اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری ولتاژ ac با میکرو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری ولتاژ ac با میکرو؟

این مدار بهترین مداری بود که پیدا کردم و سیمولیشنشم خوب جواب داد
    با چند تا آپ امپ متفاوتم تست کردم اوکی بود.

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر
      من میخوام ولتاژ پیک و rms یک سیگنال رو اندازه بگیرم یه مدار معرفی کنید به من ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناهیدالکترونیک نمایش پست ها
        سلام وقتتون بخیر
        من میخوام ولتاژ پیک و rms یک سیگنال رو اندازه بگیرم یه مدار معرفی کنید به من ممنون میشم
        یکی از کارهایی که شما میتونید انجام بدید اینه :
        توسط یه آپ آمپ لحظه گذر از ولتاژ 0 رو تشخیص بدید سپس از اون لحظه توسط تایمر میکرو شروع به سنجش زمان میکنید هر گاه زمان به 5 میلی ثانیه رسید یعنی ولتاژ
        در بالاترین حد خودش قرار داره
        البته دقت اندازه گیری بستگی به دقت کاری شما داره و این که در نهایت باید مدار رو با یه مولتی متر کالیبره کنید
        موفق باشید
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs_e100 نمایش پست ها
          این مدار بهترین مداری بود که پیدا کردم و سیمولیشنشم خوب جواب داد
          با چند تا آپ امپ متفاوتم تست کردم اوکی بود.
          با سلام. فکر میکنم این مدار کاملا درست باشه فقط همراه این مدار آیا آشکار ساز عبور از صفر هم لازم هست یا لازم نیست و کسی هست که مدار بالار بسته باشه توی عمل و جواب گرفته باشه؟؟ با تشکر از راهنماییتون

دیدگاه

سلام دوستان. خسته نباشید. میدونم تاپیک قدیمی بوده. اما منم برای پیدا کردن اندازه گیری ولتاژ برق شهر با میکرو، به همین تاپیک سر زدم. من مداری که جناب pixar گذاشته بودن رو بستم. با یه تغییر کوچیک خیلی خوب جواب میده. اون خط پایین که خازن 1.2 میکرو رو به پتانسیومتر 20 کیلو و بقیه داستان وصل میکنه رو حذف کنین. الان اون پایین یه فاصله افتاده که سمت چپ به برق ac وصله. سمت راست رو زمین کنین. خازن 100 نانو مقدارش بیشتر بشه. من میخواستم با دقت 1 ولت هر 100 میلی ثانیه رفرش انجام بدم که براش خازن 10 میکرو گذاشتم. الان 50 تا نمونه می گیرم و میانگین گیری و بعدش نمایش. واسه تغذیه aref از رگولاتور tl431 استفاده کردم و بهش 2.5 میدم. چیزی که مدار نشون میده کاملا مطابق مولتی متره. بنظرم مدار ارزون با دقت خوبیه. گفتم اینا رو بگم اگه کسی به تاپیک سر زد بدونه یکی این مدار رو با تغییراتی که گفتم بسته و جواب گرفته.
            جدیدترین ویرایش توسط omidctrl; ۲۰:۳۴ ۱۳۹۸/۰۸/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidctrl نمایش پست ها
              سلام دوستان. خسته نباشید. میدونم تاپیک قدیمی بوده. اما منم برای پیدا کردن اندازه گیری ولتاژ برق شهر با میکرو، به همین تاپیک سر زدم. من مداری که جناب pixar گذاشته بودن رو بستم. با یه تغییر کوچیک خیلی خوب جواب میده. اون خط پایین که خازن 1.2 میکرو رو به پتانسیومتر 20 کیلو و بقیه داستان وصل میکنه رو حذف کنین. الان اون پایین یه فاصله افتاده که سمت چپ به برق ac وصله. سمت راست رو زمین کنین. خازن 100 نانو مقدارش بیشتر بشه. من میخواستم با دقت 1 ولت هر 100 میلی ثانیه رفرش انجام بدم که براش خازن 10 میکرو گذاشتم. الان 50 تا نمونه می گیرم و میانگین گیری و بعدش نمایش. واسه تغذیه aref از رگولاتور tl431 استفاده کردم و بهش 2.5 میدم. چیزی که مدار نشون میده کاملا مطابق مولتی متره. بنظرم مدار ارزون با دقت خوبیه. گفتم اینا رو بگم اگه کسی به تاپیک سر زد بدونه یکی این مدار رو با تغییراتی که گفتم بسته و جواب گرفته.
              ممنون.بهتر بود شماتیک قرار میدادید از مدار پیشنهادیتون

