اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ds1307

با سلام
    من میخوام با یه آیسی ds1307 یه برنامه زمانبندی بنویسم که هر 1 ساعت یه رله و فعال کنم و باید تعداد روزها رو هم داشته باشم یعنی به تقویمش هم نیاز دارم حالا اگه من بیام تو هر یه ساعت مقدار ds1307 رو صفر کنم که دوباره یه ساعت بشماره عملا تقویم از کار میفته و اگه بخوام که یه متغیر دیگه تعریف کنم و به طوری که هر یه ساعت یک واحد به اون متغیر اضافه بشه و بعد از شدن 24 یکی به روز اضافه شه ،با قطع برق محتویاتش پاک میشه و اگه بخوام تو ایپام تعریفش کنم بعد مدت کوتاهی ایپرام قابلیتشو از دست میده.حالا موندم چیکار کنم این بررنامه رو چطور بنویسم.در ضمن با زبان سی مینویسم.ممنون میشم کمک کنین.
    انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

پاسخ : سوال در مورد ds1307

نگران eeprom نباش به این زودی قابلیتشو از دست نمیده طبق گفته اینتل 100 هزار بار سیکل نوشتن داره شما هر 1 ساعت یبار بتویسی میشه 4166 روز یا به عبارتی بیشتر از 11 سال. تازه این تعداد تو بدترین شرایط کاری و دماهای خیلی بالاست و تو دمای نرمال بالای 1 میلیون بار نوشتن هم جواب داده یعنی 110 سال. بعد از این مدت فکر نکنم کسی بهتون بگه چرا دیگه دسنگاهت کار نمیکنه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

ic ایپرام بزاری هم میشه
      من یه مشکل دیگه با این ساعت دارم که تو پروتیوس جواب میده تو عمل نمیده :angry:
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

خود ds1307 یه رم کوچولو داره . فکر کنم 56 بیتی. از اون هم میتونی استفاده کنی .
        اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
        کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

بله منم توی پروتئوس جواب میگیرم ولی روی برد بورد که میبندم قاط میزنه.علت چی میتونه باشه؟ :sad: :cry:
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

سلام.
            به پایه باطری بک اپ ds1307 اگر ولتاژ وصل کنید خوب میشه...من امتحان کردم جواب داده...
            سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK

موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد

دیدگاه

اینکار رو هم میکنم ولتاژ تغیه رو به باطری بکاپ هم دادم
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من این جوری به میکرو وصل میکنم...
                سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK