اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جلوگیری از سرقت برنامه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جلوگیری از سرقت برنامه میکرو

سلام
    من چندتا میکرو تو یه پروژه دارم که بنا به دلایلی نمیخوام روشون Lock bits رو فعال کنم، من جمله اینکه باید بعدها برنامه داخلشون به روز بشه و تغییر کنه. واسه همین برای جلوگیری از کپی شدن برنامه داخلیشون میخوام از شما راهنمایی بگیرم. اول به ذهنم رسید که یه میکروی دیگه با یه رمز تو EEPROMش و قفل شده بذارم رو پروژم که تو روشن شدن اول یه پیام با Sim900ی که تو مدار هست بده و یه درخواست تایید ازم بگیره و بعد از چک کردن رمز ارسالی من و رمز داخل EEPROM میکرو دیگریه، اگه برابر بود بره سراغ برنامه اصلی و اگه نبود نه. اما بعدها به این نتیجه رسیدم که این پرسش و پاسخ بین Sim900 و میکرو یا باید همیشه تکرار بشه و کلافم کنه، یا فقط بار اول باشه و ارزش نداره و اونقدرا هوشمند نیست. در واقع میخوام یه قفل نرم افزاری واسه میکرو بذارم که در صورتی که هر کدوم از پروژه هام برنامش کپی شد جلوی این امر گرفته بشه. واسه همین گفتم اینجا مطرح کنم سوالمو تا از تجربیات دوستان استفاده کنم و راه حلی درست و حسابی بشه و دوستای تازه وارد مثل من هم از این موضوع استفاده کنن.
    از راهنمایی همه شما دوستان ممنونم
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

پاسخ : جلوگیری از سرقت برنامه میکرو

شما در مورد بوت لودر تحقیق کن، مشکل استفاده نکردن از لاک بیت حل میشه و استفاده می کنی ازشون
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

یک کار راحت انجام بده
      همینطور که میدونی هر ماژول یک IMEI داره. اول برنامه IMEI ماژول روی برد را تعریف کن و زمان روشن شدن میکرو IMEI ماژول را بخوان. اگر با اونی که تعریف کردی یکی بود برنامه اجرا بشه و در غیر این صورت اجرا نشه.
      حالا اگر هم که برنامه میکرو را کپی کنن چون IMEI ماژولی که اونها استفاده میکنند با اون چیزی که تو برنامه تعریف شده فرق میکنه، برنامه کار نخواهد کرد.
      designer2013.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
        شما در مورد بوت لودر تحقیق کن، مشکل استفاده نکردن از لاک بیت حل میشه و استفاده می کنی ازشون
        سلام مهندس.
        متشکرم از راهنماییتون، اما مگه بعد از فعال کردن لاک بیت میشه برنامه میکرو رو با بوت لودر خوند و نوشت؟؟!
        راجع به بوت لودر هم خیلی تحقیق کردم و از دوستان زیادی کمک گرفتم، اما نشد که نشد! نتونستم بوت لودر رو راه بندازم... :cry2:
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cheetah3
          یک کار راحت انجام بده
          همینطور که میدونی هر ماژول یک IMEI داره. اول برنامه IMEI ماژول روی برد را تعریف کن و زمان روشن شدن میکرو IMEI ماژول را بخوان. اگر با اونی که تعریف کردی یکی بود برنامه اجرا بشه و در غیر این صورت اجرا نشه.
          حالا اگر هم که برنامه میکرو را کپی کنن چون IMEI ماژولی که اونها استفاده میکنند با اون چیزی که تو برنامه تعریف شده فرق میکنه، برنامه کار نخواهد کرد.
          سلام مهندس.
          آقا یک دنیا ممنون، ایده واقعا بکر و جالبیه، حتما انجامش میدم :job: :applause:
          راستی، اگه تو پروژه ای سیم900 یا ماژولهای ارتباطی کددار نبود چطور؟ میکرو خودش کد یا سریال اختصاصی نداره که بشه با اون این کار رو انجام داد؟
          بازم مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

