اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد IR Diode

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد IR Diode

سلام
    من در مورد دیود های مادون قرمز سوال داشتم. می خواستم بدونم که چگونه در ریموت کنترل ها و Infrared توسط این دیود ها اطلاعات ارسال و چگونه توسط گیرنده دریافت میشه؟
    خدایا
    من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
    امام سجاد (ع)

پاسخ : سوال در مورد IR Diode

سلام دوست عزیز
    در این مورد توی سایت خیلی توضیح داده شده اگر یک Search توی همین سایت کنی کلی چیز پیدا میکنی.
    به طور کلی اکثرا از پروتکل RC5 استفاده میکنند، میتونی همین کلمه RC5 هم سرچ کنی.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز سلام
      تو یه کتاب دیدم یه پروژه با AVR بسته که یه ریموت کنترله مادون قرمزه . یه فرستنده داره که از یه IRED استفاده کرده و تو مدار گیرندش هم از یه تراشه TSOP1238 استفاده کرده. پروژه جالبیه. توضیحات خوبی هم در مورد ریموت های مادون قرمز داده. :bye
      انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

سلام

خیلی ساده:

کدهای تولیدی رو با یک فرکانس حدود 38 کیلوهرتز مدوله میکنن

میتونید یک نوسانساز 38 کیلوهرتز بسازید و خروجیش رو به یک گیت and بدید و سپس کدهای سریال مورد نظر رو به پایه ی دیگه بدید و خروجی رو به ال ای دی مادون قرمز بدید

تو گیرنده هم هروقت قطار 38 کیلوهرتز باشه یعنی 1 و هرجا نباشه یعنی 0

حالا شما کدهای سریال رو روی موج مربعی با فرکانس مورد نظر توسط گیت and مدوله کردید . مدارشو برای خودتون بکشید وتحلیلش کنید
        ِِDie for Life, Not Live to Die
        Freedom Fighter
        " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام
          همونطور که اشاره شد باید از پروتکل RC5 استفاده کنید. همچنین توی این روش سیگنال باید به کدینگ منچستر در بیاد. البته اگر می خواهید با این چیزها درگیر نشی خوبه یه سر به Help بسکام بزنی. بسکام برای ارسال دستورات RC5 دستوراتی رو تعریف کرده. این پروتکل بین گیرنده فرستنده در یک قاب هم آدرس کارخانه سازنده، هم آدرس کد دستگاه مثلا VCD یا TV و... و هم کد عمل درخواستی رو رد می کنه که باید برای صحبت با این دستگاهها اینارو بدونید. تو همون Help بسکام جدولی رو هم آورده که جزئیاتشو همرو گفته. موففق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X