اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط سریال چند میکرو با یک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط سریال چند میکرو با یک میکرو

نوشته اصلی توسط imandd
    شما اگه فقط بخوای عدد بین میکرو ها ارسال کنی میشه با استفاده از تکنیک های برنامه نویسی این کارو کرد و با چند میکرو ارتباط برقرار کرد .اگه دیتات فقط عدد بود بهم بگو بگم چه جورب باید انجام بدی .
    سلام
    بله داده ها فقط عدده. اگه لطف کنین راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.
    مرسی
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

میشه بگید چه اعدادی مثلا روی میکروی اول چی روی میکروی دوم و روی سوم و غیره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imandd
        میشه بگید چه اعدادی مثلا روی میکروی اول چی روی میکروی دوم و روی سوم و غیره ؟
        میکروی اصلی یه رشته 50 الی 200 کاراکتری مثل این البته بدون پرانتز و طولانی تر (1256 58 96 58 63 25 68 92 01 52 68 79) میفرسته واسه میکروی دوم، ایشون هم ضمن پردازش این داده ها و استفاده از برخی از اونها، جواب خودشون رو به ضمیمه عرض ادب :biggrin: در یک رشته 50 الی 200 کاراکتری میفرسته واسه میکروی اصلی. میکروهای بعدی هم به همین ترتیبن. در کل شما در نظر بگیر یه رشته 200 کاراکتری میره واسه هرکدوم از میکروها (البته رشته ارسالی برای هر میکرو متفاوته ها) و در مقابل رشته 200 کاراکتری جوابیه رو میگیره.
        ممنون
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

بله خیلی سخت شد .این چه پروژه ای هست مثلا میخواید چیکار کنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nematollahian نمایش پست ها
            دوستان سلام
            من میخوام ارتباط بین 4 الی 5 میکروی slave رو با یک میکروی master بصورت سریال برقرار کنم. اول به ذهنم رسید که 2560 بگیرم و هر پورت سریالشو بدم به یه میکرو تا با هم مرتبط باشن، بعد به ذهنم رسید که پایه tx میکروی مستر رو وصل کنم به rx تمامی اسلیو ها و همچنین پایه rxش رو به tx همه اسلیوها و وقتی مستر یه کاراکتر خاص فرستاد میکرویی که اون کاراکتر مال اونه جواب بفرسته، اما اینم فکر میکنم اشکال در ارسال و دریافت پیش بیاد. نهایتا به نظرم اومد که یه میکرو با یک سریال هم میتونه با تغییر ارتباطش به میکروهای دیگه وصل بشه و تبادل ارتباط کنه به این صورت که یه پایه از میکروی مستر به هرکدوم از میکروهای اسلیو اختصاص داشته باشه و زمانی که میکروی مستر میخواد تبادل ارتباط با هرکدوم از میکروها داشته باشه با ست کردن اون پایه، ارتباط بین پایه های سریال خودش و پایه های سریال میکروی اسلیو مورد نظر رو برقرار کنه -حالا با رله ای چیزی- و به این صورت با یه پایه و تنظیمات ارتباط سریال یکسان در تمام میکروها با همه اونها در ارتباط باشه.
            حالا سوالم از اساتید اینه که اصلا این روشها شدنی هست؟ پروتکل یا چیپی واسه اینکار هست؟ با توجه به تعداد 5 تا میکروی اسلیو و فقط 4 پورت سریال 2560 انتخاب کدوم روش بهتر و استانداردتره؟ همچنین برای تغییر و سوئیچ کردن بین میکروها از چی استفاده کنم بهتره؟
            مرسی از راهنماییتون
            با اینکه این پست قدیمی شده ولی من هم مشکل ایشون را دارم. فقط هدف من اتصال یک master به 5 تا slave می باشد که master بصورت یک مادربورد بوده و slave ها بصورت کارت بر روی آن نصب میشوند. (فاصله کمتر از 20 سانتی متر هست) همچنین در این پروژه نیاز به سرعت انتقال تقریبا بالا میباشد. هدف خوندن 4 بایت از هر کارت در هر ثانیه است (20 بایت در هرثانیه با حدکثر سرعت). من بین SPI، TWI(IIC)، Uart موندم. با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X