اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرامر avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پروگرامر avr

سلام . من با این پروگرامر avr مشکل دارم هرکاری میکنم bascom نمی شناسه اولای کارم ای سی بافر نمیذاشتم سر راه میکرو، همینطوری مستقیم به پورت وصل میکردم که گاهی وقتا کار میکر گاهی کار نمی کرد .تا اینکه مدار پروگرمری که تو کتاب avr علی کاهه هست رو درست البته بهینه شدش رو اما این یکی اصلا کار نمیکنه :cry: :cry2: :angry: .ممکنه پورت پرینترم سوخت باشه چجوری میشه فهمید. تورو خدا کمک کنید چیکار کنم. :cry2:ما یکم تازه کاریم .

پاسخ : مشکل با پروگرامر avr

سلام دوست عزیز .
    آقا نگران نباشید ، پورت پرینتر!! که به این راحتیا نمی سوزه !!!!
    اگه MAX232 دم دست دارید ، وصلش کنید به پورت پرینتر (البته TX اش به RX پورت فقط) بعد از این ور با یه TTL معمولی مثل یه 7404 (گیت NOT) دیستا بفرستید بعد صحت دریافتش رو با هایپر ترمینال بررسی کنید ببیند چی میشه!!!!
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mors
      سلام . من با این پروگرامر avr مشکل دارم هرکاری میکنم bascom نمی شناسه اولای کارم ای سی بافر نمیذاشتم سر راه میکرو، همینطوری مستقیم به پورت وصل میکردم که گاهی وقتا کار میکر گاهی کار نمی کرد .تا اینکه مدار پروگرمری که تو کتاب avr علی کاهه هست رو درست البته بهینه شدش رو اما این یکی اصلا کار نمیکنه :cry: :cry2: :angry: .ممکنه پورت پرینترم سوخت باشه چجوری میشه فهمید. تورو خدا کمک کنید چیکار کنم. :cry2:ما یکم تازه کاریم .
      غصه نخور.من تازه کارترم.میدونم این کارایی رو که میخوام بگه صد بار انجام دادی اما یه بار هم به خاطر من چک کن
      :NO: :mrgreen:
      بافرت رو امتحان کن-اتصالاتت رو امتحان کن - با یه میکرو دیگه امتحان کن و بازم اتصالات مدارت رو چک کن
      حل میشه توکل به خدا
      به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز شما وقتی داری مداری رو می بندی بهتره وقت زیاد بذاری با حوصله کار بکنی
        چون می دونم الان چه دردی داری اگه دانشجو الکترونیک باشی حست می کنم وقتی که دارتو داری امتحان می کنی جواب نمیده......... ولی باید حوصله به خرج بدی

اگه روی برد برد می بندی

1- به طرز اتصالات کانکتور پورت موازی DB25 دقت کن معمولا مثل خودم اولا خیلیا اتصالات رو برعکس می زنند :redface:.

2- درمورد لحیم کاریهات نهایت دقت رو بکن خیلی باحوصله مخصوصا اتصالات DB25

3- بافرت 74244 درست تغذیه 5 ولتشو ببند می تونی اول خوب دیتا شیت اون روبخونی و با تحریک ورودی ها از کارکردی اون مطمئن بشی

3- حالا تمیز اتصالات مابین کابلDB25 و بافر رو ببند

4- یادت باشه زمین پورت موازی DB25 رو به زمین بافرت وصل بکنی

5 - اگه میشه برای تغذیه 5 ولت مابین 5 ولت و زمین یه دیود زنر مثلا 5.1 ولت بزن تا جلوی بعضی از مشکلات گرفته بشه

6- توی تمام مراحل قبل همه اتصالات رو با حالت تست اتصال اوومتر تست بکن تا از اتصال درست همه اتصالات مطمئن بشی

7- ولتاژ تغذیه رو حتما با ولت متر اوومتر تست بکن درست باشه به خازن 100nf بین تغذیه و زمین رو برد برد بذاری بد نیست

8- حالا اتصالات خروجی بافر با سیم میله ای ( بهتر تره ) به میکرو مورد نظرت ( که بهتره روی یه برد برد دیگه باشه ) ببند البته بهتر خودت یه بار روی یه کاغذ َA4 اتصالات رو به شیوه خودت بکشی حالا کتاب رو ببند و با توجه به اون اتصالات رو برقرار بکن

9- باز اتصالات رو چک بکن که برقرار باشه

10- تغذیه 5 ولت و زمین میکرو رو درست وصل بکن

11- می تونی یه مقاومت 470 اهم و یه led رو مابین زمین , تغذیه میکرو بذاری ( خوبه )

12- یا می تونی بین پایه ریسیت و زمین یه بازرررر کپسولی بذاری ( جالب تره میشه ) وقتی داری پروگرم میشه وقتی ری سیت قطع ووصل میشه هی بوق بوق بکنه :mrgreen:

13- حالا شما می خوای توی کدوم مد نوسان ساز مدار رو پروگرم بکنی

توصیه می کنم توی اولین بارتون بین پایه های نوسان ساز از کریستال خارجی با دوتا خازن 27 پیکوفاراد شروع بکنید کریستال هم مثلا 10 مگاهرتز بذارید

14- اگه موقع تنظیم بسکام دچار اشتباه شدی و شک داری می تونی از کدویژن استفاده بکنی
        توی کدویژن اول توی تنظیماتش نوع پروگرمر رو تنظیم بکن بعد نوع میکرو قسمت فیوز بیت ها هم همه فیوز بیت ها تیک هاشون رو بردار بعد برای تست درستی همه چیز یه بار Erase بزن

یا همون بسکام وقتی می خوای پروگرم بکنی خودش اتومات بهت میگه که کارت درسته یا نه

به خودت شک کن باز اگه نشد بگو
        موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X