اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

16 بیتی و 32 بیتی یعنی چی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : 16 بیتی و 32 بیتی یعنی چی

نوشته اصلی توسط alidehghan288
    خودم فهمیدم :mrgreen:
    یه نگاهی به پورت های Avr و arm بندازید
    بنده در مورد حرفی که میزنم مطمئنم. این یه STM32F103(یه میکروی Cortex-M3 مشهور از خانواده ARM) از نوع پکیج 144 پایه:

پورتها چند پایه دارن؟ شما بیشتر از 16پایه(0-15) واسه هر پورت می بینید؟

نوشته اصلی توسط reza babatabar
    منم وقتی شما این مطلبو گفتید کنجکاو شدم رفتم بعضی میکرو ها رو چک کردم ظاهرآ که اینطور بودند
    شاید شاید شاید بشه اینجوری گفت:

یه میکروی 32 بیتی نهایتا تا 32 پین روی هر پورت می تونه داشته باشه و یه 8 بیتی هم 8تا پین، 16 بیتی هم تا 16تا. بعبارتی با توجه به باس میزان حداکثر رو میشه گفت.

دیدگاه

یه میکروی 32 بیتی نهایتا تا 32 پین روی هر پورت می تونه داشته باشه و یه 8 بیتی هم 8تا پین، 16 بیتی هم تا 16تا. بعبارتی با توجه به باس میزان حداکثر رو میشه گفت.
      من خیلی کلی گفتم :mrgreen:
      معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

سلام دوستان اگه میشه بیشتر توضیح دهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farokhi76 نمایش پست ها
          سلام دوستان اگه میشه بیشتر توضیح دهید
          سلام
          رجیستر میدونید چیه؟ رجیسترها از طریق باس ها به هم متصل میشن. دستگاه n بیتی یعنی دستگاهی که عرض باس و سایز رجیسترهای اصلی اش n بیتی باشه. یعنی توی هر کلاک میتونه یک عدد n بیتی رو از جایی به جای دیگه منتقل کنه یا مثلا 2 تا عدد n بیتی رو با هم جمع کنه.
          از اونجایی که مثلا یک حافظه 32 بیتی نهایتا میتونه عددی به اندازه چیزی حدود 4 میلیارد در خودش ذخیره کنه، بخاطر همین یک کامپیوتر 32 بیتی نمیتونه مقداری بیشتر از 4 میلیارد بایت یا همون 4 گیگابایت رم رو آدرس دهی کنه. در نتیجه کامپیوتر 32 بیتی نمیتونه از بیشتر از 4 گیگ رم پشتیبانی کنه. قضیه توی میکروکنترلرها هم دقیقا همینه.
          اگر متوجه نشدید بهتره برید در مورد رجیستر و باس و به طور کلی معماری کامپیوتر کمی تحقیق کنید تا متوجه بشید. همینطوری درکش سخته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X