اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منظور از محیط صنعتی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منظور از محیط صنعتی ؟

درود بر شما

در تایپیک های مختلف از نویز پذیری میکرو و عدم اطمینان به آن سخن گفته شده البته در محیط های صنعتی . حالا این محیط صنعتی باید چه خصوصیتیداشته باشه که باعث نویز پذیری میکرو بشه ؟
    بنده قصد دارم یه ریل راه اندازی کنم که احتمالا میکرو در آن به کار برده شده باشه ، حالا نمیدونم نویز میگیره یا نه !
    و این که هیچ راهی مطمئنی برای کاهش نویز نیست ؟

پاسخ : منظور از محیط صنعتی ؟

سلام دوست عزیز
    مهمترین ویژگی محیط های صنعتی وجود نویزهای تشعشعی الکترومغناطیس در فضا و نویز های تداخلی روی شبکه هست که تقریبا بیشتر اونها بر اثر وجود المان های سوئییچینگ قدرت مثل اینورتر ها و منابع تغذیه سوئیچینگ به وجود میان
    نویز هایی که در کار مدار باعث ایجاد مشکل میشوند هم به سه دسته کلی نویزهای تشعشعی، نویز منبع تغذیه و نویز روی سیم های ورودی خروجی هستند که برای مقابله با اونها به ترتیب استفاده از آی سی ها و ادوات مرغوب به اضافه طراحی برد استاندارد، استفاده از منابع تغذیه سوئیچینگ یا خطی اسناندار و استفاده از سطح ولتاژ بالا (24 ولت بهترین گزینه) به همراه اپتوکوپلر و ترانزیستور برای ورودی خروجی هاست(این مورد سوم از همه جدی تر هست و در صورت عدم رعایت اصول دردسر ساز میشه ).
    یه مقاله جامع از آقای کی نژاد در سایت knowledgeplus.ir در مورد نویز در محیط های صنعتی و مقابله با اون موجود هست که رعایت نیمی از موارد مطرح شده در اون هم مینتونه مشکلات ناشی از نویز رو حل کنه.

دیدگاه

مقاله استاد کی نژاد رو حتما توصیه میکنم ....
      تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
      علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

ممنون.

پس برای من که اینورتور و یا سه فاز کار نمیکنم فکر نکنم نویز بگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamran1991
          ممنون.

پس برای من که اینورتور و یا سه فاز کار نمیکنم فکر نکنم نویز بگیره
          منابع تغذیه سوئیچنگ رو هم فراموش نکنیدو در هرصورت رعایت اصول طراحی مدار باعث عملکرد مطمئن و بی عیب و نقص اون ها میشه

دیدگاه

ممنون

منطورتون از منابع تغذیه سویچینگ چه المان هایی هست ؟

دیدگاه

به طور کلی دونوع منبع تغذیه دی سی وجود داره، خطی و سوئیچینگ، خطی ها که تشکیل شده از ترانس کاهنده، پل دیود و فیلتر خازنی و آی سی های رگولاتور اما سوئیچینگ ها ابتدا ولتاژ ورودی رو دی سی میکنند و بعد با سوئیچ زنی فرکانس بالا به روش PWM و ترانس های کاهنده سطح ولتاژ رو روی مقدار مطلوب تنظیم میکنند و به خاطر همین ایجاد نویز هم میکنند
              یه جستجو در مورد انواع منابع تغذیه دی سی انجام بدید

دیدگاه

ممنون
                پس با این حساب از رگولاتور استفاده میکنم ! تشکر میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X