اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به روز کردن اطلاعات AVR با USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

به روز کردن اطلاعات AVR با USB

سلام

چطور میشه AVR رو بدون پروگرامر و با اتصال USB حاوی اطلاعات جدید به روز کرد؟؟
    برای مثال :

اضافه کردن چندین نفر یه لیست قفل الکترونیکی که برای 10 نفر با پسوردهای مختلف طراحی شده !!!!

با سپاس
    تخیل مهمتر از دانش است
    علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
    آلبرت انیشتین

پاسخ : به روز کردن اطلاعات AVR با USB

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
    سلام

چطور میشه AVR رو بدون پروگرامر و با اتصال USB حاوی اطلاعات جدید به روز کرد؟؟
    برای مثال :

اضافه کردن چندین نفر یه لیست قفل الکترونیکی که برای 10 نفر با پسوردهای مختلف طراحی شده !!!!

با سپاس
    درود

روشهای زیادی هست ...
    اولی بوت لودر
    دومی اینکه با Usart یه برنامه بنویسی که به میکرو بفهمونه به روز رسانی میخواد ...
    بعدش میکرو تایید میکنه
    بعدش کامپیوتر داده ارسال میکنه ...
    و بعد از اینکه تمام شد ... میکرو باید کد خطایابی را ارسال کند
    سپس باید کامپیوتر کد خطایابی رو با اون کدی که خودش محاسبه کرده مقایسه کنه و نتیجه اگر درست بود که هیچ ...
    ولی اگر غلط بود باید به میکرو دوباره داده به روز رسانی ارسال شود ...

راستی
    آخر میکروی ATtiny رو تونستی راهش بندازی ؟؟ البته اگر اشتباه نکرده باشم

موفق باشید

[b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به روز کردن اطلاعات AVR با USB

نوشته اصلی توسط سامان اسدی

راستی
      آخر میکروی ATtiny رو تونستی راهش بندازی ؟؟ البته اگر اشتباه نکرده باشم

موفق باشید
      از اینکه این همه مدت منو به یاد داشتین و به فکر حل مشکلم بودین سپاسگذارم و بهتون افتخار میکنم.
      در مورد Attiny باید بگم هر کاری کردم پروگرامرم همراهی نکرد و پروگرام نشد . در نهایت انتخاب میکروهام رو از Attiny به Atmega تغییر دادم .
      و
      در مورد سوال جدیدم خواستم بدونم آیا روشی هست که با اتصال نرم افزار جدید به اون بشه اطلاعاتش رو به روز کرد!!
      مثلا" یه دستگاه چاپ ظروف پلاستیکی دیدم که با اتصال LAN و اینترنت به اون میشد نرم افزارش رو به روز کرد!!!!
      البته نمیخوام به اون قدرت و پیچیدگی باشه !!
      در کل میخوام از دور و به ساده ترین روش بتونم پگریدش کنم!!
      آیا راهی هست؟؟

با تشکر
      تخیل مهمتر از دانش است
      علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
      آلبرت انیشتین

دیدگاه

از اینکه این همه مدت منو به یاد داشتین و به فکر حل مشکلم بودین سپاسگذارم و بهتون افتخار میکنم.
        در مورد Attiny باید بگم هر کاری کردم پروگرامرم همراهی نکرد و پروگرام نشد . در نهایت انتخاب میکروهام رو از Attiny به Atmega تغییر دادم .
        و
        در مورد سوال جدیدم خواستم بدونم آیا روشی هست که با اتصال نرم افزار جدید به اون بشه اطلاعاتش رو به روز کرد!!
        مثلا" یه دستگاه چاپ ظروف پلاستیکی دیدم که با اتصال LAN و اینترنت به اون میشد نرم افزارش رو به روز کرد!!!!
        آیا راهی هست؟؟

با تشکر
        سلام
        سوال و بحث جالبیه :read: منم خیلی دوس دارم راجبش بدونم :applause:
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

و
          آیا راهی هست؟؟

با تشکر
          ممنون از ابراز لطفتون (الان که فکرش رو میکنم میبینم قبلا هم بهم گفته بودید که پروگرامرتون پشتیبانی نمیکنه ...)
          خوب ....
          شما میتوانید یک ماژول فرستنده و گیرنده بگیرید و از راه دور به روز رسانی کنید و دیگر نیازی به اینکه نزدیکش باشید و کابل بزنید و اینترنت داشته باشید و ... خبری نیست .
          روش کارش هم به صورت همون بود که گفتم ... چون راه مطمئنی هست ...
          فاصله حداقل 100 متر هم داشته باشید خیلی راحت میتوانید به روز رسانی کنید ...

سوالی بود در خدمتم

اضافه شده در تاریخ :
          شما الان یه مبدل USB به ماژول فرستنده و گیرنده نیاز دارید
          و اون طرف هم یک فرستنده و گیرنده
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : به روز کردن اطلاعات AVR با USB

ممنون از ابراز لطفتون (الان که فکرش رو میکنم میبینم قبلا هم بهم گفته بودید که پروگرامرتون پشتیبانی نمیکنه ...)
            خوب ....
            شما میتوانید یک ماژول فرستنده و گیرنده بگیرید و از راه دور به روز رسانی کنید و دیگر نیازی به اینکه نزدیکش باشید و کابل بزنید و اینترنت داشته باشید و ... خبری نیست .
            روش کارش هم به صورت همون بود که گفتم ... چون راه مطمئنی هست ...
            فاصله حداقل 100 متر هم داشته باشید خیلی راحت میتوانید به روز رسانی کنید ...

