تو یه پروژه نیاز دارم که دیتا رو از طریق شبکه RS485 بین چند میکرو و کامپیوتر انتقال بدم. تا اینجا مشخصه که نیاز به ارتباط سریال و آیسی های شبکه مثل Max485, Max486 و ADM485 دارم.
اما نکته ای که هست اینه که تو پروسه مورد نظر نیاز به ارتباط با یک اسکنر هم وجود داره. این اسکنر با منطق RS232 کار می کنه و با توجه به شرایط موجود و نحوه عملکرد سیستم باید از وقفه سریال استفاده کنم.
با این شرایط باید هم MAX232 (برای اسکنر) و هم ADM485 ( برای شبکه) رو به پایه های RX و TX میکرو وصل کنم(میکروی مورد نظر هم ATMEGA32 هست که یک USART داره ). حالا مشکل همون تطبیق امپدانس و اثر بارگذاری پیش میاد(البته فکر می کنم ).
با تحلیل های خیلی پیچیده ای که کردم
به این نتیجه رسیدم که یک بافر سر راه MAX232 بذارم.
حالا سوال:
حرفایی که زدم و تحلیل هایی که کردم درسته یا نه؟
• اگه درسته چه بافری بذارم و چجوری؟
• اگه درست نیست باید چه تغییری تو کار بدم و منطق و الگوریتم برنامه نویسی رو چطور پیش بینی می کنین؟
مرسی از توجهتون.
اما نکته ای که هست اینه که تو پروسه مورد نظر نیاز به ارتباط با یک اسکنر هم وجود داره. این اسکنر با منطق RS232 کار می کنه و با توجه به شرایط موجود و نحوه عملکرد سیستم باید از وقفه سریال استفاده کنم.
با این شرایط باید هم MAX232 (برای اسکنر) و هم ADM485 ( برای شبکه) رو به پایه های RX و TX میکرو وصل کنم(میکروی مورد نظر هم ATMEGA32 هست که یک USART داره ). حالا مشکل همون تطبیق امپدانس و اثر بارگذاری پیش میاد(البته فکر می کنم ).
با تحلیل های خیلی پیچیده ای که کردم

حالا سوال:
حرفایی که زدم و تحلیل هایی که کردم درسته یا نه؟
• اگه درسته چه بافری بذارم و چجوری؟
• اگه درست نیست باید چه تغییری تو کار بدم و منطق و الگوریتم برنامه نویسی رو چطور پیش بینی می کنین؟
مرسی از توجهتون.

دیدگاه