اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره؟

منم با نظر جناب لاچینی موافقم
    گذشته از این بحث پروگرامر اورجینال یا مولتی متر و ...(کلا بحث این تاپیک) بعضی افراد فکر میکنن همیشه باید یه وسیله خیلی حرفه ای در دست داشته باشن تا بتونن کار کنن
    من خودم سال 86 یه مولتی متر به کمک یکی از دوستان خریدم اون زمان 10 هزار تومن
    حتی یک اسم درست حسابی نداره
    ولی تو این مدت هر بلایی که بگید سرش اومده
    تو آفتاب بوده طوری که طلق پلاستیکی نوشته ها و رنج هاش پاک شده
    تو حالت تست دیود و مقاومت به پریز برق زدم
    آب روش ریختم
    و...
    اما خدا رو شکر هنوز خم به ابرو نیاورده
    فقط تو این مدت چندتا باتری براش عوض کردم
    همینطور پروگرامری که دارم سالهاست داره کار میکنه؛ ساخت داخل هست و قیمتش از پروگرامر اورجینال به مراتب کمتره
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پروگرامر ساخت داخل نداریم
      1) آیسیشو تو ایران زدن؟
      2) برنامش تو ایران نوشته شده؟(پروگرمر asp-usb محصول شرکت fischl آلمانه )
      3) خازن و مقاومتاش رو تو ایران ساختن؟
      اسمبل کردنو که عمه تاچرم بلده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
        1) آیسیشو تو ایران زدن؟
        بیـــگ لایــــک!
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پاسخ : آیا بسکام avr محدودیت برنامه نویسی داره&#15

نوشته اصلی توسط vahid_22002
          1) آیسیشو تو ایران زدن؟
          اگر منظور شما از ایرانی نبودن قطعات هست، باید گفت اینطوری نه فقط ایران بلکه خیلی از کشورهای دیگر هم هیچ محصولی ندارند!!!
          اما اگر طراحی سخت افزار و نرم افزار است که در این صورت نمونه هایی همچون پروگرامر و تستر سانا، پروگرامر TNM و جمشاد کاملا طراحی داخلی هستند. برنامه USBASP که اشاره فرمودید هم کار شرکت نیست و کار جناب آقای فیشل هست که خود آقای فیشل هم جهت ارتباط USB از کتابخانه VUSB استفاده کردند و برنامه بصورت رایگان قرار داده شده ولی این برنامه و ساختار آن با پروگرامرهای فوق یکی نیست.

به هر صورت کمی هم حوصله و عدم استفاده از نسبت های خانوادگی در گفتگوها، خوب است.

و در نهایت شما با مونتاژ کردن همان لوازمی که اشاره کردید یکی از این پروگرامرها را مثل سانا و جمشاد بسازید تا دوستان استفاده کنند. برای نمونه تصویر محیط پروگرامر - تستر سانا قرار میدهم تا اگر برنامه ایرانی نیست اعلام کنید.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

سلام به همگی
            بالاخره پروگرامر های مولتی و ام کا 2 اورجینال بدستم رسید :wow:
            خوب حالا نتیجه اخلاقی از این پست و ایت همه بحث
            اولا مگاهای 2560 و 1280 و 640 با هیچ کدوم از پروگرامرهای مولتی و نوآوران و .......
            درست پروگرم نمیشن!!!!
            یعنی من همه رو تست کردم دوبار برنامه رو میکرو میریزن اگر برنامه فقط یک درصد از 50 درصد حافظه بیشتر بشه ارور میده!!!
            با کامپایلر avr studio هم وقتی که این میکروها انتخاب میشن فقط پروگرامرهای mk2 و stk600 و چند تای دیگه قابل ساپورت هستن
            بنده هم با mk2 تونستم بدون مشکل میکرو 2560 رو تا 70 درصد حافظه پروگرم کنم :nerd:
            با تشکر از تمامی دوستان و اساتید
            هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dadash anish
              سلام به همگی
              بالاخره پروگرامر های مولتی و ام کا 2 اورجینال بدستم رسید :wow:
              خوب حالا نتیجه اخلاقی از این پست و ایت همه بحث
              اولا مگاهای 2560 و 1280 و 640 با هیچ کدوم از پروگرامرهای مولتی و نوآوران و .......
              درست پروگرم نمیشن!!!!
              یعنی من همه رو تست کردم دوبار برنامه رو میکرو میریزن اگر برنامه فقط یک درصد از 50 درصد حافظه بیشتر بشه ارور میده!!!
              با کامپایلر avr studio هم وقتی که این میکروها انتخاب میشن فقط پروگرامرهای mk2 و stk600 و چند تای دیگه قابل ساپورت هستن
              بنده هم با mk2 تونستم بدون مشکل میکرو 2560 رو تا 70 درصد حافظه پروگرم کنم :nerd:
              با تشکر از تمامی دوستان و اساتید
              گفتم که.
              mk2 حرف نداره!
              همه ی میکروهای اتمل حتی xmega هم ساپورت میکنه.
              درضمن اگه اتمل میکرو های جدید بده بیرون فریمور این پروگرامر سریعا پدیت میشه و در نتیجه اون ها هم ساپورت میشن...
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

