اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط Avr با گوشی اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط Avr با گوشی اندروید

نوشته اصلی توسط vanda1397 نمایش پست ها
    سلام دوستان من تازه وارد هستم می حواستم بدونم اگر باگوشی اندرویدی به ماژول بلوتوس کانکت باشیم می شه با هندز فری بلوتوث هم کانکت شد یا نه ممنون از پاسحتون
    سلام. منظورتون رو واضح تر بیان کنید به طوری که هدفتون مشخص باشه. معمولا با هندزفری کانکت شدن کاری برای شما نمی کنه. با گوشی باید کانکت بشید که بتونید دیتای مدنظرتون رو ارسال کنید. ضمنا ارتباطات صوتی در بستر بلوتوث متفاوت از دیتای سریال و ... هست و برای این کار ماژول های مخصوص وجود داره.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط MECA-1385 نمایش پست ها
    با سلام،
    قصد دارم مقدار دمای قرائت شده توسط سنسور LM35 را از طریق پورت USb به یک گوشی اندروید ارسال کنم تا در صفحه گوشی مقدار دما را مشاهده کنم، از زبان بسکام برای میکرو AVr و basic4android برای گوشی استفاده می کنم .لطفا راهنمایی کنید. با تشکر :nerd:
    سلام. بعید می دونم AVR بتونه در این زمینه بهتون کمک کنه. STM32 رو احتمالا مدل های STM32F103XXX بشه وصل کرد با USB و OTG به اندروید ولی AVR نه. بهترین راه ارتباطات بی سیم وای فای یا بلوتوث هستش
    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

پاسخ : ارتباط Avr با گوشی اندروید

انواع ارتباط میکرو و موبایل - وایفای-بلوتوث-Usb ( فقط موبایل هایی که otg رو پشتیبانی میکنند ) رو در لینک زیر مشاهده میکنی - البته برا برد آردوینو هستش ولی تبدیلش به avr و... کاری نداره.
      هم سورس میکروش هستش و هم سورس اندرویدش با اندروید استدیو

اگه بخوای هم با پروتکول Usb ( مخصوص تمام نوع های موبایل - چه otg دار و چه ندار ^_^ ) هم میتونی ارتباط برقرار کنی - در سرعت low speed میکرو avr هم میتونه کار کنه - تو نت پروژه هایی در این زمینه هستش ( من دیدم! )
      جدیدترین ویرایش توسط md3848; ۱۴:۳۳ ۱۳۹۷/۱۲/۰۳.
      اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
      1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
      2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X