اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط بین میکرو و ریموت کنترل مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط بین میکرو و ریموت کنترل مادون قرمز

سلام ببخشید چند روزی نشد بیام

نوشته اصلی توسط hamidreza.nezam
    سلام
    من پروژه خوندن از هر ریموتی پخش اونو انجام دادم
    اگه میخای بزارم برات
    سرفراز باشید
    ممنون میشم قرار بدید
    نوشته اصلی توسط alidehghan288
    HS0038 این مدل همون آخریه هستش!
    مشکل تون چیه؟؟
    مشکل اینه که با پروتکولش اشنایی ندارم و نمیدونم چطور با کدویژن کد رو بخونم
    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

با سلام
      من یک بار تصمیم داشتم تا از ریموتهای mp3پلیر استفاده کنم به همین خاطر یک مدتی کلی تحقیق کردم ،پروتکل این ریموتها necهست و تقریبا تمام کنترهای دستگاههای صوتی تصویر به جز سونی وسامسونگ وچندتا مارک معتبر بقیه همه از این پروتکل استفاده می کنند ، :read: :read:

دیدگاه

سلام.
        اساتید لطفا در مورد این موضوع و راه اندازی پروتکل nec با بسکام راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadsen نمایش پست ها
          سلام.
          اساتید لطفا در مورد این موضوع و راه اندازی پروتکل nec با بسکام راهنمایی بفرمایید.
          سلام.اگر بخوای واقعا یاد بگیری ساده ترین شکلش اینه که شما پروتکل مورد نظرت حالا هرچی که باشه رو توی نت همشون هست مطالعه کن و سپس بر اساس زمان بندیهای اون با استفاده از تایمر میکرو براش برنامه دریافت یا ارسال بنویس.
          زیاد سخت نیس تلاش کنی به نتیجه میرسی.
          روزگاری منم دقیقا همین مشکل رو داشتم البته یکم گسترده تر . (دریافت و ارسال هرنوع پروتکلی )نه تنها خودم نمیتونستم بلکه نتونستم کسی رو پیدا کنم که با احتساب هزینه برام انجام بده .زمان برد اما بطور کامل و اونم با میکرو انجام دادم.(منظورم اینه که بخوای میتونی)
          جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۰:۳۵ ۱۳۹۶/۰۵/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
            سلام.اگر بخوای واقعا یاد بگیری ساده ترین شکلش اینه که شما پروتکل مورد نظرت حالا هرچی که باشه رو توی نت همشون هست مطالعه کن و سپس بر اساس زمان بندیهای اون با استفاده از تایمر میکرو براش برنامه دریافت یا ارسال بنویس.
            زیاد سخت نیس تلاش کنی به نتیجه میرسی.
            روزگاری منم دقیقا همین مشکل رو داشتم البته یکم گسترده تر . (دریافت و ارسال هرنوع پروتکلی )نه تنها خودم نمیتونستم بلکه نتونستم کسی رو پیدا کنم که با احتساب هزینه برام انجام بده .زمان برد اما بطور کامل و اونم با میکرو انجام دادم.(منظورم اینه که بخوای میتونی)
            ممنون از راهنمایی تون.
            لطفاً امکان دار یه مقدار بیشتر توضیح بدید.
            من الان اطلاعات لازم در مورد ساختار پروتکل NEC که آقای جواد شاطریان از یه سایت خارجی ترجمش کردن دارم که به شرح زیر:
            ابتدا یک پالس شروع در سطح منطقی صفر با طول حدود 9 میلی ثانیه
            سپس یک پالس فاصله در منطق یک با طول حدود 4.5 میلی ثانیه
            8 بیت اول، آدرس میباشد که برای هر وسیله گیرنده اختصاصی است با طول 13.5 میلی ثانیه
            8 بیت دوم ، معکوس آدرس است با طول 13.5 میلی ثانیه.
            8 بیت سوم، مربوط به دستور میباشد با طول 13.5 میلی ثانیه
            8 بیت چهارم، معکوس دستور میباشد با طول 13.5 میلی ثانیه
            در کل مجموع طول پالس ها 67.5 میلی ثانیه است.

