اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال ماژول گیرنده ask به avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال ماژول گیرنده ask به avr

سلام وقت بخیر
    با استفاده از یک ریموت کنترل code fix و ماژول گیرنده از نوع code fix و میکرو میخوام یک دستگاه رو خاموش و روشن کنم ممنون میشم راهنمایی کنید باید چیکارکرد
    فقط میدونم گیرنده رو باید به rx میکرو وصلش کنم اما داخل برنامه باید چیکار کنم شما بگید ممنون میشم؟
    [glow=red,2,300][/glow]

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

پاسخ : اتصال ماژول گیرنده ask به avr

سلام
    اگه فقط میخای با ریموت خروجی ها رو روشن خاموش کنی و قرار نیست میکرو کار دیگه ای انجام بده .باید خروجی رو بدی به یکی از اینتراپت ها و موقع دریافت کلاک با سنجش زمان یک و صفر بودن کلاک ها نوع بیت ارسالی رو تشخیص بدی و بعد کد ادرس رو جدا کنی و اگه با ادرس داخل حافظه برابر بود کد دستور رو اجرا کنی (البته من پیشنهادم اینه که از یه pt2272m4 استفاده کن و خودت رو ازیت نکن .مگر اینکه برای کار خواصی بخای )
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
      سلام
      اگه فقط میخای با ریموت خروجی ها رو روشن خاموش کنی و قرار نیست میکرو کار دیگه ای انجام بده .باید خروجی رو بدی به یکی از اینتراپت ها و موقع دریافت کلاک با سنجش زمان یک و صفر بودن کلاک ها نوع بیت ارسالی رو تشخیص بدی و بعد کد ادرس رو جدا کنی و اگه با ادرس داخل حافظه برابر بود کد دستور رو اجرا کنی (البته من پیشنهادم اینه که از یه pt2272m4 استفاده کن و خودت رو ازیت نکن .مگر اینکه برای کار خواصی بخای )
      ممنون فقط میخوام یک دستگاه رو خاموش روشن کنم
      امروز ماژول اماده گیرنده و ریموت 315 رو از یک سایت خریدم بیاد ببینم چیکار میشه باهاش کرد

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

سلام
        همون طور که گفتم اگه بخای فقط روشن خاموش کنی بهترین و راحت ترین کار اینه که از ای سی های pt مثلا pt2272 استفاده کنی .توی اینترنت هم بگردی موارد زیادی هست که بتونه کمکت کنه

دیدگاه

سری pt همونطور که بارها درموردش گفته شده نویز پذیر هست و امنیت خیلی پایینی داره. بهتره دنبال لرن کد و هاپینگ کد باشید فیکس کد دیگه منسوخ شده
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

درسته منسوخ شده و امنیت نداره اما امنیت مهم نیست میخوایم یک لامپ باهاش خاموش روشن بشه فقط همین

دیدگاه

قطعات دستتون رسید؟ اگه بخوام ساده بگم ماژول گیرنده و میکرو یک طرف ماژول فرستنده یک طرف. در فرستنده بستگی به شماره IC PT XXXX که داری باید تعداد هشت پین رو به اختیار صفر و یک کنی و در گیرنده هم همین ترتیب رو رعایت کنی. اگر صفر و یک پین هات در هردوتا pt فرستنده گیرنده یکی بود ماژول هات همدیگرو میشناسند و گیرنده خروجی میده که میتونی بدی به میکرو و خروجی هاشو طبق وسیله ای که میخوای کنترل کنی برنامه به میکرو بدی مثلا وقتی دیتا اومد پین A.0 یه ثانیه قطع و وصل بشه یا یه رله رو تحریک بکنه یا هر چیز دیگه ای که میخوای. همین موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                سری pt همونطور که بارها درموردش گفته شده نویز پذیر هست و امنیت خیلی پایینی داره. بهتره دنبال لرن کد و هاپینگ کد باشید فیکس کد دیگه منسوخ شده
                با سلام
                درسته منسوخ شده ولی اینم بگم که از نظر امنیتی هیچ فرقی با نوع کدلرن نداره (اینو که میگم خودم تجربه کردم و در موردش اطمینان دارم )ولی در مورد هاپینگ اطلاعاتی ندارم و نظری نمیدم

