اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میخوام دستگاه اندازه گیری امواج ماهواره ای بسازم . کسی تجربه ای داشته ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میخوام دستگاه اندازه گیری امواج ماهواره ای بسازم . کسی تجربه ای داشته ؟

ممنون

البته بنده یه فایندر دیجیتال تیه کردم و باز کردم ولی دیدم سیستم خاصی نداره ! به نظر میرسه مشکل اصلی نرم افزار باشه . لینیک و سایتی سراغ ندارید که کمکم کنه ؟

دیدگاه

سیستم خاصی نداره چون فقط توان سیگنال خروجی از ال ان بی رو نشون میده و نمیتونه تشخیص بده که الان ال ان بی به سمت کدوم ست هست! و در واقع هیچ پردازش و دمودولاسیونی روی سیگنال ار اف انجام نمیده تا اطلاعات سیگنال رو بدست بیاره! که اگر بخواد این کارها انجام بشه میشه همون دستگاهی که لینکش رو گذاشتید و قیمتش هم در حد یک رسیور و بیشتر شاید باشه!
      برای این کارها هم سخت افزار مناسب باید باشه و هم برنامه نویسی باید انجام بشه تا دیتای هر ست از سیگنال استخراج بشه!
      دیروز کمی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم متاسفانه

دیدگاه

ممنون

البته من هم به دنبال این هستم که تنها سیگنال ار بررسی کند و این که کدام ست را دریافت کرده مهم نیست .

دیدگاه

فایندری که شما لینکش رو گذاشته بودید تقریبا حرفه ایه! در این صورتی که میگید همین فایندر های دیجیتال معمولی جواب شما رو میده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X