سلام.من می خوام جریان یک مدار 12 ولتی اندازه بگیرم.برای این کار یک مقاومت سر راه وردی مدار گذاشتم که با ولتمتر ولتاژ دو سر مقاومت می گیرم و تقسیم بر مقاومت می کنم جریانم بدست میاد.حلا اگر این کاربخوام با avr کنم باید چیکار کنم؟چظوری ولتاژ دو سر مقاومت با میکرو بخونم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری جریان مدار با avr
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری جریان مدار با avr
سلام
حداکثر ولتاژی که رو مقاومت میفته چقدره؟
شما باید همون کاری رو که تو عمل کردی با برنامه بکنی یعنی یه برنامه ولتمتر بنویسی و ولتاژ رو بخونی(با ADC ) و تقسیم بر مقاومت کنی
فقط اینو در نظر داشته باش که حداکثر ورودی ADC میتونه 5 ولت باشه به همین خاطر حداکثر ولتاژ رو پرسیدم شما باید حداکثر ولتاژ رو بدونی و با تقسیم مقاومتی اون رو به 5 ولت تبدیل کنی و بدی به ADCtelgram:09396888049
-
سلام
حداکثر ولتاژی که رو مقاومت میفته چقدره؟
شما باید همون کاری رو که تو عمل کردی با برنامه بکنی یعنی یه برنامه ولتمتر بنویسی و ولتاژ رو بخونی(با ADC ) و تقسیم بر مقاومت کنی
فقط اینو در نظر داشته باش که حداکثر ورودی ADC میتونه 5 ولت باشه به همین خاطر حداکثر ولتاژ رو پرسیدم شما باید حداکثر ولتاژ رو بدونی و با تقسیم مقاومتی اون رو به 5 ولت تبدیل کنی و بدی به ADC
موضوع اینکه من از آنالوگ میکرو یک سیم به مقاومت وصل می کنم ولی اون یکی سر مقاومت به کجا بزنم؟در ضمن من با رگلاتور همن 12 ولت به میکروم دادم
دیدگاه
-
ولتاژ دو سر مقاومت رو لازم داریم . ولتاژ یعنی اختلاف پتانسیل بین دو نقطه . وقتی از مد single استفاده میکنیم که اون طرفش زمین باشه .
اینجا مقاومت سریه ! موازی نیست که یه طرفش زمین باشه . پس باید از مد تفاضلی adc استفاده کنیم .
مقاومتتون باید تلورانسش خیلی کم باشه .
مقدارش کم (کمتر از یه اهم ) باشه تا افت ولتاژ زیادی روش بوجود نیاد . بهش مقاومت شنت هم میگن .
اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سید محمدِ علویولتاژ دو سر مقاومت رو لازم داریم . ولتاژ یعنی اختلاف پتانسیل بین دو نقطه . وقتی از مد single استفاده میکنیم که اون طرفش زمین باشه .
اینجا مقاومت سریه ! موازی نیست که یه طرفش زمین باشه . پس باید از مد تفاضلی adc استفاده کنیم .
مقاومتتون باید تلورانسش خیلی کم باشه .
مقدارش کم (کمتر از یه اهم ) باشه تا افت ولتاژ زیادی روش بوجود نیاد . بهش مقاومت شنت هم میگن .
بله حق با شماستtelgram:09396888049
دیدگاه
-
برنامه نمونه ندارم .
با رجیستر mdmux باید کار کنید .
البته اگه با کدویژن مینویسید کدویزاردش کمکتون میکنه .اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
دیدگاه
دیدگاه