اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کتابخانه alcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کتابخانه alcd

سلام دوستان فرق بین کتابخانه lcd.h با alcd.h چیه؟
    من قبلا با کدویژن کار میکردم نسخه های قدیمیش LCD انتخاب میکردیم lcd.h فایل سرایندش میشد اما الان alcd .h هستش
    پایه rd در تنظیمات کدویژن حتما باید زد به یکی از پایه های AVR قبلا اینجوری نبود
    کتابخونه alcd اگر میشه توضیح بدین ممنون میشم
    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

پاسخ : مشکل با کتابخانه alcd

نوشته اصلی توسط b.saeed65
    سلام دوستان فرق بین کتابخانه lcd.h با alcd.h چیه؟
    من قبلا با کدویژن کار میکردم نسخه های قدیمیش LCD انتخاب میکردیم lcd.h فایل سرایندش میشد اما الان alcd .h هستش
    پایه rd در تنظیمات کدویژن حتما باید زد به یکی از پایه های AVR قبلا اینجوری نبود
    کتابخونه alcd اگر میشه توضیح بدین ممنون میشم
    سلام
    قبلا بایستی یک پورت رو مخصوص LCD قرار میدادی ولی الان با کتابخانه alcd میشه هر پینی که خواستی رو انتخاب کنید و به LCD متصل کنید ...
    کتابخانه alcd مسلما از کتابخانه lcd بهتر است ...

موفق باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اما یه موضوعی که تو LCD.H بود تعیین پایه ها در قسمت کد بود که راحت میشه تو برنامه اونو تغییر داد اما توی LCD.H همچین قسمتی رو تو کد سی نمیبینم فکر میکنم تو فایل اسکی فقط میشه تغییر داد. اگه راهی هست به بنده هم بگید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope
        اما یه موضوعی که تو LCD.H بود تعیین پایه ها در قسمت کد بود که راحت میشه تو برنامه اونو تغییر داد اما توی LCD.H همچین قسمتی رو تو کد سی نمیبینم فکر میکنم تو فایل اسکی فقط میشه تغییر داد. اگه راهی هست به بنده هم بگید.
        شما کتابخانه های کدویژن رو میگید یا اتمل استودیو ؟؟
        چه کاریه ...
        لقمه آماده در اختیارتون گذاشته ...
        با کتابخانه alcd کار کنید خیلی بهتره ...
        اگر با کتابخانه alcd کار میکنید و پایه های تعیین شده LCD را خواستید تغییر دهید باید از منوی
        project>configur>C compiler>librariers>alphanumeric LCD
        تنظیمات رو تغییر دهید و OK دهید ...
        به همین راحتی ...
        موفق باشید
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
          شما کتابخانه های کدویژن رو میگید یا اتمل استودیو ؟؟
          چه کاریه ...
          لقمه آماده در اختیارتون گذاشته ...
          با کتابخانه alcd کار کنید خیلی بهتره ...
          اگر با کتابخانه alcd کار میکنید و پایه های تعیین شده LCD را خواستید تغییر دهید باید از منوی
          project>configur>C compiler>librariers>alphanumeric LCD
          تنظیمات رو تغییر دهید و OK دهید ...
          به همین راحتی ...
          موفق باشید
          کدویژن. جالبه این همه مدت این رو نمی دونستم . واقعا ممنون.
          من یه سوال دیگه هم دارم من میخوام زبان C رو اصولی یادبگیرم اما کاربردی. من C کم کد نزدم از SPI , .... اما نیاز میبینم اصولی پیش برم. این سوالم ربطی به سوال قبلی نداشت. در ضمن من دیدم دوستان ویدیو های آقای بازرگان رو معرفی کردند اما اون بیشتر راجع به C++ هستش. ممنون میشم کمکم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope
            کدویژن. جالبه این همه مدت این رو نمی دونستم . واقعا ممنون.
            من یه سوال دیگه هم دارم من میخوام زبان C رو اصولی یادبگیرم اما کاربردی. من C کم کد نزدم از SPI , .... اما نیاز میبینم اصولی پیش برم. این سوالم ربطی به سوال قبلی نداشت. در ضمن من دیدم دوستان ویدیو های آقای بازرگان رو معرفی کردند اما اون بیشتر راجع به C++ هستش. ممنون میشم کمکم کنید.
            مثل اینکه خیلی از دوستان دوست دارند که زبان سی را خوب یاد بگیرند ...
            خیلی خوشحال میشوم وقتی این حرف رو میشنوم که دوستان میخواهند به طور اصولی زبان سی را یاد بگیرند ...
            اگر شد خودم یه تاپیکی میزنم که زبان سی را آموزش بدهم ...(البته اگر عمری باقی باشد!!!)
            البته خودم که انگشت کوچیکه دوستان و اساتید نمیشم ولی برای دست گرمی بد نیست ...
            ببین
            من خودم اولش با زبان ++C شروع کردم ...
            البته همش رو بلد نیستم ولی برای شروع و برنامه تمرین کردن محیط بسیار خوبی هست ...

تعریف حلقه های شرطی
            تعریف شرطها
            تعریف زیر برنامه و توابع
            تعریف آرایه
            تعریف حلقه قابل تکرار
            تعریف حلقه بی نهایت
            یادگیری محدوده متغیرها و بکار گیری آنها
            تعریف ماکروها
            تعریف اشاره گرها
            و ...
            خلاصه اینکه خیلی باحاله ....
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

آرایه در کتابخانه کدویژن

سلام
              من یک هدر فایل درست کردم (یک کتابخانه) که این کتابخانه یک عدد بعنوان ورودی میگیرد و درون یک آرایه قرار میدهد این آرایه ده عضو دارد و میانگین این ده عضو بعنوان خروجی به تابع اصلی برگردادنه میشود. در برنامه اصلی نیز یک آرایه که 37 عضو ثابت دارد وجو دارد. مشکل این است که عضو اول و دوم و سوم آرایه اصلی مقدارش با عضو 4و5و6 یکی میشود در حالیکه مقدار عضو اول و دوم و سوم با عضو 4و5و6 فرق دارد لازم به ذکر است که آرایه تابع اصلی از نوع Char و آرایه تابع کتابخانه از نوع Long int می باشد.(اگر تعداد آرایه تابع کتابخانه را به بیش از 13 عضو تغییر بدهم آرایه تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد.)مطلب دیگر این است که اگر تابع کتابخانه فراخوانی نشود عضو اول و دوم و سوم تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر

دیدگاه

پاسخ : آرایه در کتابخانه کدویژن

نوشته اصلی توسط faryad_30000
                سلام
                من یک هدر فایل درست کردم (یک کتابخانه) که این کتابخانه یک عدد بعنوان ورودی میگیرد و درون یک آرایه قرار میدهد این آرایه ده عضو دارد و میانگین این ده عضو بعنوان خروجی به تابع اصلی برگردادنه میشود. در برنامه اصلی نیز یک آرایه که 37 عضو ثابت دارد وجو دارد. مشکل این است که عضو اول و دوم و سوم آرایه اصلی مقدارش با عضو 4و5و6 یکی میشود در حالیکه مقدار عضو اول و دوم و سوم با عضو 4و5و6 فرق دارد لازم به ذکر است که آرایه تابع اصلی از نوع Char و آرایه تابع کتابخانه از نوع Long int می باشد.(اگر تعداد آرایه تابع کتابخانه را به بیش از 13 عضو تغییر بدهم آرایه تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد.)مطلب دیگر این است که اگر تابع کتابخانه فراخوانی نشود عضو اول و دوم و سوم تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر
                درود
                میشه برنامه رو بگذارید . . .
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X