اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد حافظه بلند مدت میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد حافظه بلند مدت میکرو

سلام دوستان.سال نوتون هم پیشاپیش مبارک.
    من یک برنامه تایمر نوشتم که هر دقیقه که میگذره،یک عدد به یک متغیر Eram اضافه میکنه.
    حالا اگر میکروی من قابلیت 11 هزار بار خواندن و نوشتن Eram داره،هر بار یکی از این 11 هزار تا کم می شه؟
    اگر کم میشه،راه حل بهتری برای ساختن این تایمرم دارید؟
    برنامه نویسی با بسکامه.
    پیشاپیش متشکرم.

پاسخ : سوال در مورد حافظه بلند مدت میکرو

نوشته اصلی توسط Topless
    سلام دوستان.سال نوتون هم پیشاپیش مبارک.
    من یک برنامه تایمر نوشتم که هر دقیقه که میگذره،یک عدد به یک متغیر Eram اضافه میکنه.
    حالا اگر میکروی من قابلیت 11 هزار بار خواندن و نوشتن Eram داره،هر بار یکی از این 11 هزار تا کم می شه؟
    اگر کم میشه،راه حل بهتری برای ساختن این تایمرم دارید؟
    برنامه نویسی با بسکامه.
    پیشاپیش متشکرم.
    سلام
    یه نکته این که این Eram نیست ، EEPROM هست
    دوم این که 11 هزار بار رو کجا نوشته؟ فکر کنم تو دیتاشیت 100.000 بار بود، نکته بعد این که دوستان تست گرفته بودن تا 5 برابر عدد دیتاشیت هم چیزیش نشده بود
    شما بگید کارتون چیه دقیق احتمالا بشه روش های بهتری ارائه کرد البته همین 100.000 بار هم 24 ساعته روشن موندن 70 روز کار میکنه

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
      سلام
      یه نکته این که این Eram نیست ، EEPROM هست
      دوم این که 11 هزار بار رو کجا نوشته؟ فکر کنم تو دیتاشیت 100.000 بار بود، نکته بعد این که دوستان تست گرفته بودن تا 5 برابر عدد دیتاشیت هم چیزیش نشده بود
      شما بگید کارتون چیه دقیق احتمالا بشه روش های بهتری ارائه کرد البته همین 100.000 بار هم 24 ساعته روشن موندن 70 روز کار میکنه
      سلام و ممنون.
      من می خوام یک تایمر ساده بسازم و هر بار دقیقه رو توی یک متغیر eeprom ذخیرهش کنم.به خاطر این اینکارو می کنم که وقتی برق قطع شد،تایمر دفعه ی بعدی دوباره از اول نشمره! و ادامهش رو بشمره.
      حالا راه حل بهتری هم هست؟(خودم به مدار باتری بک پ فکر کردم اما ...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Topless
        سلام و ممنون.
        من می خوام یک تایمر ساده بسازم و هر بار دقیقه رو توی یک متغیر eeprom ذخیرهش کنم.به خاطر این اینکارو می کنم که وقتی برق قطع شد،تایمر دفعه ی بعدی دوباره از اول نشمره! و ادامهش رو بشمره.
        حالا راه حل بهتری هم هست؟(خودم به مدار باتری بک پ فکر کردم اما ...)
        یه ارایه 100 تایی تو eeprom تعریف کن هر بار تو یکیش بنویس و به آخر که رسیدی دوباره از سر شروع کن. اینجوری 70 روز تبذیل میشه به 700 روز. ضمنا ایت تعداد سیکل نوشتن برای دماهای بالا و بدترین شرایط کاریه، تو شرایط عادی بالای 1 میلیون بار نوشتن رو ساپورت میکنه

دیدگاه

FRAM هم گزینه خوبیه. گوگل کن.

