اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز از ورودی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف نویز از ورودی

سلام
    یک شمارنده UP/Downساخته ام که دو ورودی افزایشی و کاهشی را به دو وردی وقفه (اینتراپت) داده ام . وقتی که ورودی را فعال می کنم با اندکی لرزش دست تعداد زیادی شماره می اندازد . یک خازن 103 با شستی موازی کردم و یک مقاومت 4.7 کیلو هم از ورودی به مثبت دادم . مشکلم حل نشد . لازم به ذکر استکه من ورودیها را اول set می کنم که یک بشود و بعدش با دادن سیکنال زمین پالسم رو به اونها می دهم .لطفا من رو راهنمایی کنید که چکنم ؟
    با تشکر

پاسخ : حذف نویز از ورودی

سلام

شما به محض دریافت ورودی یک تاخیر چند میلی ثانیه ایجاد کنید و بعد از تاخیر دوباره ورودی کلید رو بخونید و اگه همچنان صفر بود به ادامه کار بپردازد و اگر صفر نبود نشان دهنده نویز است و از وقفه بیاد بیرون.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من نمی خواهم تاخیر ایجاد کنم چون در نهایت می خواهم ای ورودی ها را به اینکودر وصل کنم و اون هم با سرعت و تعداد پالس بالا. می خواهم این کار را با سخت افزاری که بیرون از مدار قرار می دهم حل نمایم .
      با تشکر

دیدگاه

ظرفیت خازن رو زیاد کنید. مثلاً 104 یا بیشتر.
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام دوست عزیز .
          ببینید برای این منظور می تونید از روش معمول delay که جناب راجی هم اشاره کردن ، استفاده کنید .
          اما فرمودید که به دلیل ساختار مدار طرحتون نمی خواید یا نمی تونید از این رویه نرم افزاری استفاده کنید .
          خب می تونید برای جلوگیر از بانس دکمه های به کار رفته توی مدارتون از مدار debouncer استفاده کنید . ساختنش هم که زیاد حجم و فضا نمی گیره ، کلا فکر کنم دو تا آیسی TTL لازم داشته باشه . موفق باشید .

[hr]....Goals are dreams with dead moments
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
            واسه دیبانس سخت افزاری همون طور که دوستمون گفتن بعد از همون خازن (100nf)و مقاومت دو تا از اشمیت تریگرهای آی سی 7414 رو پشت سر هم بزارید

دیدگاه

سلام،

پایه های I/O میکروکنترلر AVR (برخلاف خیلی از میکروکنترلرهای 8 بیتی دیگه) مشخصات اشمیت تریگری دارند (مراجعه کنید به بخش DC characteristics از دیتا شیت) و به جز موارد خاص نیاز به اشمیت تریگر نیست و یک خازن مشکل رو حل می کنه (مقدار خارن ضربدر مقدار مقاومت Pullup باید بیشتر از زمان بانس کلید باشه). اگر هم خواستید محکم کاری کنید و اشمیت تریگر بگذارید یک 7414 کافیه. اگر لازم شد بفرمایید تا شماتیک اتصال رو بکشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mjdashti
                سلام دوست عزیز
                من نمی خواهم تاخیر ایجاد کنم چون در نهایت می خواهم ای ورودی ها را به اینکودر وصل کنم و اون هم با سرعت و تعداد پالس بالا. می خواهم این کار را با سخت افزاری که بیرون از مدار قرار می دهم حل نمایم .
                با تشکر
                با سلام
                اگر میآ‌خواهید که این ورودی رو به انکودر دیجیتال متصل کنید مشکلی نخواهید داشت. مستقیم انکودر رو به میکرو متصل کنید.
                شما نباید یک کلید مکانیکی رو با خروجی دیجیتال انکودر مقایسه کنید!
                من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

ببنید اگه از تاخیر استفاد کنی جواب نمیده. چون داری پالس رو به اینتراپت میدی.

من با خازن یا با 7414 موافقم.
                  www.icesi.ir

دیدگاه

سلام حرق آقای manian موافقم

خروجی مدارات دیجیتال بی نقصه و هیچ نویزی نداره
                    ِِDie for Life, Not Live to Die
                    Freedom Fighter
                    " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

ورودی ها رو به یک مونو استابل یده، شما ابتدا مشخص می کنی که سریعترین پالس چقدره، (حداقل زمان برای Recovery مونو استابل).
                      مونو استابل باید از نوعی باشه که وقتی خروجیش فعاله، ورودی تاثیری بر اون نداشته باشه!

شهریار
                      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

سلام
                        دوست عزیز خیلی ممنون می شوم اگر مدار پیشنهادی تون رو برام بکشید . ( با 7414 و خازن مورد نظر )
                        متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mjdashti
                          سلام
                          دوست عزیز خیلی ممنون می شوم اگر مدار پیشنهادی تون رو برام بکشید . ( با 7414 و خازن مورد نظر )
                          متشکرم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            از راهنماییتون بسیار متشکرم.
                            می تونم بپرسم اگر بخواهم هم شمارش صعودی و نزولی را با استفاده از یک انکودر انجام بدهم پیشنهاد شما چیست ؟
                            با تشکر

دیدگاه

منظورتون از یک انکودر چیه؟ اگر انکودرتون از نوع Quadrature است که خودش دو تا خروجی بهتون میده و می تونید جهت چرخش موتور رو تشخیص بدید. اگر هم منظورتون اینه که از دوتا پایه ی وقفه استفاده نکنید با یک D Flip Flop می تونید جهت رو آشکار کنید. یکی از خروجی های انکودر رو به ورودی D وصل کنید و دومی رو به کلاک. خروجی Q اگر صفرباشه جهت چرخش موتور فرضاً در جهت عقربه های ساعته و اگر یک باشه در خلاف جهت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X