اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کانتر میکرو{حل شد}+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کانتر میکرو{حل شد}+فیلم

سلام برای ساخت تاکومتر مشکل داشتم که حل شد اما الان این مدار تاکومتر من دو تا مشکل داره یکی اینه که وقتی با 7805به منبع تغذیه وصل میکنم درست کار میکنه اما وقتی با همون رگلاتور به باتری 12 ولت {باتری موتور} وصل میکنم وقتی کانتر میخواد بشمره همینجور الکی و خیلی سریع واسه خودش میشمره...

مشکل دوم هم اینه که حتی وقتی با منبع تعذیه هست حتما باید مولتی متر{توی حالت ولتمتر} باشه تا درست شمارش کنه ...

در ضمن برای شمارش پالس {برای منظم کردن پالس}شنیدم باید از اپ امپ استفاده بشه....اگر میشه بیشتر توضیح بدید منمون میشم
  • ۱۲٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۷٬۹۹۵٬۰۰۰ ریال
    ۱٬۲۱۰٬۰۰۰ ریال ۹۰۷٬۵۰۰ ریال
    ۲۰٬۵۰۰ ریال ۱۰٬۲۵۰ ریال
    ۷۱۱٬۰۰۰ ریال ۳۵۵٬۵۰۰ ریال
    ۷۵٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال ۷۲٬۷۵۰٬۰۰۰ ریال
    ۳۴٬۷۰۰ ریال ۲۶٬۰۲۵ ریال
    ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال ۹۸۰٬۰۰۰ ریال
    ۴۷٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳۶٬۷۳۸٬۰۰۰ ریال
    ۲۰۸٬۰۰۰ ریال ۱۲۴٬۸۰۰ ریال

پاسخ : مشکل با کانتر میکرو

خازن پارازیتگیر گذاشتی

دیدگاه

نه نمیدونم چی هست میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟ البته میدونم برای گرفتن نویز از خازن استفاده میشه اما این کاربردی که شما میگی رو نه. راستی من نمیدونم چه جور خازنی هم باید بزارم....

ممنون از پاسختون

دیدگاه

خازن 100nfباید بزنی به تغذیه میکرو
        اینم از راه اندازی 7805

دیدگاه

ممنون با این مدار مشکل حل میشه یعنی دو تا خازن 100 نانو عدسی و یک 470 میکرو الکترولیتی...درسته دیگه؟؟

این مدار نویز رو هم میگیره ؟؟؟راستی من یه جا دیدم 330 نانو هم گذاشتن ایا نیازه بزارم یا نه؟؟

در مورد اپ امپ شما میدونید باید چه کار کرد ؟؟؟برای اینکه خروجی فتو ترنزیستور {که برای شمارش چرخش یک محور هست} ولتاژش با سطح ولتاژ منطقی میکرو هماهنگ بشه شنیدم باید از اپ امپ استفاده کرد اما نمیدونم چجور!

اضافه شده در تاریخ :
          عاقا واقعا ممنون این مدارو بستم عالی شد مشکلش با باتری حل شد و حتی وقتی موتور DCبا امپر بالا کار میکنه دیگه ریست نمیشه....

فقط من چون میخوام این مدارو رو موتور سیکلت ببندم وقتی موتور روشن میشه .کانتر باز الکی میشماره حتی وقتی کانتر به فتو ترانزیستور وصل نباشه!!!

فکر کنم برای سیستم جرقه زنی و سیستم بوبین که برای تولید برقه باشه !! با خازن با ظرفیت بالا مشکل حل میشه؟؟؟یا دیود بزارم ؟؟؟

لطفا کمک کنید :read:

اضافه شده در تاریخ :
          فیلا درست شد اون مشکل هم من یه جای کارو اشتباه کرده بودم...

دیدگاه

پاسخ : مشکل با کانتر میکرو{مشکل با ولتمتر}کمک

یکی از مشکلات رفع شد...

اما نمیدونم چرا همیشه باید ولتمتر تو مدار باشه تا میکرو بتونه بشماره کانتر رو !!!!!{ یه سر ولتمتر به خروجی فتوترانزیستور یا همون وروردی کانتر میکرو وضل میشه .یه سر دیگه هم به زمین مدار}

یعنی وقتی ولتمتر رو خارج میکنم از مکان بالا که گفتم دیگه کانتر نمیشماره!!!

هر چی پول داون هم میکنم حل بشو نیست با مقاومت 10 کیلو 1کیلو 470 اهم..... :cry2:

{در ضمن من خروجی فتو ترنزیستور رو دادم به یه پتانسیومتر بعدم مستقیم دادم به میکرو ....}

لطفا لطفا اگر کسی مشکلو میدونه بگه....