دیدگاه

البته می تونی به محض اینکه ولتاژ رو به کاهش رفت توی اینتراپت فقط همون موقع متغییر رو ذخیره کنی و اینجوری دیگه بستگی به تعداد دفعات قطع برق داره کارت و تعداد دفعات نوشتنت خیلی کم میشه یا اینکه اون مقدار رو توی آی سی ساعت pcf8583 ds1307
            با قیمت پایین بنویسی و هم ساعت داشته باشی و هم چند بایتی حافظه
            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

یه باور غلط که بین کاربران جا افتاده اونم این هست که با هر نوشته شدن eeprom توسط برنامه میکرو ، یکی از دفعات رایت در eeprom کم میشه. این یه باور غلطه

در واقع تعداد دفعات رایت و رید توسط پروگرمر هست که از بین میره

دیدگاه

شرمنده آقا اشکان
                رفرنس مطلبی که گفتی رو میشه بگید؟
                تا حالا در این مورد چیزی مطالعه نکردم من؟
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                  شرمنده آقا اشکان
                  رفرنس مطلبی که گفتی رو میشه بگید؟
                  تا حالا در این مورد چیزی مطالعه نکردم من؟
                  رفرنسش گفته های استادمون هست . مهندس حسین فکری

منم تستش کردم. رید و رایت و گذاشتم داخل حلقه و با یه متغییر long تعداد اجرای حلقه رو شمردم تا 750هزار تا پیش رفتم و باقیش رو حوصلم سر رفت.هیچ اتفاقی نیافتاد و eeprom باز هم رید و رایت میشد

تست کردنش هم خرجی نداره . یه مگا8 سه و پونصدی میخواد و بس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد حافظه بلند مدت میکرو

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                    رفرنسش گفته های استادمون هست . مهندس حسین فکری

منم تستش کردم. رید و رایت و گذاشتم داخل حلقه و با یه متغییر long تعداد اجرای حلقه رو شمردم تا 750هزار تا پیش رفتم و باقیش رو حوصلم سر رفت.هیچ اتفاقی نیافتاد و eeprom باز هم رید و رایت میشد

تست کردنش هم خرجی نداره . یه مگا8 سه و پونصدی میخواد و بس
                    آقا اشکان گل شما یکم دیگه حوصله میکردی حتما میکرو از کار می افتاد اینو قبلا تست کردن اینم لینک مطلب. بستر آردوینو بوده که همون ATMEGA328 هستش. متاسفانه این باور کاملا درسته و استاد شما هم اشتباه کردن.
                    http://tronixstuff.wordpress.com/201...prom-lifespan/
                    اینم لینک برنامش میتونید تستش کنید
                    https://github.com/Elexy/SerettaLabs...hes/eewear.pde

دیدگاه

به نظرتون کارخونه سازنده چرا باید عدد حدود 100هزار رو اعلام کنه
                      در حالی که طبق گفته استاد شما این عدد صحیح نیست!!!!
                      این عدد اعلام شده تقریبی هست.
                      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

100 هزار بار فرمت و پر کردن مجدد ذکر شده فکر کنم

اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                          به نظرتون کارخونه سازنده چرا باید عدد حدود 100هزار رو اعلام کنه
                          در حالی که طبق گفته استاد شما این عدد صحیح نیست!!!!
                          این عدد اعلام شده تقریبی هست.
                          دوست عزیز 100 هزار حداقل تعداد در بدترین شرایط کاریه که شامل کار در دماهای بالا میشه. این درواقع مثل گارانتی میمونه وقتی میگن یه جنسی یه سال گارانتی داره منظوز این نیست که حداکثر یه سال کار میکنه بلکه منظور حداقله.

دیدگاه

اصلا یک سئوال دیگه : مگه پروگرامر چجوری می نویسه که باید تعدادش را حساب کرد ولی تو برنامه حساب نمیشه.
                            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                              اصلا یک سئوال دیگه : مگه پروگرامر چجوری می نویسه که باید تعدادش را حساب کرد ولی تو برنامه حساب نمیشه.
                              هر دو قسمت در واقع eeprom هستند منتها جدا از هم یه قسمتش محل ذخیره کد اجرایی یا همون برنامه کامپایل شده است و قسمت دیگه برای استفاده برنامه (در واقع بازه آدرس فرق میکنه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...