اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد انواع اپتوکوپلر برای راه اندازی رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد انواع اپتوکوپلر برای راه اندازی رله

با سلام
    میخواستم یه رله 12 ولت رو با میکرو راه اندازی کنم. برای همین میخوام از اپتوکوپلر استفاده کنم. ولی نمیدونم تفاوت بین اپتوکوپلر ها در چیه. مثلا اپتوکوپلر ترانزیستوری یا دارلینگتون یا دایاک چه تفاوتی باهم دارند و من از کدومش باید استفاده کنم؟
    آیا این اپتوکولر ها میتونن ولتاژ 12 ولت رو تحمل کنند؟ چون رله من 12 ولته.
    www.gam-co.blogsky.com

پاسخ : سوال در مورد انواع اپتوکوپلر برای راه اندازی رله

نوشته اصلی توسط vahidabedi
    با سلام
    میخواستم یه رله 12 ولت رو با میکرو راه اندازی کنم. برای همین میخوام از اپتوکوپلر استفاده کنم. ولی نمیدونم تفاوت بین اپتوکوپلر ها در چیه. مثلا اپتوکوپلر ترانزیستوری یا دارلینگتون یا دایاک چه تفاوتی باهم دارند و من از کدومش باید استفاده کنم؟
    اگه رله فقط یکیه راحتترین کار استفاده از ترانزیستور هستش. اگه تعداد رله زیاده از uln2003 استفاده کنید. البته در مورد انواع اپتو کوپلر خیلی مطمئن نیستم ولی فکر کنم ترازیستوری فقط در یه جهت اجازه عبور جریان رو میده ولی دارلینگتون در هر دو جهت :rolleyes:

دیدگاه

http://dmf313.ir/%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%D 8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D9%86/
      اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
      1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
      2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

آخه من خیلی برام مهمه که نویز روی میکرو نیفته. آیا uln2003 جوابگوی این موضوع هست؟
        آیا اگه ولتاژ 12 ولت روی ترانزیستو و رله و یا رله و اپتو بیفته نمیسوزه؟
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

دنبال قاتل بروس لی میگردی؟!!
          یه اپتوکوپلر pc817 شارپ بزار خیلی خوبه!
          خودم استفاده کردم چون توی خیلی دستگاهآ‌ها (مثل رسیور) دیدم که از این مدل بعد از تغذیه استفاده کردن، بعد دیتاشیت رو خوندم!!
          شما اول دیتاشیت رو بخون بعد استفاده کن، خیالت از نویز هم راحت باشه!

دیدگاه

نه بابا قاتل بروس لی کدومه.
            چشم مهندس جان همینکارو میکنم
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نه بابا قاتل بروس لی کدومه.
              چشم مهندس جان همینکارو میکنم
              چشمت بی بلا!

دیدگاه

به نظرتون اگه من از ترایاک برای اینکار استفاده کنم بهتر نیس؟؟ :question:
                www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

اگه تغذیه ترانزیستور اپتوکوپلر و دیودش یکی باشن ، کارت بی فایده س ...
                  چون نویزی که رو بارت هست دقیقا میوفته روی منبع تغذیه و بعدش رو میکرو و ادامه داستان ...
                  تجربه ایه که کلی وقتمو گرفته ...

تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                  علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

خب تغذیه دیودش رو که از میکرو میگیرم. یعنی مشکلی داره؟
                    .
                    حالا به نظر شما از ترایاک هم بجای رله میشه استفاده کرد که حجم مدار کمتر بشه و ضریب اطمینانش هم بره بالاتر؟؟؟
                    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

از یه جهت مشکلی پیش نمیاد به شرطی که با یه 330 اهم سری ش کنی ...
                      از یه جهت مشکل پیش میاد که زمین دیود با زمین ترانزیستورش یکی باشه که در این صورت شما عملا هیچ کاری به منظور ایزولاسیون نکردین ......
                      اگه میخوای جریان برق شهر رو سوییچ کنی ، اره ... بری سراغ تریاک بهتره .....(البته تریاک + اپتوتریاک)
                      اگه میخوای جریان DC رو سوییچ کنی برو سراغ اپتوکوپلر +ترانزیستور ...(حالا ماسفت یا دارلینگتون)
                      بازم سوالی بود هستم در خدمتتون .....

دیدگاه

با سلام
                        برای این کار نیازی به اپتوکوپلر نیست رله رو می تونی با همون ترانزیستور تنها راه بیندازی البته اگه مدارش رو درست ببندی
                        خو رله ایزوله است دیگه نیازی به اپتوکوپلر نیست....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیم پور
                          برای این کار نیازی به اپتوکوپلر نیست رله رو می تونی با همون ترانزیستور تنها راه بیندازی البته اگه مدارش رو درست ببندی
                          خو رله ایزوله است دیگه نیازی به اپتوکوپلر نیست....
                          والا تا جایی که تجربه نشون داده ، رله مشکل زا است ....
                          با ترانزیستور هرچقدر استادانه و ماهرانه و زیرکانه ببندی ، پیوند بیس امیتر رو نمیتونی کاریش کنی ....
                          راه ورود نویز دقیقا همینجاست .....
                          وخدا اپتوکوپلر را آفرید تا همچین مشکلاتی حل شوند .....

دیدگاه

باید این مدلی استفاده بشه .

در ضمن میتونید کمی توضیح رو در لینک زیر پیدا کنید .
                            http://www.avr64.com/avr-noise-cancelation.php
                            اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                            کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

با تشکر بسیار از دوستان محترم
                              بله من میخوام 220 ولت AC رو سوییچ کنم و ممکنه یه جریانی حدود 3-4 آمپر نیاز داشته باشم. با این وجود میشه از اپتوترایاک و ترایاک استفاده کرد؟
                              چون رله هم حجم مدار رو میبره بالا هم نویز ایجاد میکنه و هم اطمینانش پایینه. اگه ناگهان بوبین رله به هر علتی مثل سوختن قطع بشه لامپای خونه خاموش میشه و آبروم میره :biggrin:
                              www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...