اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول رنگ tsc3200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول رنگ tsc3200

سلام
    کسی کد برای درایو tsc3200 با مگا 8 نداره!
    من نمی دونم اصلا چه طور کار می کنه و اصلا چی هست و چه باید کرد و ...
    مرسی

پاسخ : ماژول رنگ tsc3200

سلام
    فک کنم با Adc راه اندازی بشه و نه uart-spi-i2c و..

با توجه به عکس زیر
    http://eshop.eca.ir/2870-large_default/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%B1%D9%86%DA%AF-tcs3200.jpg
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
      نه اینو می دونم که نه با Adc کار می کنه و نه با پروتکل ها!

دیدگاه

این سنسور تشخیص رنگ هست که با تغیر رنگ فرکانس 1 و 0 شدن خروجی ماژول تغیر می کنه و فقط شما باید با میکرو یک فرکانس متر درست کنید .
        باد می وزد ...
        میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
        تصمیم با تو است ...

دیدگاه

این سنسور 8 تا پایه داره :
          پایه 4 (GND) : تغذیه منفی
          پایه 5 (VCC) : تغذیه مثبت
          پایه 6 (OUT) : خروجی ( که باید به میکرو وصل بشه )
          پایه 3 (OE) : فعال ساز خروجی ( اگه این پایه صفر بشه خروجی فعال میشه و اگه یک بشه خروجی کلا غیر فعال میشه و خروجی نمیده )
          پایه های 1 و 2 (S0 و S1) : تنظیمات محدوده فرکانس خروجی ( طبق جدول زیر )
          پایه های 7 و 8 (S2 و S3) : تنظیمات رنگی که میخواهیم اندازه گیری کنیم ( طبق جدول زیر )

برای استفاده از این سنسور باید اول حدود فرکانس رو با دو تا پایه S0 و S1 تعیین کنید که توی جدول بالا 4 تا حالت مختلف نشون داده شده . مثلا اگه هر دو تا پایه یک بشن فرکانس خروجی با توجه به نور ( هر چی نور بیشتر بشه فرکانس هم بیشتر میشه ) بین صفر تا 600 کیلوهرتز میشه

بعد از اون باید با استفاده از پایه های S2 و S3 تعیین کنید که شدت چه نوری رو میخواهید اندازه گیری کنید ( اگه هر دو تا صفر بشن شدت نور قرمز ، اگه هر دو تا یک بشن شدت نور سبز ، اگه S2 صفرو S3 یک بشه شدت نور آبی و اگه S2 یک و S3 صفر بشه شدت کلی نور بدون توجه به رنگ رو اندازه گیری میکنه )

در نهایت باید فرکانس خروجی سنسور رو اندازه گیری کنید و از روی شدت نور های مختلف بفهمید نور بازتاب شده چه رنگی بوده
          مثلا اگه در حالت سبز فرکانس زیادی داشتیم و در حالت آبی و قرمز فرکانس کم بود میفهمیم نور بازتاب شده سبز بوده

دیدگاه

من می خوام رنگ نقره ای و سیاه رو روی یه سطح سفید تشخیص بدم! با توجه به این که این سنسور شدت نور رو میده بین اعداد سفید تا سیاهش اونقدر اختلاف هست که میشه با تعیین یه محدوده تشخیصش بدی اما بین سفید و نقره ای اونقدر اختلاف کمه که نمیشه!!! :angry: :angry: :angry:
            در حقیقت سفید من همونقدر بازتاب داره که نقره ای داره!!! چه کار بکنم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saate777
              من می خوام رنگ نقره ای و سیاه رو روی یه سطح سفید تشخیص بدم! با توجه به این که این سنسور شدت نور رو میده بین اعداد سفید تا سیاهش اونقدر اختلاف هست که میشه با تعیین یه محدوده تشخیصش بدی اما بین سفید و نقره ای اونقدر اختلاف کمه که نمیشه!!! :angry: :angry: :angry:
              در حقیقت سفید من همونقدر بازتاب داره که نقره ای داره!!! چه کار بکنم؟؟؟؟
              مطمئنا بین سفید و نقره ای تفاوت زیادی در مقدار بازتاب وجود داره و به راحتی قابل تشخیص هست . اما اگه سنسور شما نمیتونه تشخیص بده به این دلیله که نوری که داره به کف زمین میتابه زیاده و در نتیجه بازتاب اون هم زیاده و در نتیجه این سنسور چه در حالت سفید و چه در حالت نقره ای به اشباع میره و در واقع تفاوت بین نور خیلی زیاد ( سفید ) و خیلی خیلی خیلی زیاد ( نقره ای ) رو تشخیص نمیده .
              برای حل این مشکل باید نوری که داره به جسم مقابل سنسور میتابه رو کمتر کنی ( اگه با ال ای دی سفید نور میتابه باید مقاومت سر راهش رو مقدارش رو بیشتر کنی )

البته اگه هدف فقط تشخیص تفاوت بین سفید و نقره ای و سیاه هست که میتونی از یه LDR یا یه فرستنده و گیرنده مادون قرمز استفاده کنی که خیلی راحت تره و ارزون تر !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...