زمان بندی بیت ها هم به شکل زیر:
            منطق صفر، یک پالس به طول 562.5 میکروثانیه و یک فاصله 562.5 میکروثانیه است با زمان انتقال کل 1.125 میلی ثانیه.
            منطق یک ، یک پالس به طول 562.5 میکروثانیه و یک فاصله به طول 1.687 میلی ثانیه است با زمان انتقال کل 2.25 میلی ثانیه
            اینم تصویز یه کد IR با پروتکل NEC که آدرس اون (10110001) و دستورس (10001101)هستش:

حالا با توجه به این توضیحات میشه لطف کنید یه مقدار بیشتر راهنماای کنید که دقیقا تویه برنامه میکرو چه کارهای انجام بدم تا هم بتونم آدرس و و دستور از هم جدا و تشخیص بدم و توی LCD نشون بدم؟
            جدیدترین ویرایش توسط behzadsen; ۱۶:۲۹ ۱۳۹۶/۰۵/۲۲.

دیدگاه

شما نیازی براساس منطقی که الان توی فرومها اکثرا دارن دنبال میکنند همانطوری که دوستان راهنمایی کردن عمل کنید و نتیجه هم میتونید بگیرید
              ولی اگر میخواهید روش کلی رو یاد بگیرید شما توسط میکرو سیگنالهای مادون را دوبار پشت سر هم دریافت و این دو را مقایسه میکنید اگر باهم برابر بودند میشه سیگنال دریافتی.
              حالا چطوری میتوان سیگنالها رو دریافت کرد: با هر زبانی که بهش تسلط دارین میایی منتظر دریافت سیگنال میمانی با دریافت سیگنال پهنای سیگنالها رو اندازه میگیری .
              حالا این سیگنالها چه صفر منطقی یا یک منطقی باشند فرقی نداره باید به ترتیب دوبار بعد اتمام سیگنالها این کارو انجام داده و مقایسشون کنی اگر درست بودند سیگنال دریافتیتون همون سیگنالی بوده که درست دریافت کرده اید(از سندر)

دیدگاه

شما نیازی براساس منطقی که الان توی فرومها اکثرا دارن دنبال میکنند همانطوری که دوستان راهنمایی کردن عمل کنید و نتیجه هم میتونید بگیرید
                ولی اگر میخواهید روش کلی رو یاد بگیرید شما توسط میکرو سیگنالهای مادون را دوبار پشت سر هم دریافت و این دو را مقایسه میکنید اگر باهم برابر بودند میشه سیگنال دریافتی.
                حالا چطوری میتوان سیگنالها رو دریافت کرد: با هر زبانی که بهش تسلط دارین میایی منتظر دریافت سیگنال میمانی با دریافت سیگنال پهنای سیگنالها رو اندازه میگیری .
                حالا این سیگنالها چه صفر منطقی یا یک منطقی باشند فرقی نداره باید به ترتیب دوبار بعد اتمام سیگنالها این کارو انجام داده و مقایسشون کنی اگر درست بودند سیگنال دریافتیتون همون سیگنالی بوده که درست دریافت کرده اید(از سندر)
                دوست من سلام.
                بابت راهنمایی تون ممنون.
                اما چون خیلی کلی توضیح دادید نتونستم متوجه قضیه بشم.
                لطفا اگه شما یا بقیه اساتید براشون امکان دار ، لطف کنید و بصورت الگوریتم فرایند رو توضیح بدید ، به طور مثال اگه بخوایم به صورت الگوریتم یه برنامه ساده مثل یه چشمک زن رو توضیح بدیم این طوری میشه:
                اول کریستال داخلی رو روی 10 مگا هرتز میزاریم، بعد پین مورد نظر مون رو به عنوان output تعیین میکنیم ، بعد با یه دستور مثل do یه حلقه درست میکنیم ، بعد پین مورد نظر مون رو مساوی 1 میکنم ، بعد یه تاخیر با مقدار مورد نظر مثلا waitms 500 میزاریم،بعد پین مون رو مساوی صفر میکنیم بعد دوباره یه تاخیر دیگه با مقدار مورد نظر مون میزارم مثلا waitms 600 بعددر پایان برای اینکه این فرایند تکرار بشه با یه دستور مثل loop حلقه برنامه رو میبندیم.

