اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رایانه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رایانه

سلام من میخوام با میکروکنترلر ای وی ار و السیدی گرافیکی و هر چیز دیگه که باهاش بتونم یه رایانه بسازم بسازم.
    میخوام بدونم میشه برای سیستم عاملش از ام اس داس استفاده کرد؟چون فکر کنم داس گرافیکی نیست و میشه رو رایانهه سوارش کرد. راستی میشه روش یه فلاپی خور نصب کرد؟
    یه سوال داس به اینترنت وصل میشه؟ اگه میشه رو این کامپیوتره میشه یه مودم اینترنت نصب کرد؟
    فقط کیبرد میخوام ماوس به دردم نمی خوره.
    درمورد این مطلب هر کی اطلاعاتی داره خواهشن مطرح کنه.
    بسیار بسیار ممنونم.
    بلند آسمان جایگاه من است.

پاسخ : رایانه

با سلام
    با هزینه مناسب می تونید از مینی کامپیوتر های موجود استفاده کنید، سیستم عامل هم دارن خودشون، و زحمت هم نداره
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliesmailim
      سلام من میخوام با میکروکنترلر ای وی ار و السیدی گرافیکی و هر چیز دیگه که باهاش بتونم یه رایانه بسازم بسازم.
      میخوام بدونم میشه برای سیستم عاملش از ام اس داس استفاده کرد؟چون فکر کنم داس گرافیکی نیست و میشه رو رایانهه سوارش کرد. راستی میشه روش یه فلاپی خور نصب کرد؟
      یه سوال داس به اینترنت وصل میشه؟ اگه میشه رو این کامپیوتره میشه یه مودم اینترنت نصب کرد؟
      فقط کیبرد میخوام ماوس به دردم نمی خوره.
      درمورد این مطلب هر کی اطلاعاتی داره خواهشن مطرح کنه.
      بسیار بسیار ممنونم.
      شما میخوای با یه میکروکنترلر فسقلی ای به نام AVR کامپیوتر بسازی؟؟؟؟؟!!! :eek: :eek: oo: :eek: :icon_razz:
      به هرکی بگی خیلی خندش میگیره!
      کـــــامــــــــپــــــیــــــــوتـــــــــر رو با AVR بسازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      AVR انقدرررر برا اینکارا ضعیفه که در دنیای میکروکنترلر ها و پردازنده ها یه اسباب بازی به حساب میاد!
      کامپیوتر CPU داره که CPU قدرتش 1000000000 برابر بیشتر از AVR است.
      AVR انقدر ضعیفه که حتی نمیتونه یه السیدی گرافیکی رو راه بندازه! (البته میتونه راه بندازه منتها خیلی کُنده.)بعد شما میخوای که به اینترنت هم وصل بشه و فلاپی درایو و سیستم عامل و... هم داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
      خلاصه این کار غیر ممکنه!
      شما میتونید از میکروکنترلر های ARM استفاده کنید که خیلی قوی هستن و تقریبا یک چهارم CPU قدرت دارند.
      ولی به هر حال ARM یه کامپیوتر کامل نمیشه.
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

خب حالا سرعت نخواستیم.فقط بشه
        به عنوان یه پروژه دانشجویی
        انگار شما متن رو کامل نخوندی اخه چرا به میکروکنترلر توهین میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!
        هالا ای وی ار نشد ارم چه فرقی میکنه هر دو برنامه پذیرند
        گفتم ام اس داس نگفتم ویندوز8 یا مکینتاش
        هالا اینترنت و فلاپی درایو هم نخواستیم
        خود شما گفتی میشه با السیدی گرافیکی ساختش سرعتش رو وللشششش
        یه بار دیگه هم دقت کن :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

