در منطق مثبت ( یعنی پایه + ال ای دی به میکرو و پایه منفی با مقاومت به gnd ) = حداکثر جریان میکرو 2 میلی آمپر
در منطق منفی ( یعنی پایه - ال ای دی به میکرو و پایه مثبت led به مثبت ) = حداکثر جریان میکرو 20 میلی آمپر
طبق فرمایش شما میکرو در منطق مثبت نمیتونه ال ای دی رو روشن کنه؟؟؟؟آخه تو دیتا شیت iohکه نمایانگر جریان خروجی درحالت های بون پایه ست ،حدودا 20 می لی آمپره ونهایتا تا 40 میلی /امپر میتونه بده یعنی در هر دو حالت چه ست چه لاو..هردو -20 و 20 میلی میده میشه توضیح بیشتریبدبد؟؟؟
دوستان من تو اینموندم........>>>>>"در منطق مثبت ( یعنی پایه + ال ای دی به میکرو و پایه منفی با مقاومت به gnd ) = حداکثر جریان میکرو 2 میلی آمپر""
این جمله درسته؟؟
سلام یه سوال ساده دارم برای اتصال led به پورت میکرو حتما اول باید مقاومت رو گذاشت بعد led یا نه ضرورتی ندارد میشه اول پایه مثبت led رو به میکرو زد و پایه منفی رو از طریق مقاومت به منفی وصل کرد؟
ولتاز کاری ال ای دی ها معمولا کمتر از پنج ولت و درحدود 2.2 تا 3.2 ولت هست و در صورتی که این ولتاز به ال ای دی داده شود جریان مورد نیاز خودش که در حدود 15 تا 20 میلی هست رو خواهد کشید.ولتاز پین میکرو پنج ولته که اگه مستقیم و بدون مقاومت متصل بشه باعث میشه ال ای دی جریان بیشتری بکشه.حالا ممکنه با توجه به نوع ال ایدی و میکرو همیشه و سریع باعث سوختن میکرو نشه!
نوشته اصلی توسط alidehghan288
غصه جریان رو نخورید
هر چی جریان داشته باشه ، آخرش یه led کوچک رو میتونه روشن کنه!
من بدون ترانزیستور یه ماتریس 8X8 رو راه انداختم!!!!
برای اتصال ماتریس به میکرو باید مقاومت گزاشت.چون روشن کردن ماتریس به روش مالتی پلکس صورت میگیره برای نمایش بعضی از اشکال یا حروف که نیاز باشه تمام ال ای دی های یه سطر یا ستون (بسته به مدار) همزمان روشن بشه جریان مورد نیاز هر هشت ال ای دی روی یه پین میوفته و اگه میکرو نسوزه حتما درحین کار ریست میشه.
برای اتصال ماتریس به میکرو باید مقاومت گزاشت.چون روشن کردن ماتریس به روش مالتی پلکس صورت میگیره برای نمایش بعضی از اشکال یا حروف که نیاز باشه تمام ال ای دی های یه سطر یا ستون (بسته به مدار) همزمان روشن بشه جریان مورد نیاز هر هشت ال ای دی روی یه پین میوفته و اگه میکرو نسوزه حتما درحین کار ریست میشه.
من با روش جاروب اونو روشن میکنم بدون مقاومت!!!
همه جور چیزی هم با اون نشان دادم:
-کل ماتریس روشن
-یه دونه پیکسل روشن
-و...
برام مشکلی پیش نیومد!!!
معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.
موج چیه برادرم ؟ بهش میگن سیگنال .
باید از ترانزیستور در ناحیه اشباع به عنوان سوئیچ استفاده کنید که البته تا یه فرکانسی درست جواب میده و بعد از اون اثر خازنهای داخلیش روی پاسخ فرکانسی اثر میزاره و ... اینا مال الکترونیک 3 بود . یادم رفته ...
به دیتا شیت ترانزیستور مراجعه کنید . ولی در کل میشه .
:"> :-" شرمنده منظورم همون فرکانس بود
ممنون ^^
دیدگاه