سلام خدمت تمام دوستان گلم کسی تا حالا با ای سی رابط usb به سریال کار کرده(ft232bl) من یک پروژه io با این ای سی دارم میخوام در مورد برنامه نویسیش تو کامپیوتر بدونم که به زبان vb چه جوری میشه براش برنامه نوشت تا جائی که من میدونم یک پورت کام مجازی درست میکنه .حالا میخوام بدونم چه جوری میشه فهمید پورت کام چنده و baudrate و بقیه چیزاشو تغیر داد در کل یک برنامه vb با این ای سی میتونه برای شروع کارم خوب باشه اگه کسی داره خواهش میکنم تو همین فروم بزاره تا همه علاقهمندان و من حقیر از ان استفاده کنیم با تشکر از همه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
usb به سریال (ft232bl)
Collapse
X
-
پاسخ : رابط usb (FT232B)
سلام
کار با این IC ساده تر از اون چیزیه که فکرش و می کنی. من هم مثل شما فکر می کردم که مثل 8255 و امثالهم احتیاج به برنامه ریزی اولیه داره. اما اثلا این طور نیست. در درجه اول باید بدونید که چه جور می خواین ازش استفاده کنید. دو حالت داره: یکی همون که اشاره کردی یعنی ایجاد پورت COM مجازی دوم یک پورت USB. ولی در هر دوحالت این IC اطلاعات رسیده از کامپیوتر رو به صورت داده های سریال به میکروکنترلر و یا سیستمهای پردازشی بیرون کامپیوتر میده میده. سطح ولتاژ کاری برای ارتباط با اینجور وسایل هم همون TTL که احتیاج به هیچگونه Level Shifter مثل MAX232 نداره و به راحتی به میکروکنترلر وصل می شه. مدل دیگه این IC با شماره FT245 اطلاعات رو در قالب یک پورت 8 بیتی به صورت موازی به سیستمهای پردازشی بیرون کامپیوتر میده که مسلما احتیاج به چند تا سیگنال Handshaking داره. فرض کنیم شما بخواین یک پورت COM مجازی با این IC ایجاد کنید.
برای شروع طراحی فایل DG232 رو با عنوان FT232 Designer Guide از آدرس زیر بگیرید:
http://www.ftdichip.com/Documents/AppNotes/DG245_20.pdf
تو این فایل مدارهای FT232 رو با تمام جزئیات آورده. بعداز بستن مدار فایل درایور IC رو از آدرس زیر بگیرید:
http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM%202.04.06%20WHQL%20Certified.zip
بعد از بستن مدارها و نصب درایور، زیر شاخه PORTS در Device Manager پورت جدید رو پیدا کنید. تمام Setting ها همونجا عوض میشه. دقیقا مثل یک پورت COM فقط با اندکی تفاوت. بعد از اینکه تغییراتی رو شما بدید درایور اونارو به اطلاع IC میرسونه و از اونجا به بعد باید با اون تغییرات (Baud Rate, Stop Bits، و...) با IC ارتباط برقرار کنید. به همین سادگی. :applause:
موفق باشی.
-
با سلام
اون e2prom برای اینه که تنظیمات خاص usb رو روش قرار بدید به عنوان مثال اسم شرکت سازنده و VID و PID
اگر این حافظه رو قرار ندهید مشکل خاصی نداره و از مقادیر داخلی و پیشفرض استفاده میآکنه.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط manianبا سلام
اون e2prom برای اینه که تنظیمات خاص usb رو روش قرار بدید به عنوان مثال اسم شرکت سازنده و VID و PID
اگر این حافظه رو قرار ندهید مشکل خاصی نداره و از مقادیر داخلی و پیشفرض استفاده میآکنه.
البته ناگفته نماند که استفاده از آن کاملا اختیاری است.انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت
دیدگاه
دیدگاه