اگه می خوای خودت چیزی بسازی و سرگرم شی(که خیلیم خوبه) زوم کن رو ارم هایی که سیستم عامل دارن، که اکثرا هم لینوکس، دنبالش نرفتم اما داس یا هر چیز دیگه ای باید برای اون میکرو پورت شده باشه، ببینید اصلا داس رو پورت کردن؟! با داشتن این میکرو ها و نصب سیستم عامل بقیش سخت افزاره، یعنی میای خروجی تصویر و مثلا پورت usb رو ردیف می کنی و اتصالش میدی به بیرون
          حالا جدا از اینا این پروژه چیزی بیش از خیلی سخته، فقط کشیدن pcb ش کلی دردسر خواهد داشت، چون گفتین پروژه دانشجویی، شاید بهتر باشه بگین چی تو ذهنتون هست و چکار می خواین بکنین، شاید راه های ساده تری هم باشه. اما اگه می خواین یه مینی پی سی داشته باشین بازم میگم امادش هست، خیلی هم عالی
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliesmailim
            خب حالا سرعت نخواستیم.فقط بشه
            به عنوان یه پروژه دانشجویی
            انگار شما متن رو کامل نخوندی اخه چرا به میکروکنترلر توهین میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!
            هالا ای وی ار نشد ارم چه فرقی میکنه هر دو برنامه پذیرند
            گفتم ام اس داس نگفتم ویندوز8 یا مکینتاش
            هالا اینترنت و فلاپی درایو هم نخواستیم
            خود شما گفتی میشه با السیدی گرافیکی ساختش سرعتش رو وللشششش
            یه بار دیگه هم دقت کن :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:
            من توحین نکردم واقعیت رو گفتم.
            خب میشه اینکارو کرد و رایانه ساخت اما avr این وسط داغ میکنه ! هنگ میکنه! و احتمال داره که بسوزه!
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam2013
              اگه می خوای خودت چیزی بسازی و سرگرم شی(که خیلیم خوبه) زوم کن رو ارم هایی که سیستم عامل دارن، که اکثرا هم لینوکس، دنبالش نرفتم اما داس یا هر چیز دیگه ای باید برای اون میکرو پورت شده باشه، ببینید اصلا داس رو پورت کردن؟! با داشتن این میکرو ها و نصب سیستم عامل بقیش سخت افزاره، یعنی میای خروجی تصویر و مثلا پورت usb رو ردیف می کنی و اتصالش میدی به بیرون
              حالا جدا از اینا این پروژه چیزی بیش از خیلی سخته، فقط کشیدن pcb ش کلی دردسر خواهد داشت، چون گفتین پروژه دانشجویی، شاید بهتر باشه بگین چی تو ذهنتون هست و چکار می خواین بکنین، شاید راه های ساده تری هم باشه. اما اگه می خواین یه مینی پی سی داشته باشین بازم میگم امادش هست، خیلی هم عالی
              سلام ممنونم که به سوال من جواب دادید
              میشه یکم درباره همون میکرو هایی که سیستم عامل دارن یکم توضیح بدید
              شما نگران پی سی پیش هم نباشید میدمش بیرون بکشن یا به هر زمتی که شده میکشمش
              ببینید من اگهبخوام این پروژه رو بعنوان یه چیزی (پایان نامه-پروژه یا..)ارایه بدم خب نمشه
              پس باید خودم بسازمش
              درمورد سیستم عاملش چون من در اول داس رو مطرح کردم به خاطر این بود که فکر میکردم داس گرافیکی نیست و خیلی هم سرعت و قدرت نمیخواد ومیشه با السیدی گرافیکی راش انداخت حالا نشدم نشد
              شما گفتی خروجی تصویر میشه یکمم درباره اون توضیح بدید
              راستی مشخصات و دیتاشیت و هرچیزی که در رابطه با همون ارم ها دارید لطفا به من هم بدید تا استفاده کنم
              بسیار بسیار ممنونم :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

اگه به کامپیوترهای خانگی قدیمی دقت کنید متوجه میشید avr همچین ضعیف هم نیست، مثلا commodor 64 مگه پردازندش چی بود؟! اونم 8 بیتی بود و فکر کنم سرعت پردازندش حدود 1 مگ بود زمان خودش کلی حرف برا گفتن داشت و فروش زیادی داشت تو کشور خودمون هم خیلی ها خریدند، من هم یکیش رو برا مدت کوتاهی داشتم بعد فروختمش Amiga 500 خریدم :biggrin:
                البته کلا ساخت همچین چیزی کار خیلی مشکل و زمانبری هست و باید خیلی بیکار و با حوصله باشید که بتونید کار را به جاهای امیدوار کننده برسونید، احتمال هم داره برا سیستم عامل به مشکل بخورید ولی کلا نشدنی نیست، یادمه کاردانی که بودم یکی از دوستان که از کارکنان صنایع الکترونیک شیراز هم بود با 8051 کنسولی شبیه آتاری درست کرده بود که به تلویزیون وصل میشد. متاسفانه دیگه ایشون رو ندیدم و خبری ازشون ندارم.
                از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                شاد و موفق باشید

دیدگاه

چیزی که زیاده وقت و حوصله است!!!
                  شما فقط بگید چطور میشه اونو ساخت
                  نگران هیچی نباشید شما فقط منو راهنمایی کنید.
                  ممنون :job: :job:

