اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الگوریتم مناسب برای کیپد ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الگوریتم مناسب برای کیپد ؟؟؟

سلام دوستان
    اگه دو تا پایه میکرو خروجی تعریف بشن ( یکی رو صفر و اون یکی یک )
    و این دو تا رو اتصال کوتاه کنیم آیا میسوزه ؟؟؟

لینک زیر میگه میسوزه !! کسی تا حالا تست کرده ؟

http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/4x3-matrix-keypad-interface-avr-tutorial/
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

پاسخ : الگوریتم مناسب برای کیپد ؟؟؟

فکر نکنم بسوزه ولی این چه کاریه
    از بیکاری میخوای اینکار رو بکنی
    اللهم عجل لولیک الفرج
    تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sma
      سلام دوستان
      اگه دو تا پایه میکرو خروجی تعریف بشن ( یکی رو صفر و اون یکی یک )
      و این دو تا رو اتصال کوتاه کنیم آیا میسوزه ؟؟؟

لینک زیر میگه میسوزه !! کسی تا حالا تست کرده ؟

http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/4x3-matrix-keypad-interface-avr-tutorial/
      درود
      فکر نکنم که بسوزه ...
      من خودم شخصا خروجی های میکرو را اتصال کوتاه هم کردم ...
      هیچیش نشد ...
      البته کار درستی نیستااااا
      شما میتونید برای جلوگیری از این کار برای خروجی ها مقاومت 100 اهم بگذارید موردی هم پیش نمیاد ...
      یا به صورت نرم افزاری ابتدا سطرها و بعد ستونها را برسی کنید ببینید کلیدی زده شده یا خیر ...
      اگر دیدید که بیشتر از یک کلید زده شد در زیر برنامه خروجی خطا را بدهید تا متوجه شوید ...
      موفق باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

فکر نکنم بسوزه ولی این چه کاریه
        از بیکاری میخوای اینکار رو بکنی
        از بیکاری نیست .
        میخوام اصولی کار کنم.
        اگه به عکس یه نگاه بفرمایید متوجه میشید که امکان داره 2 تا کلید با هم فشرده بشن .در این حالت اگه با اگوریتم مرسوم تو کتابهای مختلف ( کتاب الوندی ، کتاب آرم خواجه پور و ... ) ممکنه پورت بسوزه .

حالا سوال دقیقا اینه که : اگه 2 تا پورت خروجی تعرف بشن (یکی high و یکی low ) اگه اتصال کوتاه کنیم آیا میسوزه ؟؟؟
        اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
        کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sma
          حالا سوال دقیقا اینه که : اگه 2 تا پورت خروجی تعرف بشن (یکی high و یکی low ) اگه اتصال کوتاه کنیم آیا میسوزه ؟؟؟
          امتحان کن تجربه خودتون رو برامون بگو ... :mrgreen: :mrgreen:
          همه دعات میکنند !!!
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sma
            برای پاسخ به این سوال بهتره ساختار IO های میکرو را بررسی کنیم
            تصویر زیر یک بیت IO را نشان می دهد:

اگه به شکل فوق خوب دقت کنید متوجه می شوید که در صورتی که پایه بصورت خروجی تعریف بشه و به هر دلیل جریان بکشه ، هیچ مقاومتی در مدار نیست که از جریان کشی زیاد جلوگیری کنه و ممکنه بافری که اون وسط هست [glow=red,2,300]بسوزه[/glow]
            برای جلو گیری از سوختن این بافر، گذاشتن یک مقاومت میتونه مفید باشه

اما در مورد اسکن:
            بهترین راه اینه:
            گام اول : 4 بیت سطر ها را ورودی تعریف کنید با pull-up داخلی و 4بیت ستون را خروجی تعریف کنید با مقدار low
            گام دوم : مقدار قرار گرفته شده روی سطر ها بخونید و در یک متغیر بایتی نگه دارید
            گام سوم : 4بیت ستون را ورودی تعریف کنید با pull-up داخلی و 4بیت سطر را خروجی تعریف کنید با مقدار low
            گام چهارم : مقدار قرار گرفته شده روی ستون ها بخونید و در متغیر بایتی که سطر ها داخلش هست OR کنید (بدون شیفت دادن و ... ، ارزش MSB , LSB را جابجا نکنید)

مراحل فوق باعث میشه به ازاء هر کلید یک کد خوانده بشه که باید برای هر کد عدد متناظرش را در برنامه بنویسید مثلاً برای عدد 1 میشه 0xEE که یعنی سطر اول ستون اول :biggrin:
            حتی شما میتونید کلید های ترکیبی هم تشخیص بدهید :agree:

موفق باشید

امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

ممنون از جواب کاملتون .

حتی شما میتونید کلید های ترکیبی هم تشخیص بدهید
              یعنی فشرده شدن 2 کلید با هم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدِِِِِ محمد
                ممنون از جواب کاملتون .

یعنی فشرده شدن 2 کلید با هم ؟
                بله
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                  من کد مناسب برای اسکن صفحه کلید رو به صورت یه تابع نوشتم .( خیلی خسته نباشم )
                  در ادامه همون پروژه میخوام صفحه کلید رو مثل صفحه کلید موبایل اسکن کنم .
                  تو تاپیک زیر یه الگوریتم هست .
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16216.msg75335#msg75335
                  اول این که بتونید به طور کلی یه برنامه ای بنویسید که کیبوردو به طور معمول اسکن کنه .

دوم این که به روال برنامتون قسمتی رو اضافه کنید که اولویت دفعات فشردن یک دکمه براش مطرح باشه ، یعنی این که با فشردن یک بار دکمه ی (مثلا) 5 ، حرف j تایپ بشه ، با دو بار فشردن پشت سرهم حرف k و خب با سه بار هم حرف L . این قسمتش شاید اصلی ترین قسمت این برنامه باشه که با نوشتن اون شما فقط کافیه به تعداد فشردن های مختلف ، گزینه های مورد نظرتون رو متناظر کنید.

سوم این که شما باید فاصله ی زمانی بین هر بار فشردن یک دکمه رو محدود کنید و شرایطی رو پیش بینی کنید که با مدت زمان مشخصی توقف برنامه از انتظار برای فشردن یک دکمه خارج و به روال عمومی برنامه بر گرده موفق باشید.
                  اگه این الگوریتم درسته کد موارد دوم و سوم رو کمک کنید پیاده کنم .
                  من الان یه تابع برای اسکن کیپد دارم . آیا تو همون تابع باید تغیییرات رو انجام بدم یا ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X