اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی میکروکنترلر در Protel DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازی میکروکنترلر در Protel DXP

با سلام خدمت دوستان محترم
    مدتی بود روی پروژه ای کار می کردم که با پروتئوس در شبیه سازی به جواب مورد نظرم می رسیدم . بعد از یک وقفه وقتی خواستم دوباره با پروتئوس کار کنم مثل سابق کار نمی کرد وخطا های زیادی داشت. مثلا در شبیه سازی فرکانس متر در یک ثانیه اول جواب درست رو نمی ده ولی بعد از دو و نیم ثانیه جواب درست رو نشون می ده. این در صورتی هست که در سورس برنامه زمان نمونه برداری رو یک ثانیه قرار دادم . پیش از این مشکل در یک ثانیه اول جواب درست رو نشون می داد .
    چند بار نقشه رو دوباره کشیدم و چند بار هم پروتئوس رو دوباره نصب کردم نشد . مشکل از وقتی شروع شد که سرویس پک دو رو برای کار با پروتل نصب کردم . حالا اگر کسی راه حل این مشکل رو می دونه خیلی ممنون می شم که مطرح کنه .
    در ضمن دنبال منبعی برای آموزش شبیه سازی میکرو کنترلر در پروتل می گردم ولی در اغلب کتاب هایی که دیدم به این موضوع اشاره نکرده اند . کسی قبلا کار کرده ؟

پیروز و سربلند باشید .
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

پاسخ : شبیه سازی میکروکنترلر در Protel DXP

با سلام

همانطور که می دونید هر دو برنامه کرک شده هستند و نسخه اصلی توی ایران کمه

پس فکر کنم هردو برنامه را با هم نصب نننننننکنید

منظورم اینه که در آن واحد یکی از برنامه ها روی سیستمتون باشه
    به امید اینکه در پناه یزدان هر روز موضوع جدیدی در زندگی یاد بگیریم و بتوانیم از آن به بهترین شکل استفاده کنیم

دیدگاه

سلام.
      پروتئوس هیچ مشکلی نداره. اون فرکانس متر هم اگر CPU تون قوی باشه زود راه میفته. واسه من هم تو یک ثانیه اول مقادیر رو درست نشون نمیده و بعدش درست میشه.البته تو ثانیه اول 3 یا 4 تا بالاتر یا پایین تر نشون میده. (فقط 3 هرتز !)
      ضمنا اگه فرکانستون پایین باشه دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد. حتی همون بار اول. مثلا فکر کنم کمتر از 1 کیلو هرتز.
      ما که جز خدمت چیزی از پروتئوس ندیدیم. :agree:
      ربطی هم به این قضیه نداره که پروتل نصب باشه یا نه.
      پروتل که امکان شبیه سازی میکرو ها رو نداره. وقتی این امکان رو نداره تو کتاب ها هم بهش نمی پردازند.
      با همین پروتئوس حالشو ببر. :mrgreen:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان دلسوز و مهربان
        خیلی ممنونم از راهنماییاتون.
        این مشکل برای حداقل یک یا دو ماه پیش بود و رفع شد. علت بروز خطا را برای استفاده دیگر دوستان توضیح می دهم.
        علت بروز یه همچین خطایی در نظر نگرفتن زمان لازم برای راه اندازی ال سی دی بود. معمولا سیزده میلی ثانیه زمان لازم هست. با این که زمان بسیار کمی هست ولی در نظر نگرفتنش باعث بروز همچین خطای بزرگی می شه. البته در کتب مختلف زمان وقفه(مکث) را برای اطمینان بیشتر از این در نظر می گیرند.

پیروز و سربلند باشید.

دیدگاه

منظورت از latch برای lcd چیه ؟

دیدگاه

سلام
            برای نمایش اطلاعات بر روی ال سی دی باید ابتدا آنها را در داخل بافر بریزیم و سپس نمایش دهیم. برای آن که این عملیات به خوبی انجام شود باید مدت کوتاهی به ال سی دی زمان بدهیم. منظور از latch کردن اطلاعات قفل کردن آن بر روی ال سی دی است. اگر بعد از ارسال اطلاعات پورت مربوط به ارسال داده ها را از میکرو جدا کنید می بینید که عبارات همچنان بر روی ال سی دی ثابت می مانند. این کار به مدد بافر ال سی دی و عمل latch اتفاق می افتد. از این که با عبارت دیگه ای اشتباه گرفتم پوزش می طلبم و متن بالا را اصلاح خواهم کرد.

پیروز و سربلند باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X