اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره؟

oo: :angry:
    کسی میدونه کجا avr اورجینال مطمئن میشه تهیه کرد
    آدرسی تلفنی سایتی چیزی معرفی کنید :cry2:
    هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dadash anish
      ... تو ورزن بیسکام 2.0.8 ...
      آقو شما این ورژن برنامه رو از کجا آوردید؟
      من هنوز در به در دنبال 2.0.7.8 هستم نتونستم پیدا کنم :angry:
      میشه لینک دانلودش رو بذارید؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

اورجینال؟!!!!
        هر کس گفت مال ما اورجیناله و ... مطمئن باش داره دروغ میگه!
        من نمیگم مصرفم بالاست و لی میانگین ماهی 130 تا 150 تا مگا8 اس ام دی مصرف دارم. از هر جا که فکرشو بکنی هم برا تست خریدم. دریغ از جنس اصل!
        در حال حاضر برا خرید آی سی بهترین فروشگاه آرا هستش که حداقل مشکل جنس رو میگه. بطور مثال برای 2803 هر جا رفتم گفتن بهترین رو داریم! وقتی رفتم آرا گفت دو مدل داریم! مدل معمولی و مدل خوب! دقت کنید نگفت اصل! خوب!!! تفاوت قیمتشون هم نزدیک 250 تومن بود. برای نمونه 100 تا خریدم و برخلاف موارد قبلی که داغ میکردن و کمی مشکل ساز بودن ، بدون مشکل داره کار میکنه و تازه زیر قیمت جنس بنجول بقیه خریدمش!
        دقیقا همین قضیه رو با فروشگاه سایت هم مطرح کردم که برادر فرشاد هم گفت جنسشون معمولیه و در نمونه تهیه شده متاسفانه جوابگوی نیاز بنده نبود و در همینجا باز ازشون تشکر میکنم که جانب انصاف رو دارن و مثل فروشندگان تهرانی عمل نمیکنن :biggrin:
        یا مثلا سال پیش چند رول مگا8 از همون فروشگاه مثلا خوشنام پاساژ عباسیان تهیه کردیم برای شرکت دریغ از یه دونه میکرو سالم! دست آخر هم خودمون رو مقصر اعلام کردن و گفتن سوزوندینشون! فکر کنید با MK2 اصل بتونید به میکرو آسیب بزنید! وقتی هم گفتیم بیاید خودتون جلوی ما تست کنید بحث بالا گرفت و ...
        متاسفانه بعضی از واردکنندگان فقط به جیب مبارک نگاه میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          آقو شما این ورژن برنامه رو از کجا آوردید؟
          من هنوز در به در دنبال 2.0.7.8 هستم نتونستم پیدا کنم :angry:
          میشه لینک دانلودش رو بذارید؟
          آقو شرمنده اشتباه تایپی بید :biggrin:
          همون ورژن 2.0.7.8 رو دارم
          گفتم که نسخه قانونی رو از سایت اصلی خریدم با کلی مکافات
          هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

آقو شرمنده اشتباه تایپی بید :biggrin:
            همون ورژن 2.0.7.8 رو دارم
            گفتم که نسخه قانونی رو از سایت اصلی خریدم با کلی مکافات
            چند دراومد براتون؟
            نسخه قانونیش رو یزدکیت میفروشه
            http://shop.yazdkit.com/product/bascom-avr/
            مکافاتم نداره
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

راستش یزد کیت که ول معطله سایتشون هم چند وقته رو هواست البته از سایت اصلی مکافاتی نداشت من دفه اولم بود وارد نبودم
              تقریبا 380 هزار در اومد با کارمزدهای پی پال :wow:
              یزد کیت هم کارخاصی بجز انجام عملیات خرید واسه آدم انجام نمییده که ادعا مییکنه به قیمت سایت میفروشه
              پشتیبانیش هم به ترجمه راهنمایی سایت اصلی بسنده میکنه
              من که همچین نمایندگی رو قبول ندارم البته قصد بی احترامی یا بد گویی ندارم چیزیه که نتیجه گرفتم

