دوستان سلام
من در حال کار با isd4004 هستم ولی متاسفانه چندتا مشکل با هم دارم و این موضوع گیجم کرده
یکی اینکه تا حالا با isd کار نکردم
و مهمتر اینکه از spi در avr استفاده نکردم. و دقیقا نمیدونم کارکردش رو چطوری تست کنم. داخل سایت رو هم گشتم و مطالب خوبی پیدا کردم ولی هنوز خیلی مشکل دارم.
ولی برای شروع چند تا سوال میپرسم که امیدوارم کمکم کنید.
1- برای هر بار استفاده از دستورات بسکام مثل spiout لازمه که یک بار دستور spiinit را اجرا کنیم یا نه؟
2-spiinit رو میشه به جای enable spi به کار برد ؟
3- برای استفاده از وقفه spi پایه اینتراپت isd را باید به int0 وصل کرد یا int1 یا اینکه بایستی کار دیگه ای کرد؟
4-اگه به هر کدوم از دو پایه وقفه وصل کنیم مگه نباید از دستور on int0 ....l استفاده کنیم؟ پس تکلیف on spi ....l چی میشه؟
5-پایه ss به محض اجرای دستور ات spi خودش low میشه یا نه؟
isd4004:
6- به غیر ضبط و پخش صدا راهی هست که بشه کارکرد اونو تست کرد یا نه؟
7- تغذیه 3 ولته ؟
8-میشه به خروجی مستقیم بلنگو وصل کرد؟
9-به ورودیش میشه میکروفن وصل کرد (مثل isd25120 )؟
10- خیلی مخلصیم
ممنون میسم اگه کسی کمکم کنه
من در حال کار با isd4004 هستم ولی متاسفانه چندتا مشکل با هم دارم و این موضوع گیجم کرده
یکی اینکه تا حالا با isd کار نکردم
و مهمتر اینکه از spi در avr استفاده نکردم. و دقیقا نمیدونم کارکردش رو چطوری تست کنم. داخل سایت رو هم گشتم و مطالب خوبی پیدا کردم ولی هنوز خیلی مشکل دارم.
ولی برای شروع چند تا سوال میپرسم که امیدوارم کمکم کنید.
1- برای هر بار استفاده از دستورات بسکام مثل spiout لازمه که یک بار دستور spiinit را اجرا کنیم یا نه؟
2-spiinit رو میشه به جای enable spi به کار برد ؟
3- برای استفاده از وقفه spi پایه اینتراپت isd را باید به int0 وصل کرد یا int1 یا اینکه بایستی کار دیگه ای کرد؟
4-اگه به هر کدوم از دو پایه وقفه وصل کنیم مگه نباید از دستور on int0 ....l استفاده کنیم؟ پس تکلیف on spi ....l چی میشه؟
5-پایه ss به محض اجرای دستور ات spi خودش low میشه یا نه؟
isd4004:
6- به غیر ضبط و پخش صدا راهی هست که بشه کارکرد اونو تست کرد یا نه؟
7- تغذیه 3 ولته ؟
8-میشه به خروجی مستقیم بلنگو وصل کرد؟
9-به ورودیش میشه میکروفن وصل کرد (مثل isd25120 )؟
10- خیلی مخلصیم
ممنون میسم اگه کسی کمکم کنه
دیدگاه