اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال webcam به avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال webcam به avr

سلام
    من می خوام یه برنامه برای اتصال webcam به avr بنویسم و بذارم رو اینترنت .ولی نمی دونم که چه سنسورهایی برای این کار وجود داره که فکر نکنم تو ایران هیچ سنسوری برای این کار باشه.
    برای همین رفتم سراغ webcam ها. webcam ها یه آی سی درایور usb دارن و یه آی سی CMOS Image sensor که آی سی اول شمارش رو می شه خوند ولی آی سی دوم رو نه.
    سوال من اینه که شماره آی سیCMOS Image sensor رو از کجا بفهمم ؟
    و دوم اینکه از همه می خوام که لطف کنند و بگن که شماره درایور usb وب کمشون چیه؟ و مدل وب کمشون چیه ؟ چون فکر کنم اگه شماره درایور ها یکی باشه حتما شماره سنسورها هم یکیه دیگه.

البته فعلا وقت نوشتنش رو ندارم و این کارهای تحقیقاتی رو دارم پیشاپیش براش انجام می دم. احتمالا از وسطای تابستان شروع کنم.
    ممنون از همکاریتون.

شماره درایور من :
    sn9c102
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

پاسخ : اتصال webcam به avr

نوشته اصلی توسط mostafahk
    سلام
    من می خوام یه برنامه برای اتصال webcam به avr بنویسم و بذارم رو اینترنت .ولی نمی دونم که چه سنسورهایی برای این کار وجود داره که فکر نکنم تو ایران هیچ سنسوری برای این کار باشه.
    برای همین رفتم سراغ webcam ها. webcam ها یه آی سی درایور usb دارن و یه آی سی CMOS Image sensor که آی سی اول شمارش رو می شه خوند ولی آی سی دوم رو نه.
    سوال من اینه که شماره آی سیCMOS Image sensor رو از کجا بفهمم ؟
    و دوم اینکه از همه می خوام که لطف کنند و بگن که شماره درایور usb وب کمشون چیه؟ و مدل وب کمشون چیه ؟ چون فکر کنم اگه شماره درایور ها یکی باشه حتما شماره سنسورهاهم یکیه دیگه.

البته فعلا وقت نوشتنش رو ندارم و این کارهای تحقیقاتی رو دارم پیشاپیش براش انجام می دم. احتمالا از وسطای تابستان شروع کنم.
    ممنون از همکاریتون.

شماره درایور من :
    sn9c102
    با سلام
    دوست عزیز تقریبا کاری که شما میآ‌خواهید انجام بدهید غیر ممکن است. اولا اگر میآ‌آ‌خواهید وبآ‌کمآ‌های USB رو به AVR متصل کنید نیاز به USB-HOST دارید که خیلی بعیده (تقریبا 100%) توی AVR به صورت نرمآ‌افزاری پیاده شود (بر خلاف usb-device که کدهای نرمآ‌افزاری آن در دسترس است). علاوه بر این سختآ‌افزار شما نیاز به نوشتن درایور usb برای وبآ‌کم دارید که اون هم کار سادهآ‌ای نیست.
    وبآ‌کمآ‌ها جدید تقریبا همگی یک چیپ دارند بر خلاف مدلآ‌های قدیمی که دو عدد چیپ داشتند (یکی image-sensor و دیگری هم چیپ اینترفیس بین image-sensor و باس USB ). بنا بر این استفاده از این وبآ‌کمآ‌ها فقط از طریق USB ممکن است.
    به نظر این حقیر تنها راه اتصال یک دوربین به میکرو AVR استفاده از یک Image-Sensor با رزولوشن خیلی پایین است. یعنی شما مستقیما سیگناآ‌لآ‌های خروجی image-sensor را به avr متصل کنید. بعد از اتصال شما نیاز به حافظه هم دارید به هر حال یک تصویر خیلی کوچک 128x64 حدود 8k حافظه میآ‌خواهد...
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نه نه
      این کارا رو که گفتید که همش ناشی بازیه. می دونم اینطوری نمیشه.
      من می خوام در اصل آی سی CMOS Image Sensor رو به AVR وصل کنم. در واقع برای این کار باید webcam رو اوراغ (اوراق) کنید و حدود 10 تا سیم دیتا از این آی سی به avr وصل کنید. یه کسی همچین کاری رو کرده بود که گفته بود CMOS Image Sensor ش از خانواده HV71 هستش. دیتاشیتش فراوونه. این آی سی دو تا پایه i2c و 8 تا دیتا پارالل داره و بقیه همه تغذیه و از این چیزان. فکر کنم باید آی سی usb درایور webcam رو ازش در بیاریم تا تو کارمون اختلال ایجاد نکنه.
      و الا که اتصال از طریق usb خیلی سخته.
      من در ادامه تحقیقاتم فهمیدم که آی سی درایور usb زیاد مهم نیست . مهم CMOS Image Sensor هستش.
      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
        نه نه
        این کارا رو که گفتید که همش ناشی بازیه. می دونم اینطوری نمیشه.
        من می خوام در اصل آی سی CMOS Image Sensor رو به AVR وصل کنم. در واقع برای این کار باید webcam رو اوراغ (اوراق) کنید و حدود 10 تا سیم دیتا از این آی سی به avr وصل کنید. یه کسی همچین کاری رو کرده بود که گفته بود CMOS Image Sensor ش از خانواده HV71 هستش. دیتاشیتش فراوونه. این آی سی دو تا پایه i2c و 8 تا دیتا پارالل داره و بقیه همه تغذیه و از این چیزان. فکر کنم باید آی سی usb درایور webcam رو ازش در بیاریم تا تو کارمون اختلال ایجاد نکنه.
        و الا که اتصال از طریق usb خیلی سخته.
        من در ادامه تحقیقاتم فهمیدم که آی سی درایور usb زیاد مهم نیست . مهم CMOS Image Sensor هستش.
        با سلام
        دقیقا درسته فقط دقت کنید که اگر میآ‌خواهید یک وبکم رو باز کنید، حتما یک وبکم خیلی قدیمی پیدا کنید چون وبآ‌کمآ‌ها جدید هم رزولوشن بالاآ‌تری دارند (کلاک بالایی هم دارند) و هم چیپ image-sensor و USB آنها یکی است و امکان دسترسی مستقیم به image-sensor در آنها وجود ندارد.
        در مورد پایهآ‌ها هم علاوه بر پایهآ‌هایی که گفتید ۳ پایه مهم دیگر هم وجود داره یکی کلاک است که پیکسلآ‌ها با آن سنکرون میآ‌شوند و دوتا دیگر هم همگام سازی انتهای خط و انتهای فریم است. تنها مشکلی که ممکن است وجود داشته باشد پایه کلاک است که ممکن است سرعت به نسبت بالایی برای AVR داشته باشد.
        امیدوارم موفق باشید
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X