اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید فرکانس و دیوتی سایکل قابل تغییر با ولوم و نمایش رویlcd با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید فرکانس و دیوتی سایکل قابل تغییر با ولوم و نمایش رویlcd با avr

سلام خیلی ممنون بازم باعث زحمت شدیم
    فقط این مدارو تقریبا همینظوری بستم البته به جز خازنهای پتانسیومترها که طاحی نکردم ..یه سوال دارم ..من مسیر سیمکشی avcc و vcc و مقاومتها با ال سیدیو همرو از یه مسیر رد کردم ترکشم نازک گرفتم ایا میتونه ایراد از سیم کشیم باشه؟ اخه وقتی ال سی دیو وصل میکنم رگو لاتورام داغ میکنه ولی مطمعنم ال سی دیم سالمه یبارم حتی عوضش کردم اتصالاتشم درسته ..... بعد سوال قبلیمم این بود که چرا vref خروجی 5 ولت میده به خازن ؟اخه تو پروتیوس صفر بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhfd
      سلام خیلی ممنون بازم باعث زحمت شدیم
      فقط این مدارو تقریبا همینظوری بستم البته به جز خازنهای پتانسیومترها که طاحی نکردم ..یه سوال دارم ..من مسیر سیمکشی avcc و vcc و مقاومتها با ال سیدیو همرو از یه مسیر رد کردم ترکشم نازک گرفتم ایا میتونه ایراد از سیم کشیم باشه؟ اخه وقتی ال سی دیو وصل میکنم رگو لاتورام داغ میکنه ولی مطمعنم ال سی دیم سالمه یبارم حتی عوضش کردم اتصالاتشم درسته ..... بعد سوال قبلیمم این بود که چرا vref خروجی 5 ولت میده به خازن ؟اخه تو پروتیوس صفر بود
      خواهش میکنم ...
      ببینید دقیقا مثل همون مداری که براتون کشیدم بکشید و PCB کنید و اگر دیدید که پایه Vref پنج ولته درسته ...
      چون Aref را روی متصل از داخل به AVCC گذاشتم ... و این حالت عادی هست ...
      اگر در پروتئوس میبینید که صفر ولت هست اشکال در تعاریف اولیه طراحان میکروکنترلر در پروتئوس میباشد ...
      پس کسی این وسط مقسر نیست ...
      خازن ها را برای این گذاشتم که اگر نویزی چیزی وارد مدار شد خنثی کنه ...
      در مورد داغ کردن رگولاتور هم باید بگم که ، تنها یک عامل باعث میشه که رگولاتور داغ کنه و آن تلفات است ...
      تلفات در رگولاتور به دو پارامتر بستگی دارد :
      1 : اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی
      2 : جریان عبوری از آن
      که اگر این دو پارامتر را در هم ضرب کنید توان تلف شده در رگولاتور به دست می آید ...
      اختلاف ولتاژ دو سر وردی و خروجی نباید خیلی بالا گرفت ...
      مثلا گذاشتن 9 ولت در ورودی رگولاتور مناسبه ... به شرطی که مقاومت داخلی منبع تغذیه 9 ولتی نباید به نسبت بزرگ باشد ...
      و اما ....
      در مورد پارامتر دوم نباید زیاد باشد ...
      باید جریان را با آمپرمتر اندازه گیری کنید و معمولا نباید بیشتر از 50 تا 100 میلی آمپر جریان بکشد ...

فکر کنم راهنمایی ها تا همینجا کافی باشه ...

سوالی بود در خدمتم ...
      موفق باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
        خواهش میکنم ...
        ببینید دقیقا مثل همون مداری که براتون کشیدم بکشید و PCB کنید و اگر دیدید که پایه Vref پنج ولته درسته ...
        چون Aref را روی متصل از داخل به AVCC گذاشتم ... و این حالت عادی هست ...
        اگر در پروتئوس میبینید که صفر ولت هست اشکال در تعاریف اولیه طراحان میکروکنترلر در پروتئوس میباشد ...
        پس کسی این وسط مقسر نیست ...
        خازن ها را برای این گذاشتم که اگر نویزی چیزی وارد مدار شد خنثی کنه ...
        در مورد داغ کردن رگولاتور هم باید بگم که ، تنها یک عامل باعث میشه که رگولاتور داغ کنه و آن تلفات است ...
        تلفات در رگولاتور به دو پارامتر بستگی دارد :
        1 : اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی
        2 : جریان عبوری از آن
        که اگر این دو پارامتر را در هم ضرب کنید توان تلف شده در رگولاتور به دست می آید ...
        اختلاف ولتاژ دو سر وردی و خروجی نباید خیلی بالا گرفت ...
        مثلا گذاشتن 9 ولت در ورودی رگولاتور مناسبه ... به شرطی که مقاومت داخلی منبع تغذیه 9 ولتی نباید به نسبت بزرگ باشد ...
        و اما ....
        در مورد پارامتر دوم نباید زیاد باشد ...
        باید جریان را با آمپرمتر اندازه گیری کنید و معمولا نباید بیشتر از 50 تا 100 میلی آمپر جریان بکشد ...

