اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی IAR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی IAR

سلام به همه
    از دوستان کسی هست که با IAR کارهای صنعتی انجام داده باشه و به دلیل کرکی بودن IAR بعد از چند سال به مشکل بر نخورده باشه؟
    در واقع میخوام بدونم برای انجام پروژه های صنعتی با توجه به کرکی بودن IAR آیا خروجیش قابل اطمینان هست؟
    اگر نیست به جای IAR بهتره از چه IDE استفاده کنم که هم قدرتمند و هم قابل اطمینان باشه؟
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

پاسخ : خروجی IAR

کامپایلر استاندارد AVR مسلما Atmel studio هستش.
    http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
    پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

پاسخ : خروجی IAR

ممنون بابت پاسختون

من با atmel studio کار میکنم اما امتیازی که IAR داره اینه که اگر بخوایم با هر میکروکنترلر دیگه ای کار کنیم ساپرتش میکنه
      مثل:
      PIC , AVR, XMEGA, ARM و....
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X