سوالی بود در خدمتم

اضافه شده در تاریخ :
            شما الان یه مبدل USB به ماژول فرستنده و گیرنده نیاز دارید
            و اون طرف هم یک فرستنده و گیرنده
            فرمایش شما صحیحه، (نمیدونم مد نظر دوستمون "سیم" هم همینه یا نه) اما چطور میشه میکرو رو از طریق USART برنامه ریزی کرد؟ من که همیشه با پروگرمرم با SPI ارتباط دارم با میکرو... یا اصلا یه سوال دیگه، چطور میشه از راه دور با SPI به میکرو برنامه داد؟ فرض کنیم من دیتا رو با فرستنده و گیرنده فرستادم واسه یه میکروی اضافی (برنامه دهنده) تو مدارم، حالا از این میکروی اضافی (برنامه دهنده) چطور باید برنامه رو بریزم رو میکروی اصلی؟ :eek: خودمم گیج شدم oo: oo: oo:
            تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

خب اصلا چرا میخوای برنامه کل میکرو رو عوض کنی؟
              از EEPROM برای ذخیره چیزایی که نیاز داری استفاده کن و فقط محتوای EEPROM رو یه برنامه بنویس که با UART عوض کنی
              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                خب اصلا چرا میخوای برنامه کل میکرو رو عوض کنی؟
                از EEPROM برای ذخیره چیزایی که نیاز داری استفاده کن و فقط محتوای EEPROM رو یه برنامه بنویس که با UART عوض کنی
                مرسی از راهنماییتون، اما زمانی که جایی از معادله اشتباه نوشته شده یا بر حسب شرایط کاری آینده نیاز به تغییر باشه که نمیشه از EEPROM استفاده کرد، میبایست خود برنامه رو بعد از تغییر مجدد بزنی رو میکرو.
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                  مرسی از راهنماییتون، اما زمانی که جایی از معادله اشتباه نوشته شده یا بر حسب شرایط کاری آینده نیاز به تغییر باشه که نمیشه از EEPROM استفاده کرد، میبایست خود برنامه رو بعد از تغییر مجدد بزنی رو میکرو.
                  پاسخ : استفاده از بوت لودر
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : استفاده از بوت لودر
                    جسارتا یه راهنمایی میفرمائید؟ :redface: :redface: :redface: شرمنده ها، تازه کارم دیگه... :redface:
                    البته من با بسکام کار میکنم
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                      جسارتا یه راهنمایی میفرمائید؟ :redface: :redface: :redface: شرمنده ها، تازه کارم دیگه... :redface:
                      البته من با بسکام کار میکنم
                      خواش میکنم ...
                      نمیدونم چرا هر کی به پستم میخوره با کدویژن کار نمیکنه ... همه دارن با بسکام کار میکنند ... :cry:
                      بسکام رو بلد نیستم ... یه کتاب دارم باید بخوانمش ... تا یاد آوری بشه ...
                      عصر اگر تونستم برنامه رو براتون میگذارم ...

موفق باشید
                      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام. همانطور که دوست عزیز آقای اسدی فرمودن بهترین راه استفاده از پروتکل ارتباطی UART هستش. به ویژه برای موردی که شما گفتید (بروز کردن اطلاعات قفل رمز) .من هم شخصا یه سیستم ورود اخیرا در دست طراحی دارم که برای تعریف کارت ورود به سیستم همچین چیزی براش در نظر گرفتم. برای ارتباط میکرو با USB هم که باید از یه مبدل USB به SERIAL استفاده کنی. ضمنا یه راه دیگه هم برای شما وجود داره اون هم قرار دادن یه هدرباکس 2*5 روی برد و اتصال پروگرمر به اون و استفاده از ISP که اتصالاتش باید (قسمت برق) جدا از بقیه قسمت های مدار لحاظ بشه. در آخر باید بگم مهمترین قسمت بروز رسانی همون برنامه نویسی صحیح برای میکرو هستش که روند ذخیره کردن و ارتباط ها به درستی انجام بشه. موفق باشی :read:
                        STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

حالا منظور شما رو دقیق از بروز کردن نمی دونم اگه می خوای دستگاهی بسازی که مثلابه کسی تحویل دادی و اون شخص راهش دور هست و شرایط طوری هست که مدام برنامه باید عوض بشه پیشنهاد من استفاده از FT232و استفاده از AVRDUDEهست براش برنامه می نویسی و از اینترنت فایل رو می گیره

و پروگرام می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
                            حالا منظور شما رو دقیق از بروز کردن نمی دونم اگه می خوای دستگاهی بسازی که مثلابه کسی تحویل دادی و اون شخص راهش دور هست و شرایط طوری هست که مدام برنامه باید عوض بشه پیشنهاد من استفاده از FT232و استفاده از AVRDUDEهست براش برنامه می نویسی و از اینترنت فایل رو می گیره

و پروگرام می کنه
                            سلام
                            داداش دمت گرم، واقعا مرسی :wow: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                            لطف بزرگی حداقل به من کردی :nice: :job: :applause: :applause:
                            کلی دنبال همچین چیزی بودم...
                            برم دنبالش ببینم چی چی هست... :nerd: :read:
                            تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

اگه به جز بوت لودر دنبال راه دیگه ای بری الکی خودتو در گیر کردی!
                              بوت لودر رو دقیقا برا همین هدف تعبیه کردن: پروگرم کردن میکرو با استفاده از هر نوع پروتکلی که میکرو توانایی پیاده سازیشو داره!
                              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X