اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک و راهنمایی در مورد یک پروژه با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک و راهنمایی در مورد یک پروژه با AVR

سلام دوستان گرامی
    میخوام یه سیستم خودکار نظیر دستگاه جوجه کشی درست کنم میخواستم رانماییم کنید. مشخصات پروژه ای که من میخوام :
    ما یک اتاق داریم و میخوایم دما و رطوبت رو اندازه گیری کرده و به دستگاه دستور بده که وقتی رطوبت به یک اندازه ای که خودمون اونو مشخص میکنیم رسید دستگاه شماره 1 رو خاموش کنه، سپس دستگاه های شماره 2 و 3 شروع به کار کنند سپس دستگاه شماره 2 و 3 خاموش بشه دستگاه 4 و 5 شروع به کار کنه و در آخر کل سیستم خاموش شده و اتمام عملیات از طریق sms به یه شماره یا چند شماره ارسال بشه.
    ممنون اگه کمک کنین خیلی عالی میشه.
    با سپاس مجید
    ..::: Only God :::..

پاسخ : درخواست کمک و راهنمایی در مورد یک پروژه با AVR

نوشته اصلی توسط majid8300
    سلام دوستان گرامی
    میخوام یه سیستم خودکار نظیر دستگاه جوجه کشی درست کنم میخواستم رانماییم کنید. مشخصات پروژه ای که من میخوام :
    ما یک اتاق داریم و میخوایم دما و رطوبت رو اندازه گیری کرده و به دستگاه دستور بده که وقتی رطوبت به یک اندازه ای که خودمون اونو مشخص میکنیم رسید دستگاه شماره 1 رو خاموش کنه، سپس دستگاه های شماره 2 و 3 شروع به کار کنند سپس دستگاه شماره 2 و 3 خاموش بشه دستگاه 4 و 5 شروع به کار کنه و در آخر کل سیستم خاموش شده و اتمام عملیات از طریق sms به یه شماره یا چند شماره ارسال بشه.
    با سپاس مجید
    برای دما و رطوبت که سنسور های مختلفی وجود داره ولی اگه میخوای دقیق باشه باید از مدلهای SHTxx مثل SHT75 استفاده کنی که هم سنسور دماست و هم سنسور رطوبت . برای اس ام اس هم که ماژول SIM900 به لینک های زیر یه سری بزن.

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-gps-gsm-gprs/1413-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2-sim900.html

http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%20%D8%AF%D9%85%D8%A 7%20%D9%88%20%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA%20SHT7 5/

اضافه شده در تاریخ :
    چند تا فن هم برای جابجایی هوا نیاز داری که هوا رو یکنواخت کنه . برای رطوبت هم راه حل های مختلفی هست مثل قرار دارن المنت در آب یا استفاده از پیزوهای تبخیر سرد.
    http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
    پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

دوستان نظر دیگه ای ندارن؟حداقل یه راهنمایی :sad:

دیدگاه

میخوام یه سیستم خودکار نظیر دستگاه جوجه کشی درست کنم میخواستم رانماییم کنید
        ما یک اتاق داریم و میخوایم دما و رطوبت رو اندازه گیری کنیم
        کنترل دمای محیط های بزرگ مثلا اتاق یا سالن کار سخت و هزینه بری هست و در گوشه گوشه اتاق دما و رطوبت متفاوت است
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام. کنترل دمای محیط های بزرگ خیلی سخته. من تجربه ماشین جوجه کشی داشتم یه فضای تقریبا 20 لیتری داشت نمی شد دقیق همه چیز رو کنترل کرد ولی می تونی برای دما از سنسور DS18B20 استفاده کنی و باید چندتا در چند نقطه بذاری و دما رو کنترل کنی، همچنین محیط به فن احتایج داره که هوا رو یکنواخت کنه و رطوبت رو درست پخش کنه.
          بخش کنترل مکانیکی محیط همونطور که دوستان هم فرمودن پر هزینه و سخته و بخش الکترونیکی یه SIM900 لازم داره واسه SMS و یه میکروکنترلر و چند تا رله. تمام!
          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
            با سپاس مجید
            سلام
            پروژه دانشگاهی هست یا اینکه می خواهی عملی انجام بشه؟