از شما دوست گرامی و بقیه اساتید تقاضا و خواهش دارم به این شکل که الان یه نمونه سادش رو مثال زدم ، لطف کنید و فرایند ساخت برنامه گیرنده کنترل های موجود در بازار رو فارغ از نوع پروتکل (که خودمون بعد از خوندن دیتاق پروتکل مورد استفاده مون بر اساس دیتاشیت ش تو پروژه مفادیرش رو جا گذاری میکنیم) توضیح بدن.

پیشاپیش از لطف شما دوست گرامی و بقیه اساتید کمال تشکر رو دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadsen نمایش پست ها
                  دوست من سلام.
                  بابت راهنمایی تون ممنون.
                  اما چون خیلی کلی توضیح دادید نتونستم متوجه قضیه بشم.
                  لطفا اگه شما یا بقیه اساتید براشون امکان دار ، لطف کنید و بصورت الگوریتم فرایند رو توضیح بدید ، به طور مثال اگه بخوایم به صورت الگوریتم یه برنامه ساده مثل یه چشمک زن رو توضیح بدیم این طوری میشه:
                  اول کریستال داخلی رو روی 10 مگا هرتز میزاریم، بعد پین مورد نظر مون رو به عنوان output تعیین میکنیم ، بعد با یه دستور مثل do یه حلقه درست میکنیم ، بعد پین مورد نظر مون رو مساوی 1 میکنم ، بعد یه تاخیر با مقدار مورد نظر مثلا waitms 500 میزاریم،بعد پین مون رو مساوی صفر میکنیم بعد دوباره یه تاخیر دیگه با مقدار مورد نظر مون میزارم مثلا waitms 600 بعددر پایان برای اینکه این فرایند تکرار بشه با یه دستور مثل loop حلقه برنامه رو میبندیم.

از شما دوست گرامی و بقیه اساتید تقاضا و خواهش دارم به این شکل که الان یه نمونه سادش رو مثال زدم ، لطف کنید و فرایند ساخت برنامه گیرنده کنترل های موجود در بازار رو فارغ از نوع پروتکل (که خودمون بعد از خوندن دیتاق پروتکل مورد استفاده مون بر اساس دیتاشیت ش تو پروژه مفادیرش رو جا گذاری میکنیم) توضیح بدن.

پیشاپیش از لطف شما دوست گرامی و بقیه اساتید کمال تشکر رو دارم.
                  با این اوصاف شما یه برنامه کامل میخواهید.
                  اگر برنامه میخواهید جستجو کنید توی فرم هست.
                  اگر میخواهید کلا یاد بگیرید پیشنهاد من اینه که برید یه دونه لاجیک آنالایزر ارزان بخرید و یه دونه گیرنده سه پایه رو بهش وصل کنید و نتیجه ارسالهاتون را ببینید.

دیدگاه

با این اوصاف شما یه برنامه کامل میخواهید.
                    اگر برنامه میخواهید جستجو کنید توی فرم هست.
                    اگر میخواهید کلا یاد بگیرید پیشنهاد من اینه که برید یه دونه لاجیک آنالایزر ارزان بخرید و یه دونه گیرنده سه پایه رو بهش وصل کنید و نتیجه ارسالهاتون را ببینید.
                    ممنون از پاسخ تون.
                    اما دوست من ، من نیاز به
                    لاجیک آنالایزر ندارم چون دیتاشیت پروتکل م رو دارم، والان مشکلم اینکه میخوام روند برنامه نویسی ش رو یاد بگیرم.
                    من از شما دوست گرامی و بقیه اساتید درخواستم اینه که روند برنامه نویسی دریافت و خوندن ریموت کنترل هارو فارغ از نوع پروتکل ش (که خودمون بر اساس نیاز مون دیتاشیتش رو داریم)در قالب یک چارت واضح و شفاف به من و بقیه دوستان که تو این زمینه تخصص ندارن یاد بدید، که ما خودمون بر اساس اون چارت مقادر زمانی 0 و1 پروتکل مورد استفاده مون رو توش جداگذاری کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X