اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی

دوستان من می خواستم برای mega64 یه هدر بورد بزنم که روش جایی برای سوکت IDC به منظور استفاده برای پروگرم کردن میکرو به واسطه پروگرمر tnm باشه اما من تو عکسی که تو خود نرم افزار tnm هست رو نگاه کردم هیچ کدوم از پایه های پروگرمر Vcc نبود و در ضمن پایه 2 هم معلوم نیست باید به کجا وصل بشه ؟ در ضمن من شنیدیم تو این پروگرامر اگه فیوز بیت مربوط به کلاک سیستم رو دستکاری و در حالت کلاک خارجی بزاریم بازم قادر هست میکرو رو پروگرام کنه پس حتما باید پایه ای از پروگرامر به پایه xtal1 میکرو وصل بشه ولی من تو عکس چنین چیزی نمی بینم ؟ oo:
    کلا ترتیب اتصال پایه های tnm به میکرو چه جوریه ؟

خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : راهنمایی

تغذیه رو باید خودتون فراهم کنید تغذیه خارجی چون پروگرامر شما این قابلیت را ندارد (حنما زمین مشترک باشه)
    کدوم پایه ها مجهولند؟
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      دوستان من می خواستم برای mega64 یه هدر بورد بزنم که روش جایی برای سوکت IDC به منظور استفاده برای پروگرم کردن میکرو به واسطه پروگرمر tnm باشه اما من تو عکسی که تو خود نرم افزار tnm هست رو نگاه کردم هیچ کدوم از پایه های پروگرمر Vcc نبود و در ضمن پایه 2 هم معلوم نیست باید به کجا وصل بشه ؟ در ضمن من شنیدیم تو این پروگرامر اگه فیوز بیت مربوط به کلاک سیستم رو دستکاری و در حالت کلاک خارجی بزاریم بازم قادر هست میکرو رو پروگرام کنه پس حتما باید پایه ای از پروگرامر به پایه xtal1 میکرو وصل بشه ولی من تو عکس چنین چیزی نمی بینم ؟ oo:
      کلا ترتیب اتصال پایه های tnm به میکرو چه جوریه ؟

به هیچ uنوان نیاز نیست xtal1 fi به جایی وصل باشه مگر در موارد خواص.درضمن اتصال vcc در صورت پروگرام کردن از طریق jtag باید وصل باشه .و در spi پروگرمر و میکرو تغذیه جدا دارد
      مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
      [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی ❇❇❇❇❇❇❇❇❇
        تغذیه رو باید خودتون فراهم کنید تغذیه خارجی چون پروگرامر شما این قابلیت را ندارد (حنما زمین مشترک باشه)
        کدوم پایه ها مجهولند؟
        پس باید تغذیه میکرو جدا داده بشه
        پایه 2 از سوکت IDC پروگرامر رو باید چی کار کرد ؟ آزاد باشه ؟
        نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
        به هیچ uنوان نیاز نیست xtal1 fi به جایی وصل باشه مگر در موارد خواص.درضمن اتصال vcc در صورت پروگرام کردن از طریق jtag باید وصل باشه .و در spi پروگرمر و میکرو تغذیه جدا دارد
        نیاز نیست ؟ پس اگه فیوز بیتهای مربوط به کلاک رو دستکاری کردیم باید چی کار کنیم این پروگرامر دیگه قادر به پروگرام کردن نیست ؟ اونم پروگرامری به این گرون قیمتی
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

پس باید تغذیه میکرو جدا داده بشه
          پایه 2 از سوکت IDC پروگرامر رو باید چی کار کرد ؟ آزاد باشه ؟نیاز نیست ؟ پس اگه فیوز بیتهای مربوط به کلاک رو دستکاری کردیم باید چی کار کنیم این پروگرامر دیگه قادر به پروگرام کردن نیست ؟ اونم پروگرامری به این گرون قیمتی
          هست اما از طریق jtag

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
            هست اما از طریق jtag
            یعنی فقط در zif socket این قابلیت رو داره :sad:
            [hr]

دیدگاه

یعنی فقط در zif socket این قابلیت رو داره :sad:
              نگاکنید.اولا کا پروگرمرتون دقیقا چیه؟میدونمtnm اما چه مدلیش؟
              دوما.باید پورت جدا داشته باشه.
              اگه میشه یه عکی از نما های مختلف بذارین

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X