توی چه قسمتی کمک نیاز داری؟ میکروکنترلر ، برنامه نویسی ، یا یه چیز کلی می خوای؟

بنظرم بهتره پروژت را خورد کنی تا بهتر بتونن کمکت کنن چون داخل هر بخش بشی (سنسور،مکانیک،برنامه نویسی، الکترونیک) کلی نکات وجود داره.
            دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
            وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
            او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

دوستان واقعا دمتون گرم، اصلا فکر نمیکردم اینهمه جواب دهنده باشه.
              بذارین یکم بازترش کنم:
              اصلا سیستم نه جوجه کشی هست نه گلخانه.
              یه اتاق به سایز 46 متر مربع هس در پایین اطاق 3 تا فن بزرگ داریم که هوای بیرون رو میاره به داخل و از یک طرف اتاق هوای مرطوب به خارج میبره. حالا به نظرتون نمیشه سنسور نمیتونه شخیص بده که یه حد مجازی رسیده؟ یک سنسور جواب نمیده؟ بایستی چند سنسور رطوبت جا بذارم؟
              پروژه رو میخوام عملی کنم. نه دانشگاهی نیست.
              در قسمت برنامه نویسی و میکروکنترلر کمکک کنید ممنون میشم، از کدوم آی سی برا AVR استفاده کنم؟ MEGA 8 یا MEGA 128 ؟ بایستی ای سی ای باشه که بشه برای 4 تا موتور ، یک ماژول SIM900 ، دو سنسور رطوبت سنج ، سه فن ، تعدادی کلیک مینیاتوری (10 عدد) و یک ال سی دی، برنامه نوشت.
              بازم از راهنمایی هاتون سپاس فراوان

دیدگاه

به نظر Atmega8 براش کم باشه . حداقل یه atmega32 می خوای به نظرم.
                http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

برای میکروکنترلر ATMEGA 16 , ATMEGA32 هم خوبه ولی اگر می خوای خرج کنی و پروژه تمیز دربیاد به نظر من از ARM استفاده کنی بهتره ولی ATMEGA 64 گزینه بهتریه (خانواده AVR) ضمنا لازم به ذکره فن ها به دلیل ایجاد جریان توربولنت (مغشوش) امکان نمونه برداری از رطوبت محیط رو سخت می کنن. در مورد SIM900 هم باید بگم رام کردنش خیلی سخته! خیلی!

دیدگاه

همچی بستگی به سنسور هایی که بخوای استفاده کنی ولی میکروکنترولر های خانواده AVR نویز پذیری بالایی دارند سراغ سایر میکرو کنترولر ها بری بهتره

دیدگاه

من هم با نظر دوست عزیز imandd موافقم. البته راه کار های بسیاری برای مقابله با نویزپذیری AVR موجوده که در سایت avr64.com هم موضوعی در همین باره موجوده. ولی خوب دردسر داره و بسیاری از بخش ها بستگی به طراحی داره و خیلی باید احتیاط کنی که نویز وارد سیستم نشه خصوصا برای شما که محیط کاری سیستم فن و الکتروموتور داره (که منبع نویزه!) بهتره از میکروکنترلر های دیگه استفاده بشه ولی میشه از AVR هم استفاده کرد.

دیدگاه

سلام
                        با عرض پوزش از دوستان
                        به نظرم چون متراژ مکانت بزرگه باید چند جای اتاق سنسور بزاری.
                        برای سنسور میتونی از سری SHT استفاده کنی که دیجیتاله.اگه هم آنالوگ میخوای از 35 LM برای دما و سنسورهای مقاومتی برای رطوبت استفاده کنی که با تغییر رطوبت مقاومت اون عوض میشه(کالیبره کردنش داستان داره)
                        برای sms کردن هم از ماژول sim900 استفاده کن
                        (=*_^=)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X