اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic

با سلام
    لطفااگه کسی در مور د این پروژه چیزی می دونه کمک کنه :sad:
    isd4004 ,data sheet خیلی گنگه ,اگه بخوام از این ic برای ضبط مثلا 40 پیام صوتی 10 ثانیه ای که هر کدوم به ترتیب تو آدرس 00h تا ... ذخیره بشن ,چطوری باید آدرس دهی کنم و چطور محدودیت زمانی براش تعین کنم و مجددا پیام ها رو play back کنم و این قابلیت رو داشته باشه که مثل answering تلفن بتونم از پیامهایی که نمیخوام گوش بدم skip کنم...لطفا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه کمک کنه خیلی فوریه

پاسخ : درخواست کمک برای راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic

من پستهای دیکه رو خوندم ولی کدهای مربوطه رو پیدا نکردم اگه ممکنه یکی یه نمونه کد برای راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic بذاره
    ممنون

دیدگاه

یعنی اینجا کسی پیدا نمیشه به من کمک کنه :sad:من خیلی با کار کردن با این isd4004 مشکل دارم :angry:از خوندن پستهای قبلی هم نتونستم به نتیجه ای برسم :cry:

دیدگاه

کسی اینجا تا به حال با این ic کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
          حتما انتظار ندارید که کسی بیاد بجای شما پروژتون رو انجام بده.
          شما دیتاشیت این IC رو کامل مطالعه کردین ؟
          از پایه های ANA + - ورودی رو میگیره و ارتباط اون با میکروکنترلر از طریق اینترفیس SPI هستش.
          بنظرم بهتره اول با اینترفیس SPI میکروی AVR آشنا بشین بعد دیتاشیت آی سی رو بخونید نحوه آدرس دهی رو کامل نوشته.

====================================
          شما وقتی سوالتون واضح نیست , انتظار جواب هم نداشته باشین
          آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

من دیتا شیت کامل خوندم ومشکلم اینه که آیا میشه برنامه رو طوری نوشت که پیامهایی که میخوایم ضبط کنیم مثلا 1 دقیقه ای باشه ؟در مورد کار با spi هم مشکلی ندارم ولی نمیدونم آیا برای ضبط صدا یا play back باید آدرس محلی که قراره اطلاعات ذخیره بشه هم به ic داده بشه یا نه ؟, و چطور این کار باید انجام بشه ؟و اگه مثلا بخوایم موقع play back از پیامهایی که نمیخوایم گوش بدیم skip کنیم ،این کار قابل اجراست ؟و چطوری ؟

دیدگاه

ببینید شما باید آدرس شروع محل ذخیره رو ازسال بکنید بعد با یک ثانیه تاخیر فرمان stop رو ارسال کنید فکر کنم اگه توو این وضعیت رجیستر spi رو بخونید آدرس پایان رو براتون ارسال کرده البته توو 3 بایت.
              ؟و اگه مثلا بخوایم موقع play back از پیامهایی که نمیخوایم گوش بدیم skip کنیم ،این کار قابل اجراست ؟و چطوری ؟
              فکر کنم بشه. اگه آدرس شروع و پایان هر سکتور رو بدونید میشه.
              اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

دیدگاه

مرسی که جواب سئوالم و دادین میشه با یه مثال توضیح بدین که چطوری باید آدرس بدم ؟برای ادرس دهی هم باید از دستور spi استفاده کنم؟

دیدگاه

بینید من بیسکام بلد نیستم ولی تا جایی که میتونم کمک می کنم:
                  شما میتونید چندتا متغیر تعریف کنید اونم بصورت آرایه:
                  Dim x(4) As Byte
                  .
                  .
                  .
                  x(1)=0
                  x(2)=0
                  x(3)=y
                  Spiout x(1),3
                  که y همون کد عملیاتی هستش که از isd میخواین.

دیدگاه

من الان مشکلم تو آدرس دهی هست چون اون طوری که من از خوندن دیتا شیت این ic متوجه شدم بعد از ارسال دستورات کنترلی باید آدرس ذخیره شدن پیام یا آدرسی که میخوایم از اونجا play بشه هم به ic بدیم ولی من نمیدونم چطوری باید این کار انجام بدم برنامه ای که من نوشتم به صورت زیر اگه ممکنه لطفا بگین اشکالش کجاست
                    Config Spi = Hard , Interrupt = On , Data Order = Lsb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 1 , Clockrate = 128

Dim Power1 As Byte , Rec As Byte , Address As Word , Stop1 As Byte , Play As Byte , Setplay As Byte , Setrec As Byte

Rec = &B10110000
                    Setrec = &B10100000
                    Address = &B000000010011001
                    Stop1 = &B00110000
                    Play = &B11110000
                    Setplay = &B11100000
                    Power1 = &B00000100
                    Spiinit
                    do
                    Debounce Pinb.4 , 0 , record
                    Debounce Pinb.5 , 0 , playback

loop
                    end

Record:
                    Disable Interrupts

Portd.5 = 0
                    Waitus 5
                    Spiout Power1 , 1
                    Waitms 50
                    Spiout Power1 , 1
                    Wait 2
                    Waitus 3
                    Spiout Rec , 1
                    Wait 1
                    Spiout Stop1 , 1
                    Waitms 7

Enable Interrupts
                    Return

Playback:
                    Portd.5 = 0
                    Waitus 5
                    Spiout Power1 , 1
                    Waitms 5
                    Spiout Setplay , 1
                    Wait 1
                    Return

دیدگاه

با اونکه من بیسکام بلد نیستم ولی:
                      شما بلافاصله بعد از ارسال دستور rec دستور stop رو فرستادین اینطوری که بیچاره وقت نمیکنه چیزی ضبط کنه!
                      شما میتونین به جای اون از یه delay استفاده کنین یا اینکه دستور stop رو با تحریک شدن یکی از پینها به isd ارسال کنید.

دیدگاه

ببینید شما باید آدرس شروع محل ذخیره رو ازسال بکنید بعد با یک ثانیه تاخیر فرمان stop رو ارسال کنید فکر کنم اگه توو این وضعیت رجیستر spi رو بخونید آدرس پایان رو براتون ارسال کرده البته توو 3 بایت.

حالا این آدرس چطوری باید بدم و اینکه یه بار آدرس بدم record های دیگه خودشون به ترتیب تو خونه های بعدی حافظه ذخیره میشن یا نه ؟

دیدگاه

ببینید شما باید آدرس شروع محل ذخیره رو ازسال بکنید بعد با یک ثانیه تاخیر فرمان stop رو ارسال کنید فکر کنم اگه توو این وضعیت رجیستر spi رو بخونید آدرس پایان رو براتون ارسال کرده البته توو 3 بایت
                          .

حالا این آدرس چطوری باید بدم و اینکه یه بار آدرس بدم record های دیگه خودشون به ترتیب تو خونه های بعدی حافظه ذخیره میشن یا نه ؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic

سلام
                            دوستان من می خواستم بدونم که ارتباط spi در isd 4004 دوطرفه است؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic

شما وقتی دستور rec رو با آدرس شروع ارسال بکنید خود isd تا آخر حافظه آی سی صدا رو ضبط میکنه و تا شما دستور stop رو ارسال نکنید اینکار رو تا پایان حافظه انجام خواهد داد.

دوستان من می خواستم بدونم که ارتباط spi در isd 4004 دوطرفه است؟؟؟
                              بله وقتی شما کدها و آدرسها رو به isd ارسال میکنید اونهم طبق دیتا شیتش یه تعداد کد براتون میفرسته که در مورد آخرین وضعیت حافظه و ... هستش. :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X