتی داره کمکم کنه.
    یا حق
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

پاسخ : اطلاعاتی در مورد حافظه AT45DB161

یعنی هیشگی اطلاعاتی نداره دیگه؟
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
      با سلام
      میخواستم بدونم کسی با این حافظه AT45DB161 کار کرده؟سرعت خوندن ، نوشتن ، پایداری دیتا و... چقدره؟
      من میخوام اطلاعات رو به دفعات در حافظه ضخیره کنم.که نمیشه از EEPROM استفاده کنم چون هم سرعت نوشتن کمه هم اینکه
      واسه نوشتن محدودیت داره.میخوام مثل nvram باشه.حالا این حافظه کار من رو راه میندازه؟
      کار باهاش عرقت رو در میآره یا نه؟زود میشه راهش انداخت.
      میخوام با avr و زبون بیسیک برنامش رو بنویسم.
      ممنون میشم اگه هرکی اطلاعاتی داره کمکم کنه.
      یا حق
      من با این قطعه کار کردم. از لحاظ مشخصه های الکتریکی تفاوت عمده اش با کارت های Flash اینه که پایه های دیتاش حتما نباید 3.6 باشه و میتونه 5 ولت هم باشه. از اونجایی که این حافظه، از نوع فلشه پس کار NVRAM رو براتون انجام نمیده. راه انداختنش هم اگر قبلا با کارت های فلش کار کرده باشید مشکل نیست :smile:
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

با سلام
        بازم دست مریزاد آقا رضا
        پس بهتره بی خیال این حافظه بشم. :angry:
        رضا جان یه nvram خوب سراغ نداری که در حد 1M یا 2M باشه که سرعت خوندن و نوشتن بالا داشته باشه.
        اگه لطف کنی شماره و قیمتش رو هم بگی متشکر میشم. :nice:

دیدگاه

[quote=رضا سپاس یار]

سلام
          منم می خواستم با این قطعه کار کنم. نمی دونم تو بازار گیر می آید یا نه. یا این که قیمتش چقدر هست.
          تو پروتئوس که پیداش نکردم. نمی دونم شما قبل از این که باهاش کار کنین جایی شبیه سازیش کردین یا نه. اگر از تجربه عملی ساخت مدارهایی با این قطعه اندکی هم در اختیار من قرار دهید بسیار سپاس گذار می شوم.

پیروز و سربلند باشید.
          آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
          پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

سلام

جواب سوال رو پیدا کردم . می ذارم تا شاید به درد کسی بخوره.
            تو بازار پیدا می شه . AT45DB161 ظرفیتی حدود دو مگابایت دارد و قیمتش هم نزدیک دوهزار تومان هست.

پیروز و سربلند باشید.
            آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
            پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X