فکر کنم راهنمایی ها تا همینجا کافی باشه ...

سوالی بود در خدمتم ...
        موفق باشید
        مرسی از توضیحات کاملتون
        منم دقیقا pcb این مدارو همینشکلی زدم البته پتانسیومتر ال سی دیو بعدا لحیم کردم امروزم خازنهایی که گفتیدم اضافه کردم فقط یه سوال دیگه اینکه در کل چه تو پروتیوس چه تو خود مدار پایه های 18 و 23 خروجی 5 ولت و پایه های 17 و19 و24و25و26 خروجیشون صفره یعتی باید همینظوری باشه ؟و فقط دوتا پایه میکرو مربوط به ال سی دی 1 باشه؟ چون واسه من دقیقا همینه تو مدار ولی نمیدونم چرا جواب نمیده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhfd

مرسی از توضیحات کاملتون
          منم دقیقا pcb این مدارو همینشکلی زدم البته پتانسیومتر ال سی دیو بعدا لحیم کردم امروزم خازنهایی که گفتیدم اضافه کردم فقط یه سوال دیگه اینکه در کل چه تو پروتیوس چه تو خود مدار پایه های 18 و 23 خروجی 5 ولت و پایه های 17 و19 و24و25و26 خروجیشون صفره یعتی باید همینظوری باشه ؟و فقط دوتا پایه میکرو مربوط به ال سی دی 1 باشه؟ چون واسه من دقیقا همینه تو مدار ولی نمیدونم چرا جواب نمیده...
          در مورد اینکه پایه های ال سی دی در چه وضعیتی باشند باید گفت که معلوم نیست که همیشه صفر یا یک باشد چون پایه های داده و کنترلی است ...
          شاید میکروکنترلر شما برنامه ریزی نمیشه ...
          شما یک برنامه ساده بنویسید و یک خروجی را صفر و یک کنید ببینید همینطور میشود یا خیر ...
          یا اینکه یک برنامه ای بنویسید برای امتحان کردن LCD ... مثلا بنویسید salam
          فیوز بیتهای مربوط به CKSELL را تغییر داده اید؟ و روی 8 مگا هرتز تنظیم کرده اید؟
          در بردی که PCB کردید سیم کشی ها را با بازر مولتی متر امتحان کنید که قطعی نداشته باشد ...

از این چند مشکل خارج نیست ...

برای تنظیم کردن آن پتانسیومتر ال سی دی هم باید موقعی که میکرو کنترلر برنامه ای ندارد ، آن پتانسیومتر را طوری تنظیم کرد که مستطیل های روی LCD دیده شود ... (طوری نباشد که همه خانه های LCD روشن گردد و فقط باید خانه های بالایی روشن گردد )

موفق باشید
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
            در مورد اینکه پایه های ال سی دی در چه وضعیتی باشند باید گفت که معلوم نیست که همیشه صفر یا یک باشد چون پایه های داده و کنترلی است ...
            شاید میکروکنترلر شما برنامه ریزی نمیشه ...
            شما یک برنامه ساده بنویسید و یک خروجی را صفر و یک کنید ببینید همینطور میشود یا خیر ...
            یا اینکه یک برنامه ای بنویسید برای امتحان کردن LCD ... مثلا بنویسید salam
            فیوز بیتهای مربوط به CKSELL را تغییر داده اید؟ و روی 8 مگا هرتز تنظیم کرده اید؟
            در بردی که PCB کردید سیم کشی ها را با بازر مولتی متر امتحان کنید که قطعی نداشته باشد ...

از این چند مشکل خارج نیست ...

برای تنظیم کردن آن پتانسیومتر ال سی دی هم باید موقعی که میکرو کنترلر برنامه ای ندارد ، آن پتانسیومتر را طوری تنظیم کرد که مستطیل های روی LCD دیده شود ... (طوری نباشد که همه خانه های LCD روشن گردد و فقط باید خانه های بالایی روشن گردد )