بررسی چند پروگرامر میکروی های AVR موجود در بازار

سلام
                چند روز پیش فرصتی دست داد تا بتونم با پروگرامر ساخت ECA یکی دو ساعتی کار کنم
                یه چیزایی تو این پروگرامر حسابی تو ذوق میزد و چون من قبل از این با هاتل(که تقریبا مثل ECA بود) و جمشاد کار کرده بودم تصمیم گرفتم اون ها رو بیان کنم
                اما قبلش یه سری مزایا رو میگم
                اول از همه تستر LCD بود که من فرصت نکردم با اون کار کنم اما مطمئنا مورد خوبیه و خیلی به درد میخوره

دوم نصب درایور در ویندوز 7 اصلا دردسر نداشت و به راحتی پروگرامر راه اندازی شد

سوم وجود دوتا سوکت ISP به نظرم جالب اومد که فکر میکنم ترتیب پایه های یکیش بر اساس استاندارد ATMEL بود

و اما معایب
                اول از همه بسته بندی این محصول بود که در مقایسه با بسته بندی شکیل پروگرامر جمشاد انگار یه بچه دبستانی اون رو طراحی کرده بود!

دومین چیزی که بعد از باز کردن بسته من رو شکه کرد کیفیت بسیار پایین مونتاژ کاری این برد بود؛ قطعاتی مثل خازن ها کاملا کج لحیم شده بودن؛ مقاومتها به برد نچسبیده و کج و راست لحیم شده بود

سوم پشت برد هیچ محافظی نداشت و فقط با 4تا اسپیسر کوچیک بلند شده بود و همه میدونیم روی میز کسی که الکترونیک کار میکنه همیشه مقداری خرده سیم و پایه قطعات و وسایل رسانا پیدا میشه!!!

چهارم هر چی داخل دی وی دی دنبال نرم افزاری که مخصوص این پروگرامر باشه گشتم چیزی پیدا نکرم؛ این واقعا منو متعجب کرد(البته هنوزم باور نمیکنم و معتقدم وجود داشته و من به خاطر عجله نتونستم پیداش کنم)

پنجمین مشکل محیط نرم افزاری که توی دی وی دی پیدا کردم خیلی ابتدایی و بسیار شلوغ و گیج کننده بود( این دقیقا همون محیط نرم افزار هاتل بود)

ششمین مشکل این بود که برای میکرو باید به صورت دستی کریستال خارجی رو در سوکت مورد نظر قرار میدادید؛ در صورتی که پروگرامر جمشاد نیاز به این کار نداره

هفتمین مشکل که واقعا منو کلافه کرد این بود که بعد از هر بار کامپایل کردن باید آدرس فایل HEX رو به نرم افزار میدادی و بعد کلید پروگرام رو میزدی؛ در صورتی که در پروگرامری مثل جمشاد در هر محیط کامپایلر که برنامه رو کامپایل کنید برنامه به صورت خودکار به میکرو منتقل میشه؛ فقط کافیه یک بار آدرس فایل مورد نظر رو بهش داده باشید که اونم حتی اگه سیستم رو روشن و خاموش هم بکنید از حافظه برنامه پاک نمیشه!

این تجربه کاری اندک من با این پروگرامر بود, امیدوارم اگه جایی رو اشتباه کردم دوستان اصلاح بفرمایند تا منم یاد بگیرم

ممنونم
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

پاسخ : بررسی چند پروگرامر میکروی های AVR موجود در بازار

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  سلام
                  چند روز پیش فرصتی دست داد تا بتونم با پروگرامر ساخت ECA یکی دو ساعتی کار کنم
                  یه چیزایی تو این پروگرامر حسابی تو ذوق میزد و چون من قبل از این با هاتل(که تقریبا مثل ECA بود) و جمشاد کار کرده بودم تصمیم گرفتم اون ها رو بیان کنم
                  اما قبلش یه سری مزایا رو میگم
                  اول از همه تستر LCD بود که من فرصت نکردم با اون کار کنم اما مطمئنا مورد خوبیه و خیلی به درد میخوره

دوم نصب درایور در ویندوز 7 اصلا دردسر نداشت و به راحتی پروگرامر راه اندازی شد

سوم وجود دوتا سوکت ISP به نظرم جالب اومد که فکر میکنم ترتیب پایه های یکیش بر اساس استاندارد ATMEL بود

و اما معایب
                  اول از همه بسته بندی این محصول بود که در مقایسه با بسته بندی شکیل پروگرامر جمشاد انگار یه بچه دبستانی اون رو طراحی کرده بود!

دومین چیزی که بعد از باز کردن بسته من رو شکه کرد کیفیت بسیار پایین مونتاژ کاری این برد بود؛ قطعاتی مثل خازن ها کاملا کج لحیم شده بودن؛ مقاومتها به برد نچسبیده و کج و راست لحیم شده بود

سوم پشت برد هیچ محافظی نداشت و فقط با 4تا اسپیسر کوچیک بلند شده بود و همه میدونیم روی میز کسی که الکترونیک کار میکنه همیشه مقداری خرده سیم و پایه قطعات و وسایل رسانا پیدا میشه!!!

چهارم هر چی داخل دی وی دی دنبال نرم افزاری که مخصوص این پروگرامر باشه گشتم چیزی پیدا نکرم؛ این واقعا منو متعجب کرد(البته هنوزم باور نمیکنم و معتقدم وجود داشته و من به خاطر عجله نتونستم پیداش کنم)

پنجمین مشکل محیط نرم افزاری که توی دی وی دی پیدا کردم خیلی ابتدایی و بسیار شلوغ و گیج کننده بود( این دقیقا همون محیط نرم افزار هاتل بود)

ششمین مشکل این بود که برای میکرو باید به صورت دستی کریستال خارجی رو در سوکت مورد نظر قرار میدادید؛ در صورتی که پروگرامر جمشاد نیاز به این کار نداره

هفتمین مشکل که واقعا منو کلافه کرد این بود که بعد از هر بار کامپایل کردن باید آدرس فایل HEX رو به نرم افزار میدادی و بعد کلید پروگرام رو میزدی؛ در صورتی که در پروگرامری مثل جمشاد در هر محیط کامپایلر که برنامه رو کامپایل کنید برنامه به صورت خودکار به میکرو منتقل میشه؛ فقط کافیه یک بار آدرس فایل مورد نظر رو بهش داده باشید که اونم حتی اگه سیستم رو روشن و خاموش هم بکنید از حافظه برنامه پاک نمیشه!

این تجربه کاری اندک من با این پروگرامر بود, امیدوارم اگه جایی رو اشتباه کردم دوستان اصلاح بفرمایند تا منم یاد بگیرم

ممنونم
                  سلام
                  منم با شما موافقم
                  برد و لحیم کاری واقعا کیفیت خوبی نداره.جامپر low s کار نمیکرد پشت برد نگاه کردم لحیم سردی داشت از اول لحیم زدم.
                  و مشکلات دیگه که شما ذکر کردید رو داشت

دیدگاه

پاسخ : بررسی چند پروگرامر میکروی های AVR موجود در بازار

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
                    سلام
                    منم با شما موافقم
                    برد و لحیم کاری واقعا کیفیت خوبی نداره.جامپر low s کار نمیکرد پشت برد نگاه کردم لحیم سردی داشت از اول لحیم زدم.
                    و مشکلات دیگه که شما ذکر کردید رو داشت
                    ببخشید این ls همون Low Speed مربوط به سرعت پروگرام کردن میکرو هست؟
                    اگه همینه باید بگم این تنظیمات در پروگرامر جمشاد به صورت نرم افزاری و از داخل نرم افزار این پروگرامر تنظیم میشه
                    Low Speed ISP با فرکانس 6 کیلوهرتز
                    Med Speed ISP با فرکانس 120 کیلوهرتز
                    و High Speed ISP با فرکانس 300 کیلوهرتز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X