باسلام من یک کد نوشتم که بالای 01 مگابایت بعد خواستم ببینم میکرو avr هست که حافظه تواین حدودا داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:nerd:
باسلام من یک کد نوشتم که بالای 01 مگابایت بعد خواستم ببینم میکرو avr هست که حافظه تواین حدودا داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو یه برنامه نوشتی که یک مگابایته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo:
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن اگه یه مگابایت بریزی تو avr مطمئن باش که حافظه میترکه!
درضمن برنامتو یدقه پلود کن ببینم چیه که 1 مگابایته.
احتمال زیاد کل 1 مگابایت کد اجرایی نیست و به قول آقا مسعود بخش هایی از برنامه کدهای داده هست، قسمت هایی که داده هست رو در حافظه خارجی قرار بدید و در مواقع لزوم استفاده کنید.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
و خداوند mmc را آفرید. کل کدایی که من با جاوا نوشتم 500 کیلو نشد چه طوری کد نوشتی آخه؟
اگه دیتای عکس یا موسیقی یا یه سری دیتای آمادس باید بریزیش رو حافظه های جانبی
میگم جناب نویسنده تاپیک بعد از ایجاد تاپیک یه لایک هم تا حالا نکردن . پست هم که نزاشتن . این طور احساس میشه که بقیه رو سر کار گذاشتن رفتن !!!!
1M کد ! :-?
داریم ؟!!! :-O
اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
دیدگاه