سلام دوستان
به غیر از atiny13 میکرو ارزان تری میشناسید دوستان
البته یدونه ADC داشته باشه و 3 تا پین خروجی هم بده
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
به جای ستاره ها سایت همسایه (کویرالکترونیک) رو بنویس قیمتش 1700 هست
اینا رو دیدم ولی atiny13 رو جوان تقریبا 1500 میده
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
سلام
کسی که دنبال کاهش چندرغار کاهش قیمت مدار هست، پیداست تولید انبوه می کنه.
مستقیم با وارد کننده ها کار کنی بهتره
یعنی می تونی سفارش واردات انبوه رو به همون جوان الکترونیک، پایا، لیون و حتی همین ECA یا ... بدهی
سلام
کسی که دنبال کاهش چندرغار کاهش قیمت مدار هست، پیداست تولید انبوه می کنه.
مستقیم با وارد کننده ها کار کنی بهتره
یعنی می تونی سفارش واردات انبوه رو به همون جوان الکترونیک، پایا، لیون و حتی همین ECA یا ... بدهی
بله این حرف شما درسته
ولی فعلا از سر کنجکاوی
مثلا میکرو attiny4 کلا 4 تا پایه ازاد داره و همه پایه هاش adc هم داره و در ضمن اسیلاتور 8 مگ داخلی داره یعنی اگه من تو کارم بخوام ازش استفاده کنم تمام و کمال از پایه هاش استفاده میشه
ولی متاسفانه تو ایران نیست و دلیل نبودنش هم به نظرم پروتوکل پروگرمینگشه
مثلا میکرو attiny4 کلا 4 تا پایه ازاد داره و همه پایه هاش adc هم داره و در ضمن اسیلاتور 8 مگ داخلی داره یعنی اگه من تو کارم بخوام ازش استفاده کنم تمام و کمال از پایه هاش استفاده میشه
ولی متاسفانه تو ایران نیست و دلیل نبودنش هم به نظرم پروتوکل پروگرمینگشه
دیدگاه