دیدگاه

میشه یه شماتیک بذارین از مدارتون؟ اینجور بهتر میشه گفت چیکار کنین ...
              تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
              علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

سلام بفرمایید
                دیود اولی فرستنده مادون قرمز و مقاومت 10 کیلو برای اینه که ولتاژ5 ولت کم بشه که یه موقع دیود نسوزه. دیود دومی فتو ترانزیستور یا همون گیرنده هست و پتانسیومتر هم قبلش هست برای تنظیم ولتاژَ هست و خروجی هم به کانتر 1 میکرو وصله {اون ولتمتر هم همون جور که وصل شده اگر قطع بشه کانتر دیگه شمارش نمیکننه!!}

http://upload7.ir/uploads//5412f9ca2e86e6b0fd576c881f06e20e788fdf4c.jpg

دیدگاه

ببین دوست عزیز
                  این شماتیکی که بستین پر از اشکاله ...
                  دیود فرستنده به هیچ ولتاژی وصل نشده !!!
                  مکانیزم عمل اینه :
                  1) دیود فرستنده رو با یه مقاومتی که نسوزه ، وصل کن به منبع تغذیه ت. (انگار داری یه LED معمولی روشن میکنی)
                  2) دیود گیرنده رو هم دقیقا مثل فرستنده میبندی ولی با این تفاوتها که: دیود گیرنده باید با پلاریته معکوس بسته شود،مقاومت سری با آن متناسب با نیاز شما برای مدار منطقیتان و جلوگیری از سوختن گیرنده انتخاب شود.
                  3) ولتاژ خروجی دقیقا محل اتصال گرنده به مقاومتش است ....
                  اینم مدار:

دیدگاه

عاقا ممنون واقعا --درسته حرفتون یخورده تازه کارم این اولین پروژه با کانتر تایمر ها هست که انجام میدم...

راستی من چون تو شهرستان هستم سه نوع مقاومت 1 کیلو .10 کیلو .470 اهم فقط دارم ....نمیشه با اونا این کارو کرد ؟؟{باید از شهر های بزرگ سفارش بدم که کلی داستان داره..}

و یه موضوع دیگه اینکه الان من هر یک ثانیه پالس هارا میشمرم و تبدیل هارو روش انجام میدم .... همین الانشم هر یک ثانیه حدود 100 تا 50 دور تغییر میکنه مدام عدد....

حالا چجور میشه مثلا با زمان نصف این یا کمتر با دقت بالا سرعت رو داشته باشم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza borji
                      عاقا ممنون واقعا --درسته حرفتون یخورده تازه کارم این اولین پروژه با کانتر تایمر ها هست که انجام میدم...

راستی من چون تو شهرستان هستم سه نوع مقاومت 1 کیلو .10 کیلو .470 اهم فقط دارم ....نمیشه با اونا این کارو کرد ؟؟{باید از شهر های بزرگ سفارش بدم که کلی داستان داره..}

و یه موضوع دیگه اینکه الان من هر یک ثانیه پالس هارا میشمرم و تبدیل هارو روش انجام میدم .... همین الانشم هر یک ثانیه حدود 100 تا 50 دور تغییر میکنه مدام عدد....

حالا چجور میشه مثلا با زمان نصف این یا کمتر با دقت بالا سرعت رو داشته باشم؟؟
                      سرعت بالا از پایه یINT0استفاده کن

دیدگاه

یعنی از وقفه ها دیگه درسته؟؟

وقفه اینجوری هست که مثلا اگر یک شد پایه مورد نظر به lableمورد نظر پرش میکنه ؟؟؟یا مثل کانتر پالس هارو میشماره و وقتی پر شد پرش میکنه؟؟

راستی چون دو تا وقفه داره میکرو میشه دو تا سرعت مختلف از جای مختلف رو گرفت با وقفه ها؟؟
                        چون یه مشکلی که دارم توی این پروژه اینه که از کانتر0 نمیتونم استفاده کنم چون زودی سر ریز میشه و اشتباه میشه وفقط از کانتر 1 بدلیل 16 بیتی بودنش میتونم استفاده کنم و برای دو تا سرعت مختلف باید دو تا میکرو با هم کار کنند که مدار خیلی بزرگ میشه الکی...

ایا راه حلی برای این هم هست؟؟

راستی اون مقاومت هارم که گفتم بگید میشه یا نه...

ممنون از جوابتون

دیدگاه

خب
                          مدارتون درست کار میکنه الان؟
                          بخش فرستنده و گیرنده شو میگم ؟
                          واسه خوندنش هم یا از اینتراپت استفاده کن یا از کانتر ...
                          خودم از کانتر استفاده کردم و یه پروژه فرکانس متر تحویل دادم .... جواب میده
                          واسه فرستنده :470 اهم
                          واسه گیرنده 10 کیلو
                          جواب خوبی باید بدن ...
                          فقط نکته اینجاس که نباید مدارتو در معرض نورهای دیگه قرار بدی .....
                          امکان داره نور های دیگه رو گیرنده اثر بذارن ....

دیدگاه

:wow:

بله عزیز مگر میشه مداری که بچه هایecaمیزارن کار نکنه

الان از کانتر1 استفاده میکنم ...

فقط مشکل اینجاست که الان هر یک ثانیه حدود 50 ار پی ام توی سرعت 1200 ار پی ام همش کم و زیاد میشه و من میخوام حدودا 250 میلی ثانیه یا کمتر این کارو کنم که فکر کنم خطا بیشتر بشه...

بله درسته الان توی نور اتاق تاثیر داره رو کارکردش؟؟!!

البته انکودر 8 پالس استفاده میکنم که یخورده تاب داره شاید برای اونم باشه...

و در اخر از دوستان عزیز بابت کمکشون یه تشکر حسابی میکنم...ممنون :agree:

دیدگاه

زنده باشی دوست من ...
                              میشه مشکلتون رو واضحتر بگین ؟
                              راستش خوب نگرفتم مشکل چیه ...
                              اگه نور شدید باشه بله .. تاثیر داره ...
                              تاب داشتن انکودر هم بی تاثیر نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...