دیدگاه

راستش یزد کیت که ول معطله سایتشون هم چند وقته رو هواست البته از سایت اصلی مکافاتی نداشت من دفه اولم بود وارد نبودم
                تقریبا 380 هزار در اومد با کارمزدهای پی پال :wow:
                یزد کیت هم کارخاصی بجز انجام عملیات خرید واسه آدم انجام نمییده که ادعا مییکنه به قیمت سایت میفروشه
                پشتیبانیش هم به ترجمه راهنمایی سایت اصلی بسنده میکنه
                من که همچین نمایندگی رو قبول ندارم البته قصد بی احترامی یا بد گویی ندارم چیزیه که نتیجه گرفتم
                شما 380 دادی که یه نرم افزار که کرکش همه جا هست رو اکتیو کنی؟؟!
                من الان کرکش رو دارم و با صفر ریال دانلود کردم و گزاشتم رو بیسکام و الان داره مثل ساعت کار میکنه!
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                  من الان کرکش رو دارم و با صفر ریال دانلود کردم و گزاشتم رو بیسکام و الان داره مثل ساعت کار میکنه!
                  از بحث کپی رایت و شرع و دزدی نرم افزاری (البته نظر برخی اساتید و دوستانو عرض کردم) و هزارتا چیز دیگه بگذریم
                  ما قراره از طریق کار با این کامپایلر کسب درآمد کنیم نه واسه سرگرمی و یا تحقیق و آموزش
                  در ضمن اینجوری از مشکلات پنهان و عیان تو ورزنهای غیر معتبر خیالمون راحته
                  میدونیم اگه مشکلی بود از برنامه یا مداره و لاغیر

دیدگاه

از بحث کپی رایت و شرع و دزدی نرم افزاری (البته نظر برخی اساتید و دوستانو عرض کردم) و هزارتا چیز دیگه بگذریم
                    ما قراره از طریق کار با این کامپایلر کسب درآمد کنیم نه واسه سرگرمی و یا تحقیق و آموزش
                    در ضمن اینجوری از مشکلات پنهان و عیان تو ورزنهای غیر معتبر خیالمون راحته
                    میدونیم اگه مشکلی بود از برنامه یا مداره و لاغیر

شما ویندوزتون رو هم خریداری کردید دوسته عزیز؟
                    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                      دوست عزیز خب کرکش رو بده ما هم استفاده کنیم
                      من حتی نتونستم لینک دانلود برای نرم افزارش پیدا کنم!

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط hosseinam

به نظر منم باید نرم افزار رو خرید
                      منم الان ویندوزم رو خریدم
                      اما
                      به شرطی که بقیه موارد هم عادلانه باشه
                      ما داریم به ریال کسب درآمد میکنیم و پرداختن به دلار واقعا غیر عادلانه هست
                      پس همون کرک رو عشق است! :agree:

دیدگاه

پاسخ : آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره&#15

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                        ...
                        پس همون کرک رو عشق است! :agree:
                        خدایا،کرک و کرکر و هکر را از ما نگیر!
                        آمین!
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

به نظر منم باید نرم افزار رو خرید
                          منم الان ویندوزم رو خریدم
                          اما
                          به شرطی که بقیه موارد هم عادلانه باشه
                          ما داریم به ریال کسب درآمد میکنیم و پرداختن به دلار واقعا غیر عادلانه هست
                          پس همون کرک رو عشق است
                          آره.
                          ببینید الان چین اکثر وسایلشو از شرکت های برتر دنیا ، کپی میگیره و با قیمت پایینتر به دنیا میفروشه.
                          آیا میشه گفت که چین داره دزدی میکنه؟؟؟؟ قطعا جواب نه هست ، چون قانون کشور چین این رو دزدی نمیدونه ، و دزدی هم نمیشه ، حتی کل دنیا دزدی بدوننش.