دیدگاه

با سلام
                  درسته منسوخ شده ولی اینم بگم که از نظر امنیتی هیچ فرقی با نوع کدلرن نداره (اینو که میگم خودم تجربه کردم و در موردش اطمینان دارم )ولی در مورد هاپینگ اطلاعاتی ندارم و نظری نمیدم
                  سلام
                  درسته که امنیت تو دنیای امروز معنای متفاوتی پیدا کرده
                  ولی سری pt رو میشه با حدود 700 تا جایگشت ساده شکاند ولی این درمورد کدلرن صدق نمیکنه و میتونم به جرات بگم که غیر ممکنه که باجایگشت کدلرن رو بازکرد
                  و حتما باید یکبار هنگامی که کلید زد همیشه استراق کرد و تایمینگش رو درآورد
                  در مورد رولینگ و همینگ که بحث فرق داره و دیتا از همون اول کد میشن که جای بحث خودش. رو داره
                  ولی برای کار دوستمون اصلا امنیت مطرح نیست

دیدگاه

سلام دوباره
                    بعد از گذشت بیش از یک هفته قطعات امروز رسید ریموت 4 کاناله 433 کد فیکس و ماژول گیرنده 433 که عکسش رو بالا گذاشتم
                    خوب گیرنده 4 پایه داره که دوتاش GND و VCC که هیچ و دوپایه دیگه داره که نوشته DATA که تستشون کردم هر دوش یکی هست و به هم وصله
                    حالا این پایه رو باید به RX میکرو وصلش کرد؟ یا پایه دیگه ای؟
                    داخل برنامه چیکار باید کرد؟

دیدگاه

هیچ کس جواب که نمیده خوب خودمون ببینیم چیکار میشه کرد شاید روزی بدرد یکی خورد
                      دیتا رو میدیم به rx میکرو و

Hardware UART at 2400bps
                      4 bytes (32bit) length communication
                      checksum of the received bytes (to avoid fake commands)
                      few components
                      small size
                      که از توی یک سایت کپی کردم و برم ببینم چی هست

دیدگاه

مهندس هنوز جوهر پست قبلیت خشک نشده چرا اینقده عجله داری
                        بهتره از منبع کاملا dc استفاده کنی
                        از ابتدای برنامه خط به خط که مینویسی دقت کن و وقتی ساده ترین برنامه رو نوشتی تست کن. یهو نری یه برنامه سنگین بنویسی جواب نده عصبانی بشی
                        تو نت بگر نمونه سورس آماده زیاده.

دیدگاه

برای ریموت کنترل کد فیکس باید حتما از ای سی دیکدر سری pt استفاده کرد؟ یا نه میشه مثل کدلرن با avr دیکد کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b.saeed65
                            برای ریموت کنترل کد فیکس باید حتما از ای سی دیکدر سری pt استفاده کرد؟ یا نه میشه مثل کدلرن با avr دیکد کرد؟
                            سلام
                            شدنش که میشه ولی به نظر من به ارزشش رو نداره وقتی میتونی با یه ایسی 1000 تومنی همون کار رو خیلی راحت انجام بدی .بیای یه میکروی حداقل 4000 تومنی رو بزاری رو مدار بعد کلی هم با برنامه کلنجار بری که اخرش همون کار رو بکنه
                            من خودم هم وقتی بخام از ریموت کد فیکس استفاده کنم همیشه از ایسی pt استفاده میکنم

دیدگاه

سلام
                              شدنش که میشه ولی به نظر من به ارزشش رو نداره وقتی میتونی با یه ایسی 1000 تومنی همون کار رو خیلی راحت انجام بدی .بیای یه میکروی حداقل 4000 تومنی رو بزاری رو مدار بعد کلی هم با برنامه کلنجار بری که اخرش همون کار رو بکنه
                              من خودم هم وقتی بخام از ریموت کد فیکس استفاده کنم همیشه از ایسی pt استفاده میکنم
                              ممنون درسته اما کاری که من میخوام بکنم توش یک میکرو دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...