اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل نور RGB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل نور RGB

سلام خدمت دوستان
    من یک مداری ساختم که می توان با3تا ولوم که به ADCها وصل است هر سه رنگ RGB را بطور جداگانه کم و زیاد کنم .
    ولی یک مشکلی که وجود دارد این است که هر سه ولوم در رنگ هایی که برای آنها تعریف نشده تاثیر دارند و در بقیه رنگها موثر است.دوستان مشکل من از کجاست اگر امکان دارد کمک کنید

پاسخ : کنترل نور RGB

برنامه+شماتیک=راهنمایی درست
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام
      توی این تاپیک یه سری بزن ...
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0
      شاد و پیروز باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mjh389
        سلام خدمت دوستان
        من یک مداری ساختم که می توان با3تا ولوم که به ADCها وصل است هر سه رنگ RGB را بطور جداگانه کم و زیاد کنم .
        ولی یک مشکلی که وجود دارد این است که هر سه ولوم در رنگ هایی که برای آنها تعریف نشده تاثیر دارند و در بقیه رنگها موثر است.دوستان مشکل من از کجاست اگر امکان دارد کمک کنید
        این حرفو تجربی میزنی یا از یک app برای میزان ترکیب رنگها برای ساخت رنگ نهایی استفاده میکنی؟
        به عنوان مثال میشه از نرم افزار photoshop استفاده کرد . در این نرم افزار وقتی یه رنگو انتخاب میکنی،میزان رنگهای اصلیشو میگه که شما با نرمالیزه کردن این اعداد برای ADC میتونی به درستی رنگ مورد نظرو بگیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X