بوت لودر چیه چه امکاناتی میده؟
            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
              بوت لودر چیه چه امکاناتی میده؟
              سلام
              تا جایی که من فهمیدم برنامه ایه که تو قسمت آخر فلش میکرو نوشته میشه و بعدش با کمک اون و از طریق پورت سریال میشه خود میکرو رو برنامه داد و نیازی به پروگرامر نیست.
              متاسفانه اطلاعاتم در این زمینه تا همین حده
              تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

من این کار کردم برای فلاشر هایی میساختم برای اینکه رقبا در شهرم نتونن برنامه رو کپی کنن فیوز بیت پین ریست رو فعال میکردم اینطوری افراد معمولی نمیتونن برنامه رو بردارن
                موقعی که نیاز بود پروگرام کنم دستگاهی که از فروشگاه سایت خریده بودم وصل میکردم پروگرام میکردم و قیوز بیت رو از دسترس خارج میکردم :nerd:
                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                  من این کار کردم برای فلاشر هایی میساختم برای اینکه رقبا در شهرم نتونن برنامه رو کپی کنن فیوز بیت پین ریست رو فعال میکردم اینطوری افراد معمولی نمیتونن برنامه رو بردارن
                  موقعی که نیاز بود پروگرام کنم دستگاهی که از فروشگاه سایت خریده بودم وصل میکردم پروگرام میکردم و قیوز بیت رو از دسترس خارج میکردم :nerd:
                  میکرو را قفل کنید کافیه ...
                  اگر میکرو را قفل کنید شاید در ظاهر خوانده شود ولی اگر همان کد را پروگرام کنید برنامه اجرا نخواهد شد !!!
                  [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                  معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                  معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                    میکرو را قفل کنید کافیه ...
                    اگر میکرو را قفل کنید شاید در ظاهر خوانده شود ولی اگر همان کد را پروگرام کنید برنامه اجرا نخواهد شد !!!
                    سلام
                    استاد خوب اگه قفلش کنم که بعدا نمیتونم برنامش رو عوض کنم...
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                      سلام
                      استاد خوب اگه قفلش کنم که بعدا نمیتونم برنامش رو عوض کنم...
                      سلام دوست خوبم
                      کی گفته این رو ؟؟؟
                      شما میکرو را قفل کنید کسی نمیتونه از روی اون برنامه بخونه ... ولی میتوانید برای بار دیگر آن را برنامه ریزی کنید ...
                      اگر برای بار دیگر برنامه ریزی کنید باید حتما دوباره آن را قفل کنید ...

با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : جلوگیری از سرقت برنامه میکرو

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                        سلام دوست خوبم
                        کی گفته این رو ؟؟؟
                        شما میکرو را قفل کنید کسی نمیتونه از روی اون برنامه بخونه ... ولی میتوانید برای بار دیگر آن را برنامه ریزی کنید ...
                        اگر برای بار دیگر برنامه ریزی کنید باید حتما دوباره آن را قفل کنید ...
                        سلام مجدد
                        یعنی میشه میکرو رو طوری قفل کرد که نشه خوندش ولی بشه نوشت؟! :surprised: چطوری؟؟! oo:
                        ببخشید که سوالاتم ابتداییه...
                        تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

سلام مجدد
                          یعنی میشه میکرو رو طوری قفل کرد که نشه خوندش ولی بشه نوشت؟! :surprised: چطوری؟؟! oo:
                          یه سر به فیوزبیتا بزنید. :agree:
                          فکر کنم مبحثش باید دوباره مرور شه
                          مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                          [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

سلام مجدد
                            درود
                            قفل کردن تنها برای امنیت در خواندن برنامه است نه برای نتوانستن در برنامه ریزی دوباره ...
                            پس اگر میکرویی را قفل کنیم دیگه نمیتوانیم کد داخل میکرو را بخوانیم ... یا اینکه شاید در ظاهر بتوانیم بخوانیم ولی دیگر با آن کد خوانده شده در میکری قفل شده نمیتوانیم آن کد را در میکروی دیگر برنامه ریزی کرد ...
                            اگر میکرویی را قفل کنیم و دوباره برنامه ریزی کنیم قفل آن باز میشود و باید برای امنیت برنامه جدید دوباره آن را قفل کنیم ...
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

میکرو رو قفل کنم میکرو دچار اختلال نمیشه اگر از پایه ریست استفاده کرده باشم چی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X