اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

can bus

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

can bus

سلام
    میخوام دو تا میکروکنترلر ای وی آر رو با کن باس بهم وصل کنم حتما میخوام با ای وی ار باشه چه ماژول های واسطی مناسب هست؟

پاسخ : can bus

با دروود

ماژول واسط که چه عرض کنم ولی ای سی MCP2551 رو باید بزارید.ماژول واسط هم همین ای سی با مخلفاتشه که خودتون می تونید بسازید و در نهایت نوشتن الگوریتم برنامه و تمام.

موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

سلام
      ممکنه یه توضیحی راجع به این CAN Bus بدین که چی هست و چطور میشه باهاش ارتباط برقرار کرد؟ اگه شماتیک مداری هم که باشه عالیه
      ممنون
      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

متاسفانه من با CAN اصلا کار نکردم فقط امیدوارم مقاله زیر به دردتون بخوره :

http://soran111.persiangig.com/docum...e%20AVR.pdf/dl
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X