دیدگاه

ببخشید من باید در کنار بیکار و با حوصله اضافه میکردم که مهارت و دانش بالایی هم نیاز هست، هم تسلط به میکرو و ادوات جانبی، هم دانش کافی از معماری کامپیوتر، به نظرم اگر واقعا تصمیم جدی دارید اول از همه معماری کامپیوترهای قدیمی و نوع ارتباط پردازنده با حافظه ها و ورودی خروجی ها رو بررسی کنید تا مسیرتون مشخص بشه، بعضی سایت ها هستند کامپیوترهای قدیمی رو به صورت تخصصی بررسی کردند و در موردشون مطالب مینویسند میتونید از اونها کمک بگیرید و ببینید که آیا در حال حاضر ادوات جانبی مشابه اونا که قابل اتصال به میکروکنترلر باشه رو میتونید در بازار تهیه و استفاده کنید یا نه. صادقانه بگم اگر تجربه زیادی در کار کردن با میکرو ندارید بهتر هست فعلا اصلا سراغ این موضوع نرید و بگذارید با دانش و تجربه بیشتر انجامش بدید خیلی از افرادی که به میکروها مسلط هستند هم توانایی انجام چنین پروژه ای رو ندارند. به هر حال بررسی معماری کامپیوترهای اولیه میتونه به شما کمک کنه که متوجه بشید آیا انجام چنین کاری در حال حاضر با توجه به دانش و امکاناتی که دارید امکان پذیر هست یا خیر. :agree:
                    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                    شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                      ببخشید من باید در کنار بیکار و با حوصله اضافه میکردم که مهارت و دانش بالایی هم نیاز هست، هم تسلط به میکرو و ادوات جانبی، هم دانش کافی از معماری کامپیوتر، به نظرم اگر واقعا تصمیم جدی دارید اول از همه معماری کامپیوترهای قدیمی و نوع ارتباط پردازنده با حافظه ها و ورودی خروجی ها رو بررسی کنید تا مسیرتون مشخص بشه، بعضی سایت ها هستند کامپیوترهای قدیمی رو به صورت تخصصی بررسی کردند و در موردشون مطالب مینویسند میتونید از اونها کمک بگیرید و ببینید که آیا در حال حاضر ادوات جانبی مشابه اونا که قابل اتصال به میکروکنترلر باشه رو میتونید در بازار تهیه و استفاده کنید یا نه. صادقانه بگم اگر تجربه زیادی در کار کردن با میکرو ندارید بهتر هست فعلا اصلا سراغ این موضوع نرید و بگذارید با دانش و تجربه بیشتر انجامش بدید خیلی از افرادی که به میکروها مسلط هستند هم توانایی انجام چنین پروژه ای رو ندارند. به هر حال بررسی معماری کامپیوترهای اولیه میتونه به شما کمک کنه که متوجه بشید آیا انجام چنین کاری در حال حاضر با توجه به دانش و امکاناتی که دارید امکان پذیر هست یا خیر. :agree:
                      ببخشید نام دقیق همون کامپیوتر که گفتید چیه
                      لطفا یکی از همون سایت ها که کامپیوتر های قدیمی برسی کردند رو بگید
                      من تو یه سایت یه کارت گرافیک ساده بود میشه ازش تو این رایانه استفاده کرد
                      من یکم اطلاعات در باره کمودور کسب کردم :کمودور ۶۴ از یک پردازنده ۸ بیتی ۶۵۱۰ با تکنولوژی MOS و سرعت ۱ مگاهرتز بهره میآ‌برد و ۶۴ کیلو بایت حافظه داشت که از این مقدار ۳۸۹۱۱ بایت در هنگام استفاده و بعد از راه اندازی سیستم قابل استفاده بود و هیچیک از اجزای داخلی آن قابل ارتقا نبود. سیستمآ‌عامل آن کمودور بیسیک ۲٫۰ بود و از تلویزیون معمولی به عنوان نمایشگر استفاده میآ‌نمود، تمامی اجزا آن زیر صفحه کلید جای داده شده بود، امکان اتصال جویستیک به آن وجود داشت و از نوار کاست معمولی به عنوان وسیله ذخیره سازی دادهآ‌ها استفاده کرد.
                      من اینو از ویکی پدیا برداشتم اول اینگلیسی بود کلی مطلب داشت فارسیش کردم یک پنجمش باقی موند کل اطلاعات بدرد بخورش همین بود
                      چه کامپیوتر خوبی هم است!! کل تشکیلاتش زیر کیبردشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X