موفق باشید
            سلام
            خیلی ممنون درست شد مشکل از کابل فلت و لحیم کاریه ال سیدی بود مستقیما پایه های میکرو رو به ال سیدی با سیم لحیم کردم جواب داد بازم از شما تشکر میکنم ...فقط یه موضوع اونم اینکه من دارم یه منبع های ولتاز میسازم الان بیشتر درگیر موضوعات انالوگم اگه اشکال نداره بعد از اینکه منبع رو کامل طراحی کردم دوباره مزاحمتون بشم یه چنتا سوال کلا راجبه این برنامه و کلا برنامه نویسی بپرسم البته سعی میکنم زیاد وقتتونو نگیرم :smile:... با تشکر....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhfd
              سلام
              خیلی ممنون درست شد مشکل از کابل فلت و لحیم کاریه ال سیدی بود مستقیما پایه های میکرو رو به ال سیدی با سیم لحیم کردم جواب داد بازم از شما تشکر میکنم ...فقط یه موضوع اونم اینکه من دارم یه منبع های ولتاز میسازم الان بیشتر درگیر موضوعات انالوگم اگه اشکال نداره بعد از اینکه منبع رو کامل طراحی کردم دوباره مزاحمتون بشم یه چنتا سوال کلا راجبه این برنامه و کلا برنامه نویسی بپرسم البته سعی میکنم زیاد وقتتونو نگیرم :smile:... با تشکر....
              با درود
              خدا رو سپاس می گویم که مشکلتان حل شد ...
              خواهش میکنم در خدمت هستم ...
              موفق باشید
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مهندسای عزیز کد بسکامشو ندارید ؟
                بهترین نیستم" اما سعی میکنم همیشه جز بهترین ها باشم"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehem74
                  مهندسای عزیز کد بسکامشو ندارید ؟
                  یه خورده به مغزت فشار می آوردی میتونستی کدش رو تبدیل کنی ... البته با زبان سی هم یه خورده آشنا هم میشدید ...
                  کد رو تا فردا پس فردا برات میزارم
                  موفق باشید
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

منتظرم :biggrin: مرسی
                    بهترین نیستم" اما سعی میکنم همیشه جز بهترین ها باشم"

دیدگاه

سلام مهندس
                      ممنون از توضیحات روان و دوستانه شما
                      اگر بخواهیم رزولوشن تنظیم فرکانس را دقیق تر کنیم (در حال حاضر 500 هرتز است ) چکار باید بکنیم ؟
                      اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : تولید فرکانس و دیوتی سایکل قابل تغییر

نوشته اصلی توسط faraz_223
                        سلام مهندس
                        ممنون از توضیحات روان و دوستانه شما
                        اگر بخواهیم رزولوشن تنظیم فرکانس را دقیق تر کنیم (در حال حاضر 500 هرتز است ) چکار باید بکنیم ؟
                        اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم
                        درود
                        ممنون از لطف شما
                        یه تاپیک که دو ماه از تاریخش میگذره باید بشینم از اول تاپیک رو بخونم که ببینم اصلا بحث چی بوده .... :mrgreen:

این پروژه برای ADC هشت بیتی تنظیم شده ... ولی شما میتوانید آن را 10 بیتی کنید ...
                        ولی دیگر نباید با این ولومهای معمولی کار کنید ... چون حدود یک یا دو پله بالا و پایین می شود ...
                        شما باید از ولومهای دقیقتر مثل ولومهای چنددور و مولتی ترن استفاده کنید ...
                        با استفاده از ADC ده بیتی دقت به 4 برابر افزایش خواهد یافت
                        مثلا اگر 500 هرتز بود اینجا میشه 125 هرتز ...
                        ولی شما باید فرکانس میکروکنترلر را نیز بیشتر کنید که دقت شما بهتر شود ...
                        محدوده یا بازه فرکانسی که میخواستید چقدره؟

با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام مهندس
                          خیلی لطف کردین که جواب دادین
                          حقیقتش اگه بشه یه مداری با دقت تنظیم 1 هرتز برای ساخت ردیاب تو ذهنم بود
                          البته با توضیحاتی که دادین فهمیدم که کمی کار باید مشکل باشه
                          اگه اینکار شدنیه لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraz_223
                            سلام مهندس
                            خیلی لطف کردین که جواب دادین
                            حقیقتش اگه بشه یه مداری با دقت تنظیم 1 هرتز برای ساخت ردیاب تو ذهنم بود
                            البته با توضیحاتی که دادین فهمیدم که کمی کار باید مشکل باشه
                            اگه اینکار شدنیه لطفا راهنمایی بفرمایید
                            درود بر شما
                            ممنون از لطفتون
                            شما پاسخ سوال بنده را ندادید ....
                            عرض کردم که محدوده فرکانسی شما چقدره ... ؟
                            اگر خواستید که دقیق در حد یک هرتز به دست بیاد باید فکر ولوم را از سرتون بیرون بکنید. باید با کیپد این کار را کنید یا با سه تا دکمه این کار را کنید ...
                            البته یه مطلبی هم هست ...
                            محدوده فرکانسی شما باید مشخص بشه
                            اگر محدوده شما کم باشه و فرکانش شما هم کم باشه بهتر است ...
                            اگر محدوده شما تقریبا زیاد باشد ولی فرکانس پایین باشه باز هم خوبه ...
                            ولی اگر فرکانس شما زیاد باشه این دیگه نمیتونم با اطمینان بگم که این کار شدنی هست ...

موفق و پیروز باشید
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X