اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه نمایش تصویر از SD بر روی LCD رنگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه نمایش تصویر از SD بر روی LCD رنگی

نوشته اصلی توسط vahid_22002
    LCD همین آشغالی بود که eca داشت. اسما ILI9325 بود ولی کلی انگولش کرده بودن و به مکافات فهمیدم گیرای کارش کجاهاست. وقتی یه تاجر فقط به دنبال سود خودشه از این بیشتر هم نمی شد انتظار داشت رفته بودند از چین جنس آشغال وارد کرده بودند.
    @
    سلام میکنم چون واجبه
    اگه یذره دقت کنید میبینید هرچیزی اصلش بالای ۱۰۰ هزار تومنه
    آدم عاقل خودش میفهمه
    شما که مبتدی هستی و اشنایی نداری انجمن مطرح میکردی
    اصل میخوای خودت خارج سفارش بده
    هر حرفی هم میزنید بدونید رکیک هست یا نه
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>

دیدگاه

پاسخ : پروژه نمایش تصویر از SD بر روی LCD رنگی

نوشته اصلی توسط Mr.Skylake نمایش پست ها
      @
      اگه یذره دقت کنید میبینید هرچیزی اصلش بالای ۱۰۰ هزار تومنه
      الان ما از کجا قیمت lcd را بدونیم که بدش از رو قیمت بفهمیم که یکی از آی سی های بکار رفته در این lcd فیک هست
      به هر حال ما معمولی ها وقتی یک چیزی را می خریم خوشحال میریم خونه - دیتاشیت اون چیزی که خریدم را دانلود می کنیم و شروع می کنیم به راه اندازی کردن
      اما راه اندازی نمیشه شاید یکی از سیم ها قط هست . 21 سیم را با اهمتر چک میکنیم - شاید برنامه ی جاش باگ دارد دوباره n خط را چک میکنیم و این سیکل بی نهایت بار تگرار مشه
      من خدا وکیلی الان 20 روزه درگیر راه اندازی یک lcd هستم
      گفتید تو انجمن مطرح کن جوابتو میدان : ) خیلی ها اصلا نمی دونن lcd چی هست البته نهایتا می گین از این کتاب خونه استفاده کن / وفتی کتابخونه رو باز می کنی دو هزارتا باگ داره و مثلا برای آدرینو نوشته شده
      به هر حال اگه شما می دونید را اندازی lcd رنگی با چیپست hx8352b همون چیزی که رو بردا آموزشی lpc 1768 هست را بهم بگید البته من می خوام با avr راه اندازیش کنم
      فقط من از قیمت اصلی این lcd بی اطلا هستم و حتی قیمت خرید این lcd را نمی دانم چون از روی برد آموزشی برداشتم . در ضمن مطمعا هم نیستم درایورش چی هست حدس میزنم از رو ظاهر ماژول
      و اگر چیپستش جینی هست حتما دیتاشیتش با اصلی فرق دارد .البته این را هم نمیدانم از کدوم سازندهی چینی تهیه کردن بگید بریم از همون جا دیتاشیتشم تهیه کنیم
      و همچنین سیم کشی و pcb ماژول را هم بگید ......
      ما قدر دان eca هستم چون اگه نبودن همین هم نداشتیم . و ازشون خواهش می کنیم بعضی از ماژول های اینجوری را خیلی شفاف تو سایت بگن و توضیح دهند . تا از حدر رفت هزاران ساعت وقت جوان ها جلو گیری شود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط vahid_22002
      اولا بدونید این چیپ ست با دم و.
      می شه یک pcb جدید برای این lcd زد ؟ احساس می کنم پایه های بایاس lcd به چهار طرف این برد رفته نویز میگیره و درضمن نیازی به اون چنتا آی سی دیگه ندارم و مدار را الکی شلوغ کردن
      فقط پایه های های اصلی مستقیم بیاد بیرون همین یه بردی شبیه تبدیل فلت به دیپ .....
      ارایش پایه های این lcd , و دیتاشیت واقعیش هم می خوام
      من می خوام خودم از صفر راه اندازی ش کنم میشه یک توضیح کلی بدید
      جدیدترین ویرایش توسط antipa; ۲۲:۲۵ ۱۳۹۷/۰۴/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X