اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ارتباط با hm-r & hm - t

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ارتباط با hm-r & hm - t

سلام.
    من میخوام با کیبورد دیتایی رو بدم میکرو وبعد به صورت بیسیم با ماژول های hm-r & hm - t و میکروی گیرنده رو نمایشگر چاپ کنم . گیرنده یه enable داره که واسه گرفتن باید فعال شه . من نمیدونم کی فعالش کنم که اطلاعات اضافی چاپ نکنه :angry:
    اگه گیرنده همیشه فعال باشه مدام دیتای اضافه چاپ میکنه . واسه اینکه بدونه کی بگیره یا چه دیتایی رو چاپ کنه چه کنم؟
    ممنون میشم . :redface: اصلا مداری هم واسه این ماژول نیافتم .ساخت hoperf
    بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

پاسخ : مشکل در ارتباط با hm-r & hm - t

سلام
    این ماژول های hm-r & hm - t چه کاری انجام میدن
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jeyjey6394
      سلام.
      من میخوام با کیبورد دیتایی رو بدم میکرو وبعد به صورت بیسیم با ماژول های hm-r & hm - t و میکروی گیرنده رو نمایشگر چاپ کنم . گیرنده یه enable داره که واسه گرفتن باید فعال شه . من نمیدونم کی فعالش کنم که اطلاعات اضافی چاپ نکنه :angry:
      اگه گیرنده همیشه فعال باشه مدام دیتای اضافه چاپ میکنه . واسه اینکه بدونه کی بگیره یا چه دیتایی رو چاپ کنه چه کنم؟
      ممنون میشم . :redface: اصلا مداری هم واسه این ماژول نیافتم .ساخت hoperf
      چرا دیتای اضافه؟؟ مگه از مد آسنکرون usart استفاده نمیکنید؟
      تو فرستنده مثلا یه بایت بفرستین تو hm-r هم اونو دریافت میکنید , منظورتون از دیتای اضافی چیه؟
      آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

این ماژول ها , ماژولهای خوبی نیستند , من فقط با PT ازشون جواب درست گرفتم.
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

یه نگاهی به این بنداز:
          http://www.special-topics.blogfa.com/post-4.aspx

دیدگاه

سلام

این ماژول ها هنگامی دیتای اضافی ارسال و دیافت می کنند که به پورت سریال متصل نباشند ، شما هنگامی که ماژول رو با خروجی سریال میکرو متصل می کنید و در میکرو سریال رو کانفیگ کرده باشید ، ماژول هیچ دیتا اضافی ارسال یا دریافت نمیکند و همون دیتایی که شما ارسال می کنید در گیرنده هم به صورت کامل دریافت می کنید البته این داده نباید بیش از 8 بیت باشد زیرا ارتباط سریال 8 بیتی است یعنی تا عدد 255 رو بیشتر نمیتوانید ارسال کنید ، که در این صورت باید از کد اسکی استفاده کنید
            ولی این مشکل با تابع های زیر حل می شود یعنی اعداد بیش از 255 رو می توانید ارسال نمایید
            این تابع عدد شما رو به 8 بیت تقسیم کرده و ارسال می کند و در گیرنده این قسمت ها رو کنار هم میچیند و عدد کامل بدست می آید

برای ارسال عدد :

void send_number (unsigned short n)
            {
            sendchar(n & 0xFF);
            sendchar((n & 0xFF00)>>8);

برای ارسال متن :

//-----------------------------------
            void send_putsf (char *str)
            {
            while (*str !='\0&#039
            sendchar(*(str++));
            }
            //-----------------------------------

برای دیافت عدد :

unsigned short receive_number (void)
            {
            char a,b;
            a = getkey();
            delay_ms(100);
            b = getkey();
            delay_ms(100);
            return (a | (b<<8));

برای دریافت متن و نمایش روی LCD :

a = getkey();
            lcd_putchar(a);

با سپاس

http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

منم همین مشکل رو دارم .البته دوستان اشتباه متوجه شدن .ماژل فرستنده هیچ ایرادی نداره .وقتی هیچ دیتایی نباشه و یا اصلا ماژول به میکرو وصل نباشه هیچ جیزی نمیفرسته .
              ولی وقتی گیرنده هیچ دیتایی نگیره شروع میکنه به تولید پالسهایی با فرکانس حدودا 1200hz که این مشکل ربطی به فرستنده نداره .
              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

با درود . . .
                هر چند تاپیک مربود به عهد دقیانوس هست و ... اما میشه گفت این یه مشکل در گیرنده هستش که در دیتاشیت هم عنوان شده که گیرنده در حالت استندبای دری وری تحویل میده، که میشه با کدگذاری مناسب و یا فعالیت دائم فرستنده رفعش کرد.

موفق باشید.
                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X