اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال رله به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال رله به میکرو

با سلام خدمت مهندسین گرامی
    من یه رله رو به شکل زیر به میکرو وصل کردم. در صورتی که میکرو دستور بده و رله وصل بشه ولتاژ 9 ولت به یه بوبین متصل میشه که تقرایباً 800 میلی آمپر جریان میکشه.
    وقتی رله به بوبین متصل نیست مدار درست کار میکنه ولی وقتی بوبین رو به مدار متصل میکنم وقتی که رله باید وصل بشه قاطی میکنه و شروع میکنه به قطع و وصل شدن و انگار که اصلاً کنتاکت هاش کامل وصل نمیشه. چون اصلاً تغذیه به بوبین نمیرسه.
    مهندسین گرامی کسی هست بدونه اشکال کار از کجاست؟

خدایا
    من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
    امام سجاد (ع)

پاسخ : اتصال رله به میکرو

نوشته اصلی توسط m.r.M.R
    با سلام خدمت مهندسین گرامی
    من یه رله رو به شکل زیر به میکرو وصل کردم. در صورتی که میکرو دستور بده و رله وصل بشه ولتاژ 9 ولت به یه بوبین متصل میشه که تقرایباً 800 میلی آمپر جریان میکشه.
    وقتی رله به بوبین متصل نیست مدار درست کار میکنه ولی وقتی بوبین رو به مدار متصل میکنم وقتی که رله باید وصل بشه قاطی میکنه و شروع میکنه به قطع و وصل شدن و انگار که اصلاً کنتاکت هاش کامل وصل نمیشه. چون اصلاً تغذیه به بوبین نمیرسه.
    مهندسین گرامی کسی هست بدونه اشکال کار از کجاست؟
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    این گونه عیوب معمولا از کم شدن ولتاژ رله ایجاد می شود در زمانی که رله شما قطع و وصل می گردد. ولتاژ دو سر رله اندازه گیری کنید ببینید همان 5 ولت است یا حدود 2.5 ولت (سیم قرمز ولت متر روی +5 ولت و سیم مشکی درست روی پایه سیم پیچ رله که به سمت ترانزیستور می رود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام
      اگه سر راه تغذیه میکرو خازن نذاشتین بذارین تا جلوی نوسانات تغذیه رو بگیره، موقع کار با رله می تونه مشکل ساز باشه
      The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam2013
        با سلام
        اگه سر راه تغذیه میکرو خازن نذاشتین بذارین تا جلوی نوسانات تغذیه رو بگیره، موقع کار با رله می تونه مشکل ساز باشه
        با تشکر از راهنمایی تون. مشکل حل شد.
        خدایا
        من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
        من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
        امام سجاد (ع)

دیدگاه

خواهش می کنم، مشکل همون خازن بود؟
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X