دیدگاه

اینم شماتیکش. من حداکثر ولتاژی که میخواستم اندازه بگیرم 250 ولت rms بود. ورودی Adc هم میخواستم نهایت 2.5 باشه. از 275 به بعدم واسم ولتاژ خطرناک بود که اون وریستور و فیوز وارد عمل میشن.
                برای تبدیل خروجی مدار هم اینکارا باید کرد. اول به ازای یه ولتاژ rms مشخصی (Vin) خروجی مدار رو اندازه بگیرین(Vo). حالا از رابطه Vin/[(1023/2.5)*Vo] یه ضریبی بدست میاد. بعد از گرفتن تعداد کافی نمونه و میانگین گیری، این ضریب رو درش ضرب کنین، میشه ولتاژ rms که باید نمایش داد.

دیدگاه

لطفا شماتیک بزارید
                  اینم شماتیکش. من حداکثر ولتاژی که میخواستم اندازه بگیرم 250 ولت rms بود. ورودی Adc هم میخواستم نهایت 2.5 باشه. از 275 به بعدم واسم ولتاژ خطرناک بود که اون وریستور و فیوز وارد عمل میشن.
                  برای تبدیل خروجی مدار هم اینکارا باید کرد. اول به ازای یه ولتاژ rms مشخصی (Vin) خروجی مدار رو اندازه بگیرین(Vo). حالا از رابطه Vin/[(1023/2.5)*Vo] یه ضریبی بدست میاد. بعد از گرفتن تعداد کافی نمونه و میانگین گیری، این ضریب رو درش ضرب کنین، میشه ولتاژ rms که باید نمایش داد.

دیدگاه

کو شماتیکش؟

دیدگاه

سلام دوستان من مداری شبیه به این نیاز دارم که بعد از اینکه دوشاخه یکمحصول رو از برق میکشیم یک ثانیه بعد از کشیده شدن برق ولتاژ دو سر دوشاخه رو مقدار ماکزیمومش نمایش بده چگونه میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sha_rap نمایش پست ها
                        سلام دوستان من مداری شبیه به این نیاز دارم که بعد از اینکه دوشاخه یکمحصول رو از برق میکشیم یک ثانیه بعد از کشیده شدن برق ولتاژ دو سر دوشاخه رو مقدار ماکزیمومش نمایش بده چگونه میشه
                        درود، احتمالا وسیله مورد نظر دارای ترانس هست که موقع کشیده
                        شدن از برق ولتاژ القایی زیادی تولید می‌کنه و شما میخواید این ولتاژ
                        رو بسنجید، خب این سنجش گر مورد نظر قراره داخل دستگاه قرار بگیره یا فقط برای سنجش و کنترل کیفیت میخواید؟

دیدگاه

بنده مدیریت ازمایشگاه هستم برای تست میخام بدونم محصولم خازن که در مسیرش است یک ثانیه پس از قطع ولتاژ دوسر دوشاخه از 34 ولت ای سی کمتر باشد یکی از مباحث IEC است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sha_rap نمایش پست ها
                            بنده مدیریت ازمایشگاه هستم برای تست میخام بدونم محصولم خازن که در مسیرش است یک ثانیه پس از قطع ولتاژ دوسر دوشاخه از 34 ولت ای سی کمتر باشد یکی از مباحث IEC است
                            خب اگر مسئول آزمایشگاه یک شرکت هستید که نیاز به این کار ها
                            نیست،یه اسیلوسکوپ کار شما رو راه میندازه.
                            احیانا دستگاه مورد نظر چه چیزی هست که خازن مستقیم به دو شاخه
                            وصل هست؟

دیدگاه

با سلام
                              من دارم دستگاهی میسازم که نیاز به مدار زیر دارم:
                              یک مدار میخوام که ترانس سی تی 2000/5 که قسمت ثانویه ترانس یعنی 5 امپر بهش وصل بشه و هر 20میلی ثانیه مقدار جریان اندازه گیری و ذخیره کنه بعد مقادیر را بر روی یک ال سی دی کاراکتری نشان بده زمانی یک ثانیه میشه راهنمایی بفرمایید
                              با تشکر

دیدگاه

با سلام
                                من دارم دستگاهی میسازم که نیاز به مدار زیر دارم:
                                یک مدار میخوام که ترانس سی تی 2000/5 که قسمت ثانویه ترانس یعنی 5 امپر بهش وصل بشه و هر 20میلی ثانیه مقدار جریان اندازه گیری و ذخیره کنه بعد مقادیر را بر روی یک ال سی دی کاراکتری نشان بده
                                میشه راهنمایی بفرمایید
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X