سلام دوستان میشه راجعبه عکس زیر توضیح بدین خیلی رو مخه :angry: :angry:
کل اینترنتو گشتم اما جز مثال زیر(برنامه نویسیش) چیز دیگه ای نبود مدار زیر هم نوعی rc هست
با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
اقا یعنی هیچ کس نمیدنه چطوری زمان شارژو دشارژخازنو محاسبه کنیم و از طربق اون مقدار خازنو به دست بیاریم البته این کار از طریق میکرو انجام بشه :angry: :angry: اخه سنسور بالا یه سنسور رطوبت خازنیه که بنا به رطوبت موجود مقدارش تغییر میکنه من فکر میکنم از طریق adc و تایمر 0 بشه این کارو کرد اما اطلاعات کافی ندارم
این سنسور دقیقیه اما 555 براش مناسب نیست :sad: دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

کل اینترنتو گشتم اما جز مثال زیر(برنامه نویسیش) چیز دیگه ای نبود مدار زیر هم نوعی rc هست
با تشکر
کد:
' What's a Microcontroller - PolledRcTimer.bs2 ' Reaction timer program modified to track an RC-time voltage decay. ' {$STAMP BS2} ' {$PBASIC 2.5} timeCounter VAR Word counter VAR Nib DEBUG CLS HIGH 7 DEBUG "Capacitor Charging...", CR FOR counter = 5 TO 0 PAUSE 1000 DEBUG DEC2 counter, CR, CRSRUP NEXT DEBUG CR, CR, "Measure decay time now!", CR, CR INPUT 7 DO PAUSE 100 timeCounter = timeCounter + 1 DEBUG ? IN7 DEBUG DEC5 timeCounter, CR, CRSRUP, CRSRUP LOOP UNTIL IN7 = 0 DEBUG CR, CR, CR, "The RC decay time was ", DEC timeCounter, CR, "tenths of a second.", CR, CR END Reply With Quote Reply With Quote
اضافه شده در تاریخ :
اقا یعنی هیچ کس نمیدنه چطوری زمان شارژو دشارژخازنو محاسبه کنیم و از طربق اون مقدار خازنو به دست بیاریم البته این کار از طریق میکرو انجام بشه :angry: :angry: اخه سنسور بالا یه سنسور رطوبت خازنیه که بنا به رطوبت موجود مقدارش تغییر میکنه من فکر میکنم از طریق adc و تایمر 0 بشه این کارو کرد اما اطلاعات کافی ندارم
این سنسور دقیقیه اما 555 براش مناسب نیست :sad: دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دیدگاه