اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در قفل دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در قفل دیجیتال

مهندسای عزیز سلام.
    دوستان من فایلهای یه مدار قفل دیجیتالرو دانلود کردم اما متاسفانه پروتئوسشو نداشت در نتیجه از روی عکسیکه گذاشته بود تو پروتئوس بستمش اما وقت اجرا با وارد کردن کد 8 رقمی 12345678 پیش فرضش ال سی دی ارور رو نشون میده و درواقع مدار بدرستی کار نمیکنه.فایل های بسکام و هگز و پروتئوس و توضیحات مدار رو گذاشتم اگر لطف کنید و یه نگاهی بندازید ممنون میشم.در ضمن شک خودم در کی پدش هست.فکر میکنم کلیدهاش بدرستی کار نمیکنه.مثلا عدد صفر رو اصلا کاراکتر حساب نمیکنه و واردش نمیکنه!(راستی تو پروتئوس جامپرشو نزاشتم ولی با اون هم امتحان کردم پسوردو پاک میکنه ولی بازم درست نمیشه).قبلا از همکاری و وقتتون تشکر میکنم.
    http://tesla-workgroup.persiangig.co...p.rar/download

پاسخ : مشکل در قفل دیجیتال

بهنر بود مدارو یه بار رو برد برد میبستید
    این کارو کردید ؟؟
    نیازو تو خودم کشتم که هرگز تا نشه پشتم زدم بر چهره ام سیلی که هرگز وا نشه مشتم

دیدگاه

پاسخ : مشکل در قفل دیجیتال

ببخشید در شرایط دانلود فایل ها نیستم، اما خلاصه بگم مدار قفل دیجیتال خیلی راحته به ویژه در بسکام

یکی کی پد به میکرو متصل کنید (یا خودتون کلید ها رو ماتریسی بچینید) کد کلید فشرده شده رو بخونید و عدد کلید رو ازش استخراج کنید. اعداد استخراج شده به ترتیب (با توجه به تعداد کاراکتر های رمز در عددی باید ضرب بشن به این صورت که برای رمز 4 رقمی عدد اول هزارگان هست و باید در 1000 ضرب بشه، همینطور عدد بعدی باید در 100 و بعدی در 10 ضرب بشه و همه با هم جمع بشن و با مقدار ثبت شده در میکرو مقایسه بشه. در صورت صحیح بودن عملکرد صحیح اجرا بشه. والسلام
      STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X