با سلام
بنده برای یه کار نیاز دارم که از مد دیفرانسیلی مبدل ADC یه میکروی مگا 32 استفاده بکنم
ولی تا حالا موفق نشدم
چند تا سوال برام پیش اومده
1- توی حالت دیفرانسیلی آیا توی حالت بهره 1 و 100 رزولیشن 8 بیتی میشه و توی حالت گین 200 رزولیشن 7 بیتی میشه ؟
2- وقتی می خواهیم مقدار دیجیتال خروجی ADC رو که قراره توی رجیستر های ADCL و ADCH ذخیره بشه محاسبه بکنیم برای مد تفاضلی میائیم تفاضل ورودی مثبت و ورودی منفی رو ضرب در گین می کنیم و مقدار اون رو تقسیم به رزولیشن می کنیم ...... حالا چرا اکثر کتابها با توجه به گین اصلا تذکری به این مسله ندارندکه توی مد تفاضلی دیگه خبری از رزولیشن 10 بیتی نیست حال شاید من اشتباه فهمیدم!!!!!
3- مقدار خطا های ADC توی تبدیلاتش توی حالت تفاضلی چند بیته ( یا چند درصده ) ؟
و..................
خلاصه شنیدن کی بود مانند دیدن کسی از دوستان تا حالا با این مد ADC کار کرده
چون چند نفر از دوستام هم همین مشکل رو دارن و.............. :redface:
ممنون میشم اگه کسی کد آماده زبان سی داره برام لینک بده
موفق باشید
بنده برای یه کار نیاز دارم که از مد دیفرانسیلی مبدل ADC یه میکروی مگا 32 استفاده بکنم
ولی تا حالا موفق نشدم
چند تا سوال برام پیش اومده
1- توی حالت دیفرانسیلی آیا توی حالت بهره 1 و 100 رزولیشن 8 بیتی میشه و توی حالت گین 200 رزولیشن 7 بیتی میشه ؟
2- وقتی می خواهیم مقدار دیجیتال خروجی ADC رو که قراره توی رجیستر های ADCL و ADCH ذخیره بشه محاسبه بکنیم برای مد تفاضلی میائیم تفاضل ورودی مثبت و ورودی منفی رو ضرب در گین می کنیم و مقدار اون رو تقسیم به رزولیشن می کنیم ...... حالا چرا اکثر کتابها با توجه به گین اصلا تذکری به این مسله ندارندکه توی مد تفاضلی دیگه خبری از رزولیشن 10 بیتی نیست حال شاید من اشتباه فهمیدم!!!!!
3- مقدار خطا های ADC توی تبدیلاتش توی حالت تفاضلی چند بیته ( یا چند درصده ) ؟
و..................
خلاصه شنیدن کی بود مانند دیدن کسی از دوستان تا حالا با این مد ADC کار کرده
چون چند نفر از دوستام هم همین مشکل رو دارن و.............. :redface:
ممنون میشم اگه کسی کد آماده زبان سی داره برام لینک بده
موفق باشید

دیدگاه