آیا رعایت نکردن حجاب برای غربی ها ، گناه حساب میشه ؟!! نه نمیشه ، چون قانون کشورشون اینطور نیست.

حالا آیا کرک کردن نرم افزار و استفاده از اون در ایران دزدی حساب میشه؟!! نه نمیشه ، چون قانون کشورمون وضع نکرده ، و گفته میتونید استفاده کنید، حالا به هر دلیلی که خودشون میدونن. هر وقت قانون شد از کرک استفاده نکنید ، اون وقت داریم دزدی میکنیم.
                          بحث اینجاست که جالب نیست ما زحمت های هم نوع خودمون رو مفت استفاده کنیم ، اون بجای خود،هرکس دوست داشت ، بگیره پولشو بده. اگه ندین هم مشکلی نیست.

جونه من تا الان اینجوری کسی قانعتون کرده .

بحث تاپیک رو عوض نکنیم.

موفق باشید.
                          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نمی خوام وارد این بحثها بشیم گفتم که بیشتر خواستم از نحوه درست کار کردن کامپایلر و برنامه هام مطمئن باشم اصلا هم اهل جانماز آب کشیدن نسیتم
                            به هر حال اگر زیندوز هم لازم بشه میخرم ولی بیشتر ترجیح میدم عزیمت کنم به سمت اپن سورس
                            از لینوکس هم شروع کردم شاید چند وقت دیگه واسه کامپایلر هم همین کارو بکنم :nerd:
                            تو پروژه صنعتی کافیه یه جایی یه صوتی نرم افزاری داشته باشید بع میبینید که ضررش به مراتب بیشتر از هزینه یک کامپایلر چند صد هزار تومنیه
                            نظر همه دوستان هم محتره
                            با تشکر

دیدگاه

جونه من تا الان اینجوری کسی قانعتون کرده .
                              نه دیگه تا حالا اینجوری کسی منو قانع نکرده بود :eek:
                              الان دارم میرم CD ویندوز کرک شده بخرم این ویندوز رو عوض کنم :icon_razz:

آقای dadash anish به شما هم توصیه میکنم بسکام کرک شده نصب کنید چون این توضیحات آقای hosseinam مثل لباس پادشاه هست؛ اگه قانع نشده باشی برات حرف در میارن

=))

بحث تاپیک رو عوض نکنیم.

موفق باشید.

دیدگاه

دوستان هر اسمی که دوست دارن روش بزارن اما در نهایت دزدی هست و این الفاظ تنها کلاه شرعی هستش!!!
                                چند وقت پیش از یه روحانی که گوشیش هم ساخت استکبار جهانخوار بود پرسیدم استفاده از نرم افزار کرک شده با توجه به اینکه میدونیم نویسنده داره ازش کسب درآمد میکنه چه حکمی داره؟!!؟؟!
                                به راحتی برگشت گفت چون نتیجه کار دشمنان اسلامه مشکلی نداره!(اینو میگن قانع کردن!) ما اطرافیان شیخ هم از حیث وجود چنین عالم ربانی ای خشتک به سر کشیدیم و رو به بیابان همی شدندیم!
                                فکر تا این حد بسته و تعطیل!

شما تصور کن داری یه محصول نرم افزاری رو تولید میکنی و فرداش من بیام همونو مجانی بریزم تو بازار! باید یه برنامه نویس باشی ته بفهمی چقدر سخته!!!

من خودم هنوز ویندوزم XPSP2 هست که چند سال پیش CD شو خریدیم(اصل از دبی قیمت دراومد حدود 85 تومن اگر اشتباه نکنم) و با اینکه سیستم بالا هستش سمت سون نمیرم. چون نه پولشو دارم و نه خوشم میاد از کرک شده استفاده کنم :biggrin: . سیستم عامل دومی هم که رو سیستم نصبه اوبونتو هستش که زیاد باهاش کار نمیکنم
                                حالا شما هر اسمی دوست داری روش بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X