2. حتما فیلتر پائین گذر شامل خازن 100 نانو و سلف 10 میکروی قسمت آنالوگ به دیجیتال میکرو رو وصل کنید. حتی در مواقعی که نمی خواید از مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید.
3. تا جائیکه ممکنه فرکانس کاری میکرو رو با انتخاب کریستال مناسب پائین بیارید.
4. حتما از مقاومت های پول پ خارجی استفاده کنید. برای ولتاژ 5 ولت بهترین مقاومت در محدوده ی 4.7 کیلو تا 10 کیلو هست.
5. از مدار ریستی که در فایل پیوست اومده استفاده کنید.
6. تا اونجائیکه ممکنه از LCD در مد 8 بیتی استفاده کنید یا در مد 4 بیتی ، بیت های کم ارزش رو Pull Down کنید. یا اینکه از LCDهای اشمیت تریگر استفاده کنید.
7. برای کنترل رله ها استفاده از سری ULN به جای ترانزیستور توصیه میشه.
8. رله ها رو در یک طرف برد و دور از میکروکنترلر و سایر قطعات قرار بدید. حتی بهتره که برای رله ها یک برد جداگانه طراحی کنید که با کابل فلت به برد میکروکنترلر وصل بشه.
9. حتما برای روشن و خاموش کردن رله ها از اپتوکوپلر و تغذیه جداگانه برای رله ها استفاده کنید. اپتوکوپلرها ULNهارو کنترل می کنن و ULNها ، رله ها رو.
10. در تنظیم فیوزبیت ها زمان استارت پ رو بیشترین مقدار ممکن در نظر بگیرید.
11. خازن های کریستال میکرو خیلی خیلی مهم هستن. حتما در محدوده 10 تا 22 پیکو (بطور تجربی 18 پیکو) باشن. (اگه به دیتاشیت خود کریستال مراجعه کنید بهتره)
12. حتما فیوزبیت BODEN رو فعال کنید و فیوزبیت BODLEVEL رو روی 2.7 ولت تنظیم کنید.
13. حتما فیوزبیت CKOPT رو فعال کنید. حتما حتما! این فیوزبیت باعث میشه که پالس های تولید شده توسط کریستال دامنه ی 0 تا Vcc داشته باشن.
14. بین زمین میکرو و زمین مدار از یک فریت کوچیک استفاده کنید. از فریت بزرگتر میشه در خروجی منبع تغذیه متصل به مدار استفاده کرد.
15. حتما در دو سر بار سلفی 220 ولت از مدار اسنابر استفاده کنید. بطور مثال یک مقاومت 100 اهمی 3 وات که با یک خازن 100 نانو 450 ولت سری شده ، باید با دو سر بار سلفی 220 ولت موازی بشن.
منبع ایران میکرو
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
دیدگاه