اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پروگرام کردن و فیوز بیت ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد پروگرام کردن و فیوز بیت ها

سلام بر دوستان عزیز
    آقا یکی به داد ما برسه!
    من یه سوال داشتم؟
    1)برای پروگرام کردن یک ATMEGA16 با بیسکام این فیوز بیت ها رو باید چه طوری تنظیم کرد مخصوصا اگر من بخوام از یک کریستال بیرونی 12 مگاهرتزی استفاده کنم؟ (با پروگرامر stk200/300 )
    اگه ممکنه وضعیت فیوز بیت ها شون رو برام بنویسید.
    2) حداکثر فرکانس داخلی این میکرو چقدر هست و اگه بخوام از این فرکانس برای کلاک استفاده کنم وضعیت فیوز بیت ها چطوری میشه!
    ممنون

پاسخ : سوال در مورد پروگرام کردن و فیوز بیت ها

حداکثر فرکانس داخلی atmega16 هشت مگاهرتز هستش
    ترتیب فیوز بیتها برای فرکانس 8 مگاهرتز داخلی:
    CKSEL0=0
    CKSEL1=0
    CKSEL3=0
    SUT0=0
    بقیه فیوز بیتام 1 باشن.
    اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

دیدگاه

ourman ممنون از راهنمایی تون
      دوستان عزیز کسی در مورد قسمت 1 راهنمایی نمی کنه!
      کریستال خارجی 12 مگا

دیدگاه

سلام
        اگه حوصله مطالعه در مورد فیوز بیت ها رو نداری
        بهتره کد ویژن نصب بکنی
        بعد توی قسمت پروگرمر رو تنظیم بکنی
        توی قسمت پروگرم می تونی بعد از تنظیم میکرو روی مگا 16 قسمت فیوز بیت ها تیک همه رو برداری
        مشکلت حل میشه

توی بسکام هم دقت بکنی توی قمست فیوز بیت ها باید روی حالت External crystal حالت high frequency تنظیم بکنی

ردیف فرکانسی با فیوز بیت تنظیم نمیشه یعنی شما یا باید روی کریستال خارجی حالت فرکانس کمتر از 8 مگ تنظیم بکنی یا بالای 8 مگ

موفق باشی

دیدگاه

ردیف فرکانسی با فیوز بیت تنظیم نمیشه یعنی شما یا باید روی کریستال خارجی حالت فرکانس کمتر از 8 مگ تنظیم بکنی یا بالای 8 مگ
          میشه در مورد این بیشتر توضیح بدبد!

من می خوام با خود بیسکام این قضیه رو حل کنم. و خیلی هم علاقه دارم سر از این فیوز بیتها در بیارم.
          من یک برنامه نوشته بودم که توی برنامه creystal=12000000 هست من با پروگرامر Sample_programmer میکرو به PC وصل کردم و وقت فیوز بیت کلاک رو رو به External crystal تغیر دادم دیگه بیسکام این میکرو رو شناسایی نکرد.
          به نظر شما دلیل چه بوده!

برام مهم نیست که میکرو ازبین رفته می خوام بدون اگه بخوام با کریستال خارجی کار کنم با این نوع پروگرامر یا STK200/300 و بعد بخوام از کریستال خارجی استفاده کنم باید چی کار کنم.
          آیا احتما دارد که دورباره این طوری بشه؟

دیدگاه

شما یه میکرو نو بردار

1- پروگرمر stk 200/300 رو به پورت lpt وصل بکن

2- معمولا این پروگرمر توی دو حالت با بافر 74244 و بدون بافر موجوده

3- با توجه به دیتا شیت میکرو تون پایه های مربوطه رو به پروگرمر وصل بکنید بهتره برای این کار از نقشه کتاب علی کاهه کمک بگیرید

4- حالا دو مسله ممکنه وجود داشته باشه ایا پروگرمر شما بافر داره ............ پس نگاه بکنید ببیند که باید تغذیه خارجی به vcc و gnd بافر باید وصل بکنید تا اون بافر کار بکنه

اگه بافر ندارید که هیچ

5- بعد از اینکه پایه های پروگرمر رو به میکرو وصل کردین باید تغذیه 5 ولت و زمین میکرو رو نیز تامین بکنید

6- بعد از این کار چون شما تصمیم دارید که از نوسان ساز کریستالی خارجی استفاده بکنید پس رو بردتون که میکرو رو گذاشتین ( برد برد ) یه کریستال خارجی با دوتا خازن بالانس ( کریستالتون 12 مگ مثلا خازن هاتون هم 22 الی 27 پیکو فاراد ) رو به پایه های مربوطه طبق راهنمائی کتاب کاهه وصل بکنید

حالا می تونی اتصالات مابین رو با اوومتر چک بکنی مثلا تغذیه ها درسته یا اتصالات برقراره

7- باید تحت بسکام پروگرمر رو روی نوع stk 200 /300 تنظیم بکنی

8- ...................

9- فردا یه فایل برات می فرستم کارت راه بیفته بهم پیغام خصوصی بفرست فایل رو برات می فرستم خودت بذار اینجا

موفق باشی

دیدگاه

سلام

معذرت می خواهم ، بحث وارد می شوم .
              در Codevision اگر بخواهم از اسیلاتور داخلی استفاده کنم فقط کافیه که CKSEL0 رو تیک بزنم کافیه !؟

دیدگاه

آموزش کامل پروگرم کردنAVRبافیوز بیت ها در codevision

لینک دانلود: :nerd:

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=105

دیدگاه

avrisp mkii usb could not enter programming mode این خطا چجور حل کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X