سوالت یکم گنگه....
الان میخوای ولتاژ ماژول رو با میکرو انداره بگیری
یا
ماژولت این کار رو میکنه و با یه پروتکول ارتباتی مثل SPI با میکرو تبادل اطلاعات میکنه...حالا تو میخوای ازش اطلاعات رو بگیری
کدومش؟
.
.
.
(اگه اولی منظورته)
از تقسیم ولتاژ که فک نکنم بتونی استفاده کنی.....وقتی ولتاژ از 3 افزایش پیدا میکنه....جریان هم حتما زیاد میشه...................با تقسیم ولتاژ شاید تا 10 ولت بهت جواب بده.....
دقیقا نمیدونم....ولی فک کنم باید از سنسور اثر حال استفاده کنی......حالا باز باید در این زمینه اساتیدی که اطلاعات دارن نظر بدن.....
سلام دوست عزیز
من با یه مبدل آنالوگ به دیجیتال دقت بالا مثل "MCP3550" مشابه این کارو انجام دادم و امکان پذیره
فقط کافیه نکات حذف نویز رو رعایت کنید
موفق باشید
زندگی را تو بساز ،
نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.
والا من با اون آیسی که دوستمون گفت کار نکردم ...
ولی یه 7780 خریدم ، خودم دیپ ش کردم ولی هنوز فرصت راه اندازیشو پیدا نکردم ...
فکر نکنم چیز سختی داشته باشه (البته به امید خدا) فقط نوع اس ام دی رو تو بازار گیر خواهی آورد ..
اونم فقط از فروشگاههای خاص ..(جوان الکترونیک داره ) قیمتش هم دور و بر 30 هزار تومان هست ...
دقتشم که گفتم ،24 بیتیه ... (یعنی 5ولت ورودی رو قراره اندازه بگیره به 16777216 قسمت تقسیم میکنه (یعنی دقتش 0.3 میکرو ولت هست ... ))
دیگه چی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
والا من با اون آیسی که دوستمون گفت کار نکردم ...
ولی یه 7780 خریدم ، خودم دیپ ش کردم ولی هنوز فرصت راه اندازیشو پیدا نکردم ...
فکر نکنم چیز سختی داشته باشه (البته به امید خدا) فقط نوع اس ام دی رو تو بازار گیر خواهی آورد ..
اونم فقط از فروشگاههای خاص ..(جوان الکترونیک داره ) قیمتش هم دور و بر 30 هزار تومان هست ...
دقتشم که گفتم ،24 بیتیه ... (یعنی 5ولت ورودی رو قراره اندازه بگیره به 16777216 قسمت تقسیم میکنه (یعنی دقتش 0.3 میکرو ولت هست ... ))
دیگه چی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه اندازیشو(بسکام) :icon_razz:
خودم هرجارفتم چیزی ازش نفهمیدم
سلام دوستان توجه داشته باشید که AD7780 مخصوص استرین گیج و RTD ها و .. است
و نمیتونید ولتاژ 0 تا 5 رو باهاش اندازه گیری کنید (به قسمت ANALOG INPUTS دیتاشیت مراجعه کنید)
تا جایی که یادمه از 1.5 ولت تا حدود 3.5 ولت رو میتونه اندازه بگیره (با تغذیه 5 ولت) و کمتر یا بیشتر از این رو
ولی MCP3550 از 0 تا ولتاژ رفرنسش (مثلا 2.5 ولت) رو میتونه با دقت 24 بیت اندازه بگیره. جوان هم داره 14 هزار تومن
موفق باشید
زندگی را تو بساز ،
نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.
دیدگاه