اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد یک ثانیه با کریستال داخلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد یک ثانیه با کریستال داخلی

سلام دوستان
    من میخوام تو برنامه زمان یک ثانیه دقیق رو درست کنم.میشه مثلا یک فرکانس گرفت و یک ثانیه دیلی رو انتخاب کرد و زمان بدست اومده دقیق باشه یا باید حتما از تایمر استفاده کرد؟اگه تایمره یک مثال با بسکام بزنید
    دوستان ممنون میشم کمک کنید
    **** k i n j ****

پاسخ : ایجاد یک ثانیه با کریستال داخلی

سلام
    با کلاک داخلی نمیتونید زمان دقیق تولید کنید. یا باید کریستال خارجی استفاده کنید یا از آی سی هایی مثل 555 و ds1307 و ... استفاده کنید.
    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

دقیق ترین روش ایجاد یک ثانیه استفاده از کریستال ساعته.
      http://www.picpars.com/194/-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1-AVR-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-RTC-32.768KHz
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

ممنون.زیاد هم دقیق نشود عیب نداره ولی مجبورم از داخلی استفاده کنم.باید از تامر صفر یا یک استفاده کنم؟یه مثال بسکام بزنید ممنون میشم
        **** k i n j ****

دیدگاه

سلام
          طبق گفته دوستمون بهتره از کریستال ساعت استفاده کنی در غیر اینصورت زیاد دقیق نمی شه ولی در هر حال اگه فقط می خوای از کریستال داخلی استفاده کنی بهتره اول بگی چه فرکانسی رو انتخاب کردی
          من با بسکام برنامه نمی نویسم ولی اگه مقدار کریستال رو بگی می تونم راهنماییت کنم...

دیدگاه

سلام تو کد ویژن کاری نداره با تقسیم بر 128 یه فرکانس خوشگل 1 ÷انیه با تایمر دو بود یا یک ایجاد می شه کرد کلا ده ÷انیه هم طول نمیکشه!

دیدگاه

سلام تو کد ویژن کاری نداره با تقسیم بر 128 یه فرکانس خوشگل 1 ثانیه با تایمر دو بود یا یک ایجاد می شه کرد کلا ده ثانیه هم طول نمیکشه!
              شما منظورتون استفاده از کریستال 32.768 کیلو روی پایه TOSC1 هستش؟! فکر میکنم ایشون گفتن کریستال خارجی نمیخوان بذارن.
              www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

بر اساس فرمول ارائه شده در دیتاشیت نمی شه با اسیلاتور داخلی تاخیر دقیق 1 ثانیه اجرا کرد همچنین در help بسکام هم نوشته شده که تاخیر های اجراشون مقداری تاخیر اضافی نیز دارد و کلا با دستور wait, waitms, waitus نمیشه دقیق تاخیر ایجاد کرد.
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

برای کزیستال داخلی 8 MHZ و یک led به پایه pb.0 متصل هست تا 1 ثانیه روشن و 1 ثانیه خاموش بشه

http://www.mediafire.com/download/8kqtuy8peb2dr81/1-sec.zip

من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
                  آلبرت اینشتین
                  منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
                    شما منظورتون استفاده از کریستال 32.768 کیلو روی پایه TOSC1 هستش؟! فکر میکنم ایشون گفتن کریستال خارجی نمیخوان بذارن.
                    اشتباه کردم :biggrin:
                    اما می شه با استفاده از فرمول های تایمر 1 ÷انیه خیلی خوبی ایجاد کرد.به دیتا شیت میکرو نگاه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_italy
                      سلام
                      طبق گفته دوستمون بهتره از کریستال ساعت استفاده کنی در غیر اینصورت زیاد دقیق نمی شه ولی در هر حال اگه فقط می خوای از کریستال داخلی استفاده کنی بهتره اول بگی چه فرکانسی رو انتخاب کردی
                      من با بسکام برنامه نمی نویسم ولی اگه مقدار کریستال رو بگی می تونم راهنماییت کنم...
                      سلام
                      فرکانس برام زیاد مهم نیست و میتونم از فرکان یک مگا هرتز استفاده کنم
                      با تشکر
                      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S i l i c o n
                        برای کزیستال داخلی 8 MHZ و یک led به پایه pb.0 متصل هست تا 1 ثانیه روشن و 1 ثانیه خاموش بشه

http://www.mediafire.com/download/8kqtuy8peb2dr81/1-sec.zip
                        سلام
                        کد این برنامه ایجاد شده رو لطف میکنید در تنجمن بذارید.
                        ممنون

دیدگاه

بازم دقتش به کریستال 32768 نمیرسه
                          ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و همه ماهیان صید تور صیادان شدند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9taha9
                            بازم دقتش به کریستال 32768 نمیرسه
                            سلام اره درسته و من زمان 60 ثانیه رو میخوام و برای من دقتش خوبه البته برای tiny 45 استفاده کنم ازش.

یه سوال برای تایمر 2 و 1 میشه از کریستال 32